Ayurvedische Oliën

Ayurvedische Oliën -De wondere wereld van Ayurvedische Taila

Rooster Lijst

1-40 van 93

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster Lijst

1-40 van 93

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Ayurvedische Oliën

Wat is een ayurvedische massage?

Bij een ayurvedische massage mogen natuurlijk de echte natuurlijke ayurvedische massageoliën niet ontbreken. Deze bestel je eenvoudig en snel online in de webshop van Pranayur. Wij hebben ayurvedische massageoliën geschikt voor elk huidtype. Heb je bijvoorbeeld teveel Vata? Dan werkt een rustige, voedende ayurvedische massage. Bij een te grote hoeveelheid Kapha werkt een stimulerende massage juist beter. Wat je situatie ook is, de beste ayurvedische massageoliën vindt je bij Pranayur.

Helende werking van massages

Een ayurvedische massage is zeer geschikt wanneer je je Dosha’s weer in balans wilt brengen. De balans tussen de drie Dosha’s, Vata, Pitta en Kapha, speelt een grote rol op je gezondheid. Met de heerlijke ayurvedische massageoliën van Pranayur breng je de Dosha’s weer in balans. Daardoor heeft een ayurvedische massage ook een helende werking. De verschillende ingrediënten van de massageoliën hebben ieder een ander effect op het lichaam. Zo zijn er speciale oliën voor botten en gewrichten, de spieren, de geestkracht en nog veel meer andere specificaties. De ayurvedische massageoliën worden ook wel taila genoemd, wat sesamolie betekent. Sesamolie heeft als unieke eigenschap om diep in de weefsels door te dringen. Het vormt dan ook de basis voor veel verschillende oliën. In onze webshop vindt je een groot aantal verschillende taila’s. Ook lees je bij de specificaties welke effecten deze oliën hebben.

De ingrediënten van onze ayurvedische massageoliën

Zoals gezegd hebben de ingrediënten in de ayurvedische massageoliën van Pranayur elk weer andere effecten. De ingrediënten zijn echter wel altijd volledig natuurlijk. Deze natuurlijke producten worden immers al eeuwenlang volgens Indiase traditie gebruikt. Met de verschillende samenstellingen is het mogelijk om verscheidene traditionele ayurvedische massages uit te voeren. Deze zijn verdeeld in verschillende types:

 • Een complete ayurvedische massage (ook wel Abhyanga genoemd)
 • Een ayurvedische hoofdmassage
 • Het masseren met droge poeder
 • Het masseren met een kruidenpasta
 • Het masseren met medicinale oliën

Wij van Pranayur hebben ons voornamelijk gespecialiseerd op producten voor het geven van hoofdmassages en medicinale oliën (voor het hele lichaam).

Bestel eenvoudig ayurvedische oliën online

Wil je ook genieten van een heerlijke ayurvedische massage met natuurlijk ayurvedische massageoliën? Bestel ze eenvoudig online in de webshop van Pranayur. Doe je dit voor 12 uur, dan heb je de producten morgen al binnen. Bovendien worden bestellingen boven €20 altijd gratis thuisbezorgd. Kies ook voor de natuurlijke ayurvedische massageoliën van Pranayur en bestel ze gemakkelijk online!