Ayurveda Tabletten

Rooster Lijst

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

2 Artikel(en)

Ayurveda Tabletten

Ondersteun uw gezondheid met Ayurveda tabletten

Ayurveda tabletten met een samenstelling van kruiden en mineralen, kunnen een relevant onderdeel zijn van een gezonde leefstijl in het algemeen en een uitgekiend voedingspatroon in het bijzonder. In de webshop van Pranayur vindt u Ayurveda tabletten in een gewone verpakking met 150 tabletten en een voordeelverpakking met 450 tabletten. Wilt u meer weten over de werking en toepassing van Ayurveda tabletten? Lees dan gerust even verder. Contact opnemen met de specialisten van Pranayur voor extra informatie of uitleg kunt u uiteraard ook doen. Wij helpen u graag verder!

Wat u moet weten over de Ayurveda tabletten van Pranayur

De Ayurveda tabletten van Pranayur zijn 100% biologisch en bevatten kruiden die vers worden geplukt en ook nog verwerkt worden op een natuurlijke wijze. De klassieke Ayurvedische formule Triphala is verkrijgbaar als churna (poeder), maar dus ook in tabletvorm. Trifala bevat het poeder van drie vruchten: Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) en Bibhitaki (Terminalia belerica). Triphala betekent dan ook 'drie vruchten'. Deze mix wordt gebruikt als Ayurvedisch middel om uiteenlopende kwaaltjes het hoofd te bieden.

BIO Ayurveda tabletten

Bio ayurveda en andere biologische producten winnen de laatste jaren steeds meer terrein in het gebruik door consumenten in de westerse wereld. Steeds meer mensen ondersteunen en erkennen het principe van 'bio is beter'. De Pranayur Organics bestaan alleszins uit kruiden die vers worden geplukt en vervolgens op natuurlijke wijze worden verwerkt. Ze worden op een duurzame en ecologisch verantwoorde wijze geteeld door diverse landbouwcoöperaties in India en Sri Lanka, waaronder in het gecertificeerde bosgebied in Gujerat (West-India).

Bestel uw Ayurveda tabletten in de Pranayur webshop

Wilt u meer weten over het bestellen en toepassen van de Ayurvedische tabletten? Weet dan dat u met vragen of voor het inwinnen van aanvullende informatie gerust contact met Pranayur kunt opnemen. Zo weet u naderhand zeker dat u de voor u juiste producten bestelt. Bel 0320-289835 of stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl. Onze behulpzame Ayurveda-experts helpen u graag verder. Als u vandaag nog voor 12.00 uur een bestelling plaatst, dan ontvangt u uw Ayurveda tabletten de volgende werkdag al in huis. En bij bestellingen boven de 20 euro betaalt u geen verzendkosten. Bestel dus nu nog uw Ayurveda tabletten in de webshop van Pranayur.