Fajah Skincare

Fajah Skincare

Verzorg uw huid met Fajah Skincare

Heeft u er al eens bij stilgestaan? De huid is het grootste orgaan van de mens. De huid is over het algemeen ook het meest zichtbaar. Iedereen wil dan ook graag dat de huid er goed uitziet. Wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt automatisch ook goed voor zijn of haar huid. Dat geldt ook voor Fajah Lourens. Zij creëerde in samenwerking met Holisan Health Products haar eigen label in huidverzorging: Fajah Skincare. De producten van Fajah Skincare zijn 100% vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, siliconen en PEG/GGO. Ze passen dus helemaal binnen uw gezonde lifestyle! Fajah Skincare past dan ook uitstekend in het assortiment van de webshop van Pranayur.

De kracht van Fajah Skincare

Wat maakt Fajah Skincare zo bijzonder? Fajah Skincare is een cosmetica die verder gaat dan ‘gewone’ bio-cosmetica. Fajah Skincare is nagenoeg 100% natuurlijk en hypoallergeen. Daardoor wordt het zelfs verdragen door de meest gevoelige huid. Fajah Skincare is het eerste huidverzorgingsproduct met UHT-sterilisatie. De meeste cosmetica bevatten conserveringsmiddelen die huidirritatie kunnen veroorzaken, ook al zijn ze van natuurlijke herkomst. Door sterilisatie op Uiterst Hoge Temperatuur (UHT) wordt de houdbaarheid van de producten gegarandeerd, terwijl de ingrediënten, de kwaliteit en de doeltreffendheid volledig intact blijven.

Bewezen tolerantie en effectiviteit

De huidverzorgingsproducten van Fajah Skincare in de Pranayur-webshop zijn uitgebreid getest door onafhankelijke laboratoria, artsen en specialisten op het gebied van huid en allergieën. De werking van de producten is daarna uitvoerig - en met succes- getest op gebruikersgroepen met een (over)gevoelige huid.

Fajah Skincare: voor een doeltreffende werking

De Pranayur-webshop stelt hoge eisen aan producten. De producten van Fajah Skincare voldoen aan de hoogste eisen en bestaan voor 99,9% uit natuurlijke stoffen. Actieve stoffen, zoals honing, ceramide, kamillewater en teunisbloemolie, hebben van nature een voedende, herstellende en beschermende werking voor de extra gevoelige huid. Fajah Skincare is volledig vrij van conserveringsmiddelen, parfums, etherische oliën en andere ingrediënten die de huid kunnen irriteren.

Superslimme en veilige verpakking van Fajah Skincare

Fajah Skincare zit in een superslimme en handige verpakking met het ingenieuze AIRLESS systeem. Dit zorgt ervoor dat de Fajah-producten volledig vacuüm verpakt zijn. De dichte flessen bevatten een antibacteriële dop, die contact met de buitenlucht voorkomt, ook als een product in gebruik is genomen. Dat garandeert de houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van Fajah Skincare.

Bestel Fajah Skincare bij Pranayur

Fajah Skincare is een cosmetica die verder gaat dan ‘gewone’ bio-cosmetica en is nagenoeg 100% natuurlijk en hypoallergeen. Daarmee is het zelfs voor de gevoeligste huid geschikt. Bestel de Fajah Skincare producten voor gezicht en hals, lichaamsverzorging, babyverzorging en hydracare nu via de webshop van Pranayur. Als u vóór 12.00 uur (op een werkdag) bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.