Clark

Clark Vitaminen en Supplementen

Rooster Lijst

1-40 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-40 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Clark

Betaalbare vitaminen uit moeder natuur

‘Gezond blijven hoeft niet duur te zijn’, aldus biologe en voedingsdeskundige Hulda Clark (1928 – 2009). De Clark vitaminen en supplementen passen binnen de visie die zij in haar boeken heeft beschreven. In deze boeken staan de toepassingen van verschillende kruiden en supplementen centraal en vindt u adviezen met betrekking tot het hanteren van een gezonde leefstijl. Kwaliteitsproducten van onze eigen Hulda Clark-lijn zijn uiteraard verkrijgbaar via de webshop van Pranayur.

Visie van Hulda Clark

Volgens Hulda Clark heeft de natuur in deze moderne tijd sterker dan ooit te lijden onder milieuvervuiling. De achteruitgang van de natuur heeft op haar beurt ook een negatieve invloed op de gezondheid van de mens. Clark heeft daar iets op bedacht. Om de organen van de mens zoveel mogelijk tegen de gevaren van buitenaf te beschermen, bedacht ze onder andere kruidnagel (Cloves), alsem (Wormwood) en diverse kuurprogramma’s. Alle Clark-producten bevatten bovendien de eigenschappen van het menselijk lichaam en zijn gemaakt vanuit een holistische visie. Hulda Clark deed hier jarenlang onderzoek naar, na haar studies biofysica en celbiologie. Pranayur onderstreept deze visie van harte. Daarom bieden wij onze eigen Clark-producten aan via onze webshop.

Voor consumenten en professionals

Dankzij de hoge kwaliteit en de goede resultaten, worden de Clark-producten in Nederland vaak beroepsmatig gebruikt. Maar de Clark-producten zijn ook zeer geschikt voor zelfzorg door de consument. Daarom zijn ze vrij verkrijgbaar. En er is nog meer goed nieuws: de Clark-producten zijn bij Pranayur zeer betaalbaar en daardoor voor iedereen toegankelijk. En dat is precies wat Hulda Clark voor ogen had. Pranayur is er trots op deze visie van Clark verder te mogen uitdragen. En wellicht ten overvloede; voor de Clark-vitaminen en -supplementen wordt geen gebruik gemaakt van vul- en/of hulpstoffen. Maar dat had u waarschijnlijk ook niet anders verwacht. Clark-vitaminen en -supplementen staan voor puur natuur. Daar weet het menselijk lichaam wel raad mee!

Bestel Clark vitaminen en supplementen bij Pranayur

Clark vitaminen, supplementen en overige Clark producten zijn natuurlijk te bestellen via de webshop van Pranayur. Bestelt u op een werkdag vóór 12.00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!