Accessoires

Alle accessoires behorende tot Ayurveda bestel je hier!

Rooster Lijst

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

7 Artikel(en)

Accessoires

Accessoires voor een goede gezondheid

De geneeswijze Ayurveda wordt al eeuwenlang gebruikt in India, en is in de loop van de tijd ook overgewaaid naar Europa. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om de filosofie van de Ayurveda te volgen, en zo hun gezondheid te verbeteren. Bij Pranayur vind je alles wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren door middel van Ayurveda, zoals Ayurvedische muziek voor het mediteren, benodigdheden voor ontspannende massages en nog veel meer.

Dhanvantari: god van Ayurveda

De god Dhanvantari is de God van Ayurveda. Dhanvantari is de Hindu god van geneeskunde. Dhanvantari bracht de mens kennis van een lang leven, gezondheid en geneeskrachtige kruiden. Nog steeds wordt er dagelijks gebeden tot Dhanvantari in tempels, of tot beelden van de god. Bij Pranayur kun je terecht voor een beeld van de god van de Ayurveda. Plaats deze in je huis of je praktijk, en ervaar de positieve effecten op je gezondheid, en op de gezondheid van de mensen om je heen.

Zelf tabletten maken

Binnen de Ayurveda speelt een gezond voedingspatroon een grote rol. Natuurlijke ingrediënten zoals planten en kruiden zijn een essentieel onderdeel van elk dieet. Krijg je deze minder binnen dan je eigenlijk zou willen? Dan kun je ervoor kiezen om voedingssupplementen te nemen. Bij Pranayur vind voedingssupplementen voor veel verschillende situaties. Echter kunnen we het ons ook goed voorstellen dat je een unieke samenstelling van Ayurvedische ingrediënten binnen wilt krijgen. Wat doe je dan? Zelf je tabletten maken natuurlijk! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van je eigen gezonde, Ayurvedische capsules.

De Dosha’s uit balans

Binnen de Ayurveda staan de drie Dosha’s, Vata, Pitta en Kapha, centraal. Elk mens heeft een unieke samenstelling van deze drie Dosha’s. Wanneer ze uit balans zijn, heeft dit effect op je gezondheid. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld ziekte, overgewicht, pijnklachten en nog veel meer symptomen. Het is dan belangrijk om je Dosha’s weer in balans te brengen. In de Ayurveda wordt dat gedaan met verschillende natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn natuurlijk te verkrijgen bij Pranayur. Ook vind je bij ons lege, vegetarische capsules die je met de ingrediënten kunt vullen. Dit doe je snel met onze handige, makkelijk te gebruiken capsule machine. Zo heb je niet alleen invloed op wat er in de capsules gaat, maar het is ook nog een ideale manier om geld te besparen.

Ayurveda accessoires online bestellen

Bij Pranayur bestel je de beste Ayurvedische accessoires gewoon online. Dat doe je hier in onze webshop. Bestel je voor 12 uur in de middag, dan heb je de producten gewoon de volgende dag in huis. Bovendien hoef je bij bestellingen boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Pranayur is jouw partner in voor Ayurveda!