Ayurveda

Ayurveda - Webshop voor Ayurvedische producten

Ayurveda

Wat is ayurveda?

Ayurveda is een gezondheidsleer die gebaseerd is op holistische geneeskunde uit India. Deze gezondheidsleer kent een geschiedenis van zo’n 5.000 jaar. De leefwijze en voeding die hieraan verbonden zijn vormen een belangrijk onderdeel aan het bijdragen aan en het ondersteunen van een goede gezondheid. Ayurvedische middelen, zoals kruiden en planten, kenmerken zich door een fijnzinnige samenstelling die berust op een grote kennis van het evenwicht in de natuur en het menselijk lichaam. Door de lange ontwikkelingsgeschiedenis zijn Ayurvedische middelen bijzonder veilig, werkzaam en effectief. Bij Pranayur doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk te informeren over de producten met betrekking tot Ayurveda die via onze webshop te bestellen zijn. Hieronder leest u er meer over. Meer informatie over de Ayurveda-levensstijl vindt u in de Kennisbank. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoe pas ik Ayurveda toe in mijn leven?

Op welke manier kunt u Ayurveda het beste toepassen in uw leven. Dat is in het algemeen via een webpagina lastig te zeggen. Het is daarom raadzaam om zelf een Ayurveda-test te doen. Dit kan zowel online, als bij een Ayurvedische arts. Door deze test kunt u erachter komen wat voor type persoon u bent en welke Ayurvedische middelen het best passen bij de doelstelling om uw lichaam zo gezond mogelijk te houden. Over het algemeen kunnen we stellen dat Ayurvedische middelen goed samen gaan met andere producten. Ayurvedische middelen laten zich dus goed combineren en worden goed verdragen. Als er redenen zijn om een bepaald product niet te gebruiken, dan wordt dat op het etiket vermeld. Bij twijfel kunt u het best uw arts of therapeut raadplegen.

Welke Ayurveda-producten zijn er?

Via de webshop van Pranayur kunt u eenvoudig en snel Ayurvedische producten en accessoires bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld producten voor persoonlijke verzorging en Ayurvedische massages verkrijgbaar. Verder zijn er legio Engelstalige boeken over deze eeuwenoude gezondheidsleer geschreven. Een aantal daarvan is naar het Nederlands vertaald. Daarnaast bestaat er een speciale muziektherapie. Ten slotte heeft de uitgebreide kennis over diverse kruiden bijzondere tabletten, churna's en Ayurvedische kruidenelixers opgeleverd. Deze bieden ondersteuning bij het bestrijden van allerlei kwaaltjes. Kijkt u rustig rond in de webshop en bestel de producten van uw keuze eenvoudig via de Pranayur-webshop. Heeft vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel via de webshop van Pranayur

Als u meer informatie wenst over onze producten met betrekking tot Ayurveda, dan staan wij u zo goed mogelijk terzijde. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u altijd bellen naar 0320-289835, een e-mail sturen naar sales@pranayur.nl of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Daarnaast hechten wij bij Pranayur veel waarde aan het snel en met maximale zorg leveren van producten die u via onze webshop bestelt. Indien u vóór 12.00 uur bestelt, dan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al bij u thuis. Bestel via de webshop van Pranayur en help uw gezondheid te ondersteunen met producten met betrekking tot Ayurveda.