Natuurlijke wierook

Natuurlijke wierook online bestellen
Categorie

Rooster Lijst

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

13 Artikel(en)

Natuurlijke wierook

Natuurlijke wierook als aromatherapie

Het gebruiken van natuurlijke wierook is een relevant onderdeel van aromatherapie. Aromatherapie is een vorm van gezondheidsleer met kruiden. Dit werd al in de Chinese, Indiase en Griekse oudheden toegepast. Hierbij worden materialen van planten en aromatische plantenoliën gebruikt. De bedoeling hiervan is de gemoedstoestand, het leervermogen en het psychische en het fysieke welzijn ten positieve te beïnvloeden. Met bijvoorbeeld natuurlijke wierook creëert u uw eigen wellnessmoment simpelweg bij u thuis! Voor meer informatie over natuurlijke wierook kunt u verder lezen. u kunt het het assortiment aan natuurlijke wierookstokjes van Pranayur bekijken via de webshop, of hierover contact opnemen met de behulpzame specialisten van Pranayur. Bestellen doet u het snelst en het eenvoudigst online via de webshop van Pranayur. Als u vandaag vóór het middaguur bestelt, dan heeft u de natuurlijke wierook morgen al in huis.

Wat is wierook precies?

Natuurlijke wierook is afkomstig van speciale wierookstokjes. Deze stokjes kunt u aansteken, waarna er een fijne geur verspreid zal worden. Oorspronkelijk was wierook bedoeld voor inwijdingsrituelen; een al dan niet religieuze handeling om te zegenen. De wieroken die u via de webshop van Pranayur kunt bestellen, zijn stuk voor stuk natuurlijke wieroken. Deze wierooksoorten hebben allemaal een verschillende geur en elke wierook heeft ook weer een ander effect. Zo heeft Sandelhout bijvoorbeeld een warme en zoete geur die een vredige sfeer verspreid. Verder heeft Tulsi een beschermend effect en wordt hiermee uw geest verhelderd en uw aura gezuiverd.

Wierook van het merk Spirit of Vinaiki

De varianten aan natuurlijke wierook die u aantreft in de webshop van Pranayur zijn van het merk Spirit of Vinaiki (SoV). Dit zijn producten vol spirit die zich kenmerken door de volgende aspecten:

  • Vrij van schadelijke geurstoffen
  • Door ÖKO als beste getest
  • Vrij van schadelijke lijm
  • Vrij van schadelijke bindmiddelen
  • Vrij van allergene geurstoffen
  • De verpakking is vrij van PVC
  • Geproduceerd zonder kinderarbeid
  • Regelmatig gecontroleerd op kwaliteit
  • Al bij al de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bestel uw natuurlijke wierook via de webshop van Pranayur

Heeft u belangstelling om uw aromatherapie kracht bij te zetten door het gebruik van natuurlijke wierookstokjes? Of wenst u natuurlijke wierook in te zetten om de fijne geur die erdoor wordt verspreid? Als u meer informatie hierover wilt ontvangen, kunt u bellen naar 0320-289835 een e-mail sturen naar sales@pranayur.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. De specialisten van Pranayur staan u graag te woord. Als u overgaat tot het bestellen van deze natuurlijke wierookstokjes, dan doet u dat het eenvoudigst via de webshop van Pranayur. Bestelt u vóór 12.00 uur, dan ontvangt u de door u bestelde wierook al de volgende dag. Bovendien betaalt u geen verzendkosten als u een bestelling plaatst van boven de 20 euro. Bestel dus snel via de Pranayur-webshop en geniet binnenkort al van de geur van natuurlijke wierook.