Amalaki Churna BIO - 100 g

Art.nr: 8714226010911

BIOLOGISCH Churna is een poeder en Amalaki betekent ‘zuur’. Dit vruchtenpoeder bevat een effectieve vorm van ascorbinezuur. Het is dus rijk aan vitamine C en dat in een goede gebufferde vorm, zodat dit het maagzuur overleeft en tot in de weefsels weet door te dringen. Amalaki Churna geeft energie en beschermt de maagwand. Verder is het makkelijk met warm water in te nemen. Door honing of een natuurlijke zoetstof toe te voegen kunt u het ook als verfrissende drank gebruiken. Bestel Amalaki Churna via de webshop van Pranayur en geef uzelf deze heerlijke verkoeling en extra energie.


Lees meer
€ 14,40
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud 100 g
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Amalaki Churna – een vruchtenpoeder vol vitamine C in buffervorm

Amalaki (Emblica officinalis) is een soort wondervrucht uit India. Het lijkt op een soort harde kruisbes die zo groot is als een abrikoos. Groen van kleur, vrij hard, en behoorlijk zuur van smaak. Daar heeft de vrucht ook haar naam aan ontleend: Amalaki betekent zuur.

De vrucht zit vol gebufferde vitamine C. Door de buffer kan de vitamine C ongehinderd de maag passeren, wat anders heel moeilijk is. Daardoor dringt de antioxidant werking van de vitamine C tot diep in het lichaam door.

 

Amalaki – de groene gezondheidsvrucht vol energie en vitaliteit

Deze bruisende vrucht is een bron van energie, vitaliteit en verjonging. Amalaki verhoogt de weerstand van het organisme en bevordert de spijsvertering. Amalaki is al eeuwenlang een ayurvedische wondervrucht: generaties-lang heeft deze vrucht mensen gezondheid en energie gebracht.

Ayurveda beschouwt de natuur als de beste bron van gezondheid en preventie. Hoe dichter voedingstoffen bij de natuur zijn, des te sneller kan het lichaam zijn eigen krachten mobiliseren.

 

Deze ayurvedische wondervrucht zit vol

 • vitamine C
 • calcium (kalk)
 • antioxidanten

 

Krachtpatser onder de superfoods

Te midden van alle voeding en kruiden van moeder natuur, is er een aantal echte ‘krachtpatsers’ te vinden als het gaat om gezondheid. Amalaki is zo’n ‘krachtpatser’, zo’n superfood. In poedervorm is het bovendien makkelijk in te nemen.

Het poeder wordt ook wel Amla poeder genoemd. Dit vruchtpoeder heeft bijzondere eigenschappen. Het bouwt het lichaam op. Geeft energie. Ondersteunt de weerstand. Stimuleert de spijsvertering. En het verschaft het lichaam een aantal middelen die hard nodig zijn – vooral vitamine C en calcium.

Bestel deze krachtpatser om je dagelijks te ondersteunen met dit kleine maar krachtige wonder.

 

Eigenschappen van deze biologische Amalaki Churna

 • het is een biologisch product
 • ondersteunt cellulaire verjonging
 • geeft energie en vitaliteit
 • gaat ontstekingen tegen
 • heeft een ‘anti-aging’ effect
 • helpt het immuunsysteem
 • helpt de spijsvertering en metabolisme
 • maakt haar en huid mooier
 • helpt bij het afvoeren van de aanwezige afvalstoffen

 

Wetenschap over Amalaki

Wetenschappelijke artikelen over de werking van deze vrucht verschijnen aan de lopende band. Ervaringen van mensen die baat hebben bij het gebruik van Amalaki zijn overal te vinden. En het gebruik ervan neemt – nu ook buiten India – in hoog tempo toe.

Het gaat hier niet om zomaar een vrucht: moeder natuur heeft hier daadwerkelijk een ‘gezondheidsjuweeltje’ afgeleverd.

 

Amalaki en de drie doshas, vooral pitta dosha

Amalaki ondersteunt alle drie de doshas in hun functies, en heeft een bijzonder balancerende werking op pitta dosha, wanneer deze verstoord is geraakt. Zoals Ayurveda wel de ‘moeder van alle geneeswijzen’ wordt genoemd, zo kan men Amalaki wel een ‘moeder van de doshas’ noemen.

Balanceer ook jouw dosha met dit biologische gezondheidsjuweeltje. Bestel hier Amalaki Churna.

 

Lees verder:
>>> Amalaki Boordevol Vitamine C

 


 

Dosering en gebruik

2 keer per dag 3 gram (3 gram = 6 afgestreken maatlepels) met warm water innemen. Maximaal 6 gram per dag.  Een verpakking Amalaki churna, BIO bevat 100 gram.

Samenstelling

Indiase kruisbes (emblica officinalis), poeder*.

Allergie informatie

Geen

Bijzonderheden

BIOLOGISCH: *Uit gecontroleerd biologische teelt, niet-EU landbouw. 
100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.