Clark

Rooster Lijst

1-40 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-40 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Clark

De Clark producten van Pranayur passen binnen de visie die Hulda Clark in haar boeken beschrijft. In deze boeken staan de toepassingen van verschillende kruiden en supplementen centraal en vind je adviezen met betrekking tot een gezonde leefstijl. 

Volgens Hulda Clark heeft de natuur momenteel sterker dan ooit te lijden aan onder andere milieuvervuiling en zure regen. Dit heeft volgens haar invloed op de gezondheid van de mens. Als bestrijding zet Clark onder andere kruidnagel (Cloves), alsem (Wormwood) en diverse kuurprogramma’s ter ondersteuning van de organen in. Alle Clark producten bevatten bovendien de eigenschappen van het menselijk lichaam en zijn gemaakt vanuit een holistische visie. Hulda Clark (1928 – 2009) deed hier jarenlang onderzoek naar, na haar studies biofysica en celbiologie.

De Clark producten van Pranayur worden in Nederland vaak beroepsmatig gebruikt, maar zijn ook zeer geschikt voor zelfzorg en zijn derhalve vrij verkrijgbaar. Bovendien zijn de Clark producten van Pranayur betaalbaar en voor iedereen toegankelijk, zoals Hulda Clark dit voor ogen had.