Annuleren
Een bestelling annuleren is kosteloos zolang deze nog niet verzonden is. 
Bij annulering na verzending dient het pakket bij bezorging geweigerd te worden. 
Wanneer wij het pakket ongeopend en in goede staat ontvangen hebben, zullen we de aankoopsom minus de gemaakte verzendkosten naar u terugstorten.

Retourneren
Producten kunnen binnen 14 dagen vanaf de leverdatum zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Alleen ongebruikte producten in de ongeopende en onbeschadigde verpakking kunnen geretourneerd worden. 
Wanneer wij de producten in goede staat ontvangen hebben, zullen we het bedrag van de geretourneerde producten naar u terugstorten. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
Wanneer u onverhoopt een product moet retourneren door een fout van ons dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. U ontvangt dan na overleg met onze klantenservice een retourlabel van ons.

Klachten
Heeft u een klacht over een bestelling? Laat het ons zo snel mogelijk (maar uiterlijk 14 dagen vanaf de leverdatum) weten via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passende oplossing.

Let op:
Alle annuleringen en retouren dienen vooraf aangemeld te worden via ons contactformulier.
Vermeld in het formulier uw volledige naam, bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren of retourneren.

Voor terugbetalingen hebben wij uw IBAN nodig. Klanten uit België dienen ook het BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Voor uw en onze veiligheid dient de opgegeven IBAN voor de terugbetaling gelijk te zijn aan de IBAN waarmee u de betaling heeft gedaan.

Gelden worden uiterlijk 14 dagen na retourmelding teruggestort.