Massageoliën voor botten en gewrichten

Bestel ayurvedische producten voor je botten en gewrichten

Rooster Lijst

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

6 Artikel(en)

Massageoliën voor botten en gewrichten

Verzorg je lichaam goed

Wist je dat een ayurvedische massage een helende werking heeft voor je botten en gewrichten? Maar dan moet je er natuurlijk wel de juiste massageoliën bij gebruiken. Hiervoor kun je terecht bij Pranayur. Wij verkopen 100% natuurlijk massageoliën gemaakt volgens traditioneel ayurvedisch recept. Zo hebben we ook heerlijke oliën die perfect geschikt zijn voor wat extra ondersteuning aan je botten en gewrichten. Bestel ze eenvoudig online hier in de webshop.

Een ayurvedische massage

Wat is nu eigenlijk een ayurvedische massage? En welk effect heeft het op je botten en gewrichten? Een van de basisprincipes van ayurveda is de balans tussen de drie Dosha’s: Pitta, Vata en Kapha. Als deze niet in balans zijn, kun je last krijgen van lichamelijke klachten. Met een ayurvedische massage zorg je ervoor dat de Dosha’s in balans blijven. Voel je je bijvoorbeeld gestrest en heb je last van angsten? Dan heb je waarschijnlijk een overschot aan Vata. Een rustige, voedende massage helpt in dat geval. Wanneer je je juist uitgeput of zelfs depressief voelt, kan een stimulerende massage het overschot aan Kapha verhelpen.

Helende werking voor botten en gewrichten

Maar hoe zit het nu met de helende werking voor botten en gewrichten? Elke ayurvedische massage vindt plaats met speciale massageoliën van volledig natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn aan de ene kant speciaal afgestemd op de Dosha’s, maar hebben ook bijkomende werkingen op het lichaam. Zo zijn er speciale massageoliën met ingrediënten die een positief effect hebben op de botten en gewrichten. Wij hebben ze hier in de webshop van Pranayur voor je op een rij gezet. De massageoliën worden ook wel taila genoemd. Dit betekent sesamolie, wat het hoofdbestanddeel is van de meeste ayurvedische oliën. Dat komt doordat het de unieke eigenschap heeft om diep in het weefsel door te dringen.

Traditie van de ayurvedische massage

De massage speelt een grote rol in de traditie van de ayurveda. De massageoliën worden dan ook gemaakt volgens authentiek ayurvedisch recept. Ook in de taila’s voor de botten en gewrichten van Pranayur worden deze traditionele ingrediënten gebruikt. In de traditie worden zowel oliën als droge poeders of kruidenpasta’s gebruikt. Wij van Pranayur hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van de beste helende massageoliën.

Bestel massageoliën eenvoudig online

Deze helende massageoliën met een positieve werking op je botten en gewrichten bestel je eenvoudig online hier in de webshop van Pranayur. Wanneer je dit doet voor 12 uur in de middag, heb je de producten de volgende dag al in huis. Bovendien krijg je de producten gratis thuisbezorgd bij een bestelling van boven €20. Zo geniet je snel van een heerlijke ayurvedische massage voor je botten en gewrichten!