Pranayur Weerstand Formule - 60 vcaps.

Art.nr: 431-111455

Pranayur Weerstand Formulier stimuleert het immuunsysteem, bevordert de spijsvertering en versnelt herstel na ziekte.
Pranayur Weerstand Formule ondersteunt en activeert het afweersysteem. De kruiden zijn rustgevend en hebben een verzachtend effect op de luchtwegen. Het is weerstand verhogend en een tonicum voor de keel en stembanden. De formule bevat een uitgebalanceerd ayurvedisch kruidencomplex dat de weerstand activeert bij wisselende seizoensinvloeden. Help uw weerstand te verhogen met dit voedingssupplement, bestel het vandaag nog.


Lees meer
€ 19,69
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Wisseling van de seizoenen – help uw weerstand en immuunsysteem verhogen

Pranayur Weerstand is een krachtig weerstand verhogend voedingssupplement. Het bevat een uitgebalanceerd ayurvedisch kruidencomplex dat je weerstand ondersteunt bij wisselende seizoensinvloeden.

De in Pranayur Weerstand Formule gebruikte kruiden staan in Ayurveda bekend om hun krachtige, brede invloed en het geven van optimale bescherming. Juist in de koelere seizoenen – zoals herfst en winter – is een goede werking van uw spijsvertering extra belangrijk.

Deze formule helpt u daarbij en helpt zo uw weerstand. En niet te vergeten ondersteunt en stimuleert het uw immuunsysteem.

Wilt u uw immuunsysteem de nodige boost geven, bestel deze Pranayur Weerstand Formule via onze webshop, zodat u zeker weet dat u beschermd het seizoen doorgaat.

 

Vol met versterkende kruiden in één voedingssupplement - bevordert doorbloeding

Bittertonica zoals Curcuma longa (geelwortel) en Tinospora cordifolia zijn rustgevend en versterkend. Ze bevorderen tevens de capaciteit van de spijsvertering en de uitscheiding van afvalstoffen. Hierdoor wordt uw bloed gezuiverd.

Zingiber officinale (gember) en Piper longum (lange peper) zijn voorbeelden van hete, scherpe tonica die de doorbloeding bevorderen. En de eetlust goed houden. Ze hebben tevens een verzachtende invloed op de luchtwegen.

 

Pranayur Weerstand Formule helpt uw weerstand opbouwen

  • bij wisselingen van de seizoenen
  • het geeft een boost aan uw spijsvertering
  • er zitten keelverzachtende kruiden in
  • het bevat verwarmende en vitaliserende ingrediënten

 

Uw spijsvertering bevorderen voor meer afweer en vitaliteit

Pranayur Weerstand Formule ondersteunt en activeert het afweersysteem. Bevordert de spijsvertering. Versnelt herstel na ziekte. De formule bevat een aantal bekende ayurvedische kruiden.

Deze kruiden worden al eeuwenlang ingezet voor het ondersteunen van het spijsverteringsvuur en daarmee van uw vitaliteit. In deze formule treft u daarom ook bekende keukenkruiden aan, zoals gember, geelwortel, kaneel en lange peper.

Daarmee is deze formule niet alleen een immuun-booster, maar geeft het ook een extra impuls bij het goed verbranden van wat u eet. En juist dat helpt uw weerstand nog eens extra goed. Wie wil er nu niet een immuun-booster! Bestel dit voedingssupplement hier bij Pranayur.

 

Verzachtende kruiden voor de luchtwegen, keel en stembanden: vrij ademhalen

In Pranayur Weerstand vind u ook een aantal kruiden die een verzachtende invloed hebben op de keel en stembanden. Deze kruiden ondersteunen een goede werking van de luchtwegen: de malabarnoot, gember, kaneel en lange peper.

Ze hebben een rustgevende invloed op hals- en borstgebied. Ze ondersteunen een vrije ademhaling.

 

Drie belangrijke ingrediënten in Pranayur Weerstand Formule

Guduchi (Tinospora cordifolia)
Guduchi wordt in de ayurvedische traditie ook wel Amrita genoemd en dat betekent ‘levenselixer’. Een van de markante eigenschappen van Guduchi is haar sterke weerstand ondersteunende karakter, die de basis vormt voor de beschermende en preventieve eigenschappen van deze plant.

Geelwortel (Curcuma longa)
Curcuma longa (geelwortel of kurkuma) werkt ondersteunend en stimuleert de spijsvertering. Het is een zeer goede specerij voor keel en longen. Het wordt natuurlijk veel gebruikt in de keuken – voor smaak, maar ook om eten te beschermen tegen bederf. Het is een bijzonder veelzijdige remedie, die veel van de weefsels net zo goed beschermt zoals het met eten doet.

Malabarnoot (Adhatoda vasica)
De malabarnoot is een bekend kruid in Ayurveda voor ondersteuning van keel en luchtwegen. De Sanskriet naam ervan is ‘Vasa’. De plant wordt ook wel Indiaas longkruid genoemd. Gebruik van de plant ondersteunt een goede zuurstofopname in longen en luchtwegen.

 

Bestel hier Pranayur Weerstand Formule 60 caps.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
Pranayur Antioxidant Formule 
Pranayur Neusolie 
Pranayur Kracht & Herstel 
Pranayur Vita Greens 

Lees verder:
>>> Zo bent u helemaal klaar voor het najaar!

 


 

Dosering en gebruik

1 tot 2 capsules, 2 tot 3 maal daags innemen met warm water of kruidenthee van gember, kaneel of zoethout.

Opmerking

Niet te gebruiken bij zwangerschap en zogen.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Swertia chirata 200 mg, Guduchi (Tinospora cordifolia) extract 50 mg, Gember (Zingiber officinale) 50 mg, Lange peper (Piper longum) 50 mg, Clerodendron serratum 20 mg, Malabarnoot (Adhatoda vasica) 20 mg, Geelwortel (Curcuma longa) extract 20 mg, Kaneelboom (Cinnamomum zeylanicum) 20 mg

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.