Etherische-aromamengsels

Bestel etherische aromamengsels in onze webshop

Rooster Lijst

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

5 Artikel(en)

Etherische-aromamengsels

Bestel etherische aromamengsels via de webshop van Pranayur

Etherische aromamengsels zijn een essentieel aspect van aromatherapie. Aromatherapie kunt u zien als therapie gebaseerd op geuren. Met deze geuren kunt u uw lichaam en uw geest in een ontspannen modus brengen of juist stimuleren. Het belangrijkste is in ieder geval het op positieve wijze beïnvloeden van lichaam en geest. De etherische aromamengsels kunnen hier een wezenlijke bijdrage aan leveren. Hoe? Dat leest u verderop op deze pagina. Eerst vindt u meer informatie over aromatherapie in het algemeen. Neem gerust contact op met de specialisten van Pranayur als u vragen hierover heeft.

Algemene informatie over aromatherapie

Al eeuwenlang is het bekend dat geuren invloed hebben op het lichaam en de geest. Therapie op basis van geuren is dan ook al lang een belangrijk onderdeel van de kruidengeneeskundige gezondheidsleer. In de Chinese, Indiase en Griekse oudheden werd er al van gebruikgemaakt. Ook u kunt, als u maar de juiste geuren gebruikt, uw lichaam en geest middels aromatherapie ontspannen of juist stimuleren. Hierbij gaat het dus om behandelingen waarbij bepaalde geuren worden benut. Vaak zijn dit plantmaterialen en aromatische plantenoliën. Bij aromatherapie staat hoe dan ook het op positieve wijze beïnvloeden van de gemoedstoestand, het leervermogen en het (fysieke en psychische) welzijn centraal. Op verschillende manieren kan dit vormgegeven worden. Er bestaan onder andere middelen die helpen bij het bestrijden van huidproblemen, verkoudheid, spierpijn en klachten door een te hoge of te lage bloeddruk. Wat de doelstelling ook is, therapie op basis van geuren wordt dikwijls ervaren als rustgevend en ontspannend. Vooral in stressvolle tijden raden we het u aan om het eens uit te proberen. Hieronder leest u welke rol de etherische aromamengels van Pranayur hierbij zouden kunnen vervullen.

Pas aromatherapie zelf toe met etherische aromamengsels

Zoals bekend kunnen geuren helpen om ervaringen te herinneringen of dingen in te beelden. De etherische aromamengsels die u in de Pranayur-webshop vindt, lenen zich daar bij uitstek voor. Voor iedere situatie is er wel een bijpassende etherische olie of aromamengsel te verkrijgen. Elke geur heeft weer een ander effect en sommige geuren kunnen zelfs onverkwikkelijke luchtjes laten verdwijnen. Om dit ontgeuringseffect staat de Desodorisant van Gravier bekend, zelfs als het gaat om grote ruimtes zoals woonkamers en kantoren. Een ander etherisch aromamengsel dat alom wordt bewierookt is het Provence etherische aromamengsel, ook van Gravier. De geur die hierdoor wordt afgegeven doet sterk denken aan de gelijknamige Franse regio die bekend staat om zijn prachtige paarse lavendelvelden, de grote gele zonnebloemen en de heuvelachtige vergezichten. Gebruikmakend van dit aromamengsel is het dan ook niet moeilijk om u even in de Provence te wanen. Deze aromamengsels zijn, logischerwijs, allemaal samengestelde geuren. Wilt u toch liever een aroma van één specifieke geur? Dan vindt u die onder de etherische oliën.

Bestel uw etherische aromamengsels via de webshop van Pranayur

Bent u geïnteresseerd in de etherische aromamengsels van Pranayur, maar vraagt u zich nog welke mengsels het best aansluiten op uw wensen en eisen? U hoeft dan niet met uw vragen te blijven zitten, want de experts van Pranayur staan u graag te woord en voorzien u van optimaal advies. Bel 0320-289835 of stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl voor het stellen van al uw vragen. Besluit u uw etherische aromamengsels te bestellen via de Pranayur-webshop? Dan heeft u ze in ieder geval al snel in huis. Als u vandaag voor 12.00 uur bestelt, dan ontvangt u uw bestelling zelfs morgen al. Bij bestellingen van 20 euro of meer berekenen we ook nog eens geen verzendkosten. Twijfel dus niet langer en bestel uw etherische aromamengsels via de webshop van Pranayur.