Meer Views

Blemastrip - pH Meetstrips

Art.nr: 344-200007

Voor het meten van je zuurgraad. Heel eenvoudig en nauwkeurig. Handig om in huis te hebben deze Blemastrip - pH Meetstrips. Bestel het hier bij Pranayur.


Lees meer
€ 13,85
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Wat betekent Zuurgraad en Basisch

De meeste processen die het leven instandhouden vinden plaats in een basisch milieu. Afbraakprocessen daarentegen vinden plaats in een zuur milieu. Denk maar aan bomen die afsterven door zure regen. In het lichaam zijn de maag en de lysosomen eigenlijk de enige plaatsen waar een zuur milieu heerst om de afbraak van voedsel mogelijk te maken. In het bloed en de cellen moet voor het behoud van de levensfuncties altijd een alkalisch (basisch) milieu heersen.

 

Meet zelf de zuurgraad van je lichaam

Met de Blemastrip - pH Meetstrips bepaal je zelf of het nodig is om je zuurgraad te corrigeren met PH correct poeder of tablet. Met de strips meet je zelf eenvoudig de zuurgraad van urine of speeksel.

 

Hoe krijg ik een goed inzicht in mijn pH-waarde

Om een goed inzicht te krijgen meet je gedurende een week de pH-waarde bij het urineren. Elke plas wordt gemeten, waarna de resultaten in een tabel worden bijgehouden. Is het gemiddelde lager dan 7, dan is verandering van voeding en het gebruik van PH Correct Poeder of PH Correct Tabletten aanbevolen.

 

Blemastrip - pH Meetstrips: eenvoudig en nauwkeurig

De meetstrips geven op een eenvoudige manier een nauwkeurig resultaat. Het bereik van de strips varieert van pH 5,6 - 8,0 in afstanden van 0,3 pH. De pH-meetstrips zijn verpakt per 120 stuks.

 

Zo eenvoudig is het. Meet ook gemakkelijk je zuurgraad. Bestel hier bij Pranayur de Blemastrip - pH Meetstrips. Voor 12 uur besteld, morgen in huis.

 

Kijk hier voor meer informatie en producten over: pH waarde, zuurgraad, zuur-base balans enz.

 


 

Gebruiksaanwijzing

De meetstrips worden geleverd met een gebruiksaanwijzing en een tabel waarop de meetresultaten ingevuld en afgelezen kunnen worden.

Opmerking

Let op: Gebruik je de strips voor het meten van de zuurgraad van speeksel, neem de strips dan niet in de mond. De kleursubstanties op de strip zijn hiervoor niet geschikt.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden