Dosha

Dosha Ayurvedische Praktijk actie producten

Rooster Lijst

1-10 van 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Neem Supreme Cadeau Set
  Neem Supreme producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten die met zorg zijn bereid. Gewone shampoos bevatten vaak Laureth sulfate of andere synthetische ingrediënten die soms een nadelige werking op de haargroei hebben. Geniet van deze set of geef het aan een vriend of vriendin cadeau. Kijk ook eens naar de andere Neem-producten. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie. Uiteraard zijn deze producten te bestellen via de webshop van Pranayur. Meer Informatie
  € 30,21

 2. Neti kannetje 'FLORA'
  Voor het zelf uitvoeren van neusspoelingen. Meer Informatie
  € 12,96

 3. Pranayur Vital Feet Bowl Set

  Ayurvedische voetmassage voor vitaliteit, rust en balans in lichaam en geest. Complete set: Ayurvedische Massageschaal van Kaash (een legering van koper en tin), een potje Vital Feet Ghee, een katoenen doekje en een instructie DVD. De Vital Feet Ghee is een speciale kruidenpasta. Dit is een ghee waarin Triphala (drie vruchten) zijn verwerkt. Deze geven de ghee een reinigend, versterkend en ontspannend effect. Een padabhyanga met de Vital Feet Bowl heeft een weldadig effect op het hele lichaam. Lees deze pagina om meer te leren over de voordelige aspecten en hoe u het kunt gebruiken. Echt een opkikker voor dagelijks gebruik. Bestel het via de webshop van Pranayur.

  Meer Informatie
  € 45,24

 4. Pranayur Vital Feet Ghee - 50 ml

  Speciaal bereide ghee voor een heerlijke voetmassage. Een voetmassage heeft een effect op het hele lichaam doordat de reflexpunten van de voet worden geactiveerd. U kunt zich niet beter verwennen dan met deze eenvoudige maar weldadige massage voor de voet en voetzolen. Voor deze massage kunt u de Vital Feet Bowl gebruiken voor een nog beter resultaat. Deze Vital Feet Bowl heeft een weldadig effect op het lichaam. Ook u kunt uzelf deze weldaad geven en weer lekker ontspannen door deze massage. Bestel het via de webshop van Pranayur en probeer het uit.

  Meer Informatie
  € 28,71

 5. Amalaki Churna BIO - 100 g

  BIOLOGISCH Churna is een poeder en Amalaki betekent ‘zuur’. Het is dus rijk aan vitamine C en dat in een goede gebufferde vorm. Door honing of een natuurlijke zoetstof toe te voegen kunt u het ook als verfrissende drank gebruiken. Bestel Amalaki Churna via de webshop van Pranayur en geef uzelf deze heerlijke verkoeling.

  Meer Informatie
  € 14,40

 6. Tulsi churna BIO 100g
  Bestel nu Meer Informatie
  € 14,40

 7. Pranayur Kracht & Herstel - 60 vcaps.

  Ben jij klaar voor extra kracht en vitaliteit. Zo krachtig als een paard? Pranayur Kracht & Herstel is een formule voor deze tijd en die ook helpt bij het reinigen van het lichaam.

  Deze formule bevat Ashwagandha, ook wel Indiase Ginseng genoemd, een ayurvedisch kruid dat bij uitstek de levenskracht versterkt en meer energie geeft.

  Pranayur Kracht & Herstel verbetert het uithoudingsvermogen. Bij verlies aan vitaliteit. Voor herstel na fysieke inspanning. Bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust. En nog veel meer: lees er hieronder meer over en kom ook tot de conclusie dat Pranayur Kracht & Herstel een power formule is. Bestel het hier bij Pranayur.

  Meer Informatie
  € 16,09

 8. Robuuste Oliewarmer
  Onder de oliewarmer is plaats voor een waxinelichtje dat de olie gedurende de massage op een aangename temperatuur houdt. Hoogte ca. 13 cm.
  • uit messing, koper en roestvrijstaal
  • gemakkelijk in gebruik
   
  Meer Informatie
  € 41,75

 9. Vitamine C Ascorbinezuur - 250 g

  De beroemdste vitamine

  Meer Informatie
  € 20,38

 10. Vitaminen C Calcium ascorbaat - 250 g

  De pH-neutrale vitamine C

  Meer Informatie
  € 26,63

Rooster Lijst

1-10 van 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Dosha