Ayurveda Churna's

Rooster Lijst

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

9 Artikel(en)

Ayurveda Churna's

Ondersteun uw gezondheid met Ayurvedische churna’s

Ayurvedische churna’s, oftewel mengsels van verpulverde kruiden en mineralen, kunnen gerust een relevant onderdeel vormen van een gezonde leefstijl in het algemeen en een weloverwogen voedingspatroon in het bijzonder. In de webshop van Pranayur vindt u een groot aantal verschillende churna’s. Het kan dan ook welhaast niet anders of de gewenste samenstelling en/of smaak voor u zit ertussen. Wilt u meer achtergrondkennis opdoen over Ayurvedische churna’s of weten op welke manier de via onze webshop bestelbare churna’s worden vervaardigd? Lees dan gerust even verder.

Wat zijn churna's

Het woord ‘churna’ komt uit het Sanskrit en betekent in wezen ‘poeder’. Feitelijk gaat het bij Ayurvedische churna’s om een mix van verschillende verpulverde kruiden en mineralen. Deze mix wordt gebruikt als Ayurvedisch middel om uiteenlopende kwaaltjes het hoofd te bieden. Een bekende en klassieke Ayurvedische formule is Triphala. Deze formule heeft als doel de natuurlijke stoelgang te bevorderen. Trifala betekent oorspronkelijk 'drie vruchten' en het bestaat dan ook uit het poeder van drie verschillende vruchten: de Amalaki (Emblica officinalis), de Haritaki (Terminalia chebula) en de Bibhitaki (Terminalia belerica).

BIO Ayurveda Churna's

In de afgelopen jaren zijn bio ayurveda en andere biologische producten aan een gestage populariteitsopmars bezig in de westerse wereld. Het principe 'bio is beter' wordt dan ook door steeds meer mensen ondersteund en erkend. De Pranayur Organics bestaan alleszins uit kruiden die vers worden geplukt en vervolgens op natuurlijke wijze worden verwerkt. Ze worden op een duurzame en ecologisch verantwoorde wijze geteeld door diverse landbouwcoöperaties in India en Sri Lanka, waaronder in het gecertificeerde bosgebied in Gujerat (West-India). Er zijn dan ook allerlei soorten en combinaties qua biologische churna’s beschikbaar via Pranayur. Ook voor gevriesdroogde churna’s bent u in onze webshop aan het juiste online adres.

Bestel uw churna’s via de webshop van Pranayur

Heeft u na het lezen van deze pagina of het bestuderen van de Ayurvedische churna’s in onze webshop nog vragen? Beseft u zich dan dat u met vragen of voor aanvullende informatie gerust contact met Pranayur kunt opnemen. Zo weet u naderhand zeker dat u het juiste product bestelt. Bel 0320-289835 of stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl, dan schieten onze behulpzame churna-experts u graag te hulp. Als u vervolgens daadwerkelijk wenst te bestellen, dan gaat dat via de Pranayur-webshop in ieder geval op een heel gemakkelijke en flukse wijze. Als u vandaag nog voor 12.00 uur een bestelling plaatst, dan ontvangt u uw churna’s de volgende werkdag zelfs al in huis. Bij bestellingen met een waarde boven de 20 euro laten we ook nog eens de verzendkosten achterwege. Ga dus ook voor een nog gezondere levensstijl en laat Ayurvedische churna’s van Pranayur daar een bijdrage aan leveren.