Meer Views

PH Correct Tabletten - 250 tabs.

Art.nr: 8714226007300

Meer kalium en minder natrium. Voor een goede gezondheid is een gezonde pH-balans (het evenwicht tussen zuren en basen) in het lichaam belangrijk. Daarvoor hebben we mineralen nodig die de verzuring van het lichaam tegengaan: kalium, magnesium en natrium. Bestel het hier bij Pranayur.


Lees meer
€ 28,67
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

pH waarde en je gezondheid

Onze huid heeft ongeveer een pH waarde van 5,5 en citroensap (zuur) bijvoorbeeld heeft een pH waarde van 2. De pH waarde is een maataanduiding voor de zuurgraad van een vloeibare substantie en kan variëren van 0 tot 14. Gezondheid kun je ook afleiden uit de pH waarde. 

Gezondheid en een neutrale pH waarde gaan hand in hand. Niet overal in je lichaam is de pH waarde gelijk: de waarden in je darmen, speeksel, bloed, urine, bindweefsel en maagsap kunnen verschillen. De neutrale waarde ligt bij 7.

 

Zuur-Base Balans

Zuur-Base Balans is de neutrale waarde. Dit evenwicht is belangrijk want ben je te 'zuur' dan zorgt dat voor onnodige veroudering. Voorkom met dit voedingssupplement tekorten en onderhoud je zuur base balans in periodes van extra inspanning of stress.

 

Meten van je zuurgraad doe je zo

Wil je gemakkelijk je zuurgraad meten? Kijk even hier bij de Blemastrip - pH Meetstrips

 

PH Correct Tabletten bevatten nuttige vitamines en mineralen

De nuttige vitamines en mineralen zijn: Zink, Kalium, Calcium, Magnesium en Vitamine D Vitamine C (Acerolaextract) voor de colageenvorming (bloedvaten, botten) en bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Met de voedingsvezel Inuline en Silicium. De bijdrage op een rijtje:

  • Kalium: goed voor de bloeddruk
  • Magnesium: voor spieren, zenuwen en energie
  • Calcium: voor sterke tanden en botten
  • Zink: voor de zuur-base balans, huid, haren en nagels

 

Te weinig kalium in onze voeding

Helaas bevat onze voeding vaak te weinig kalium en te veel natrium. Kalium is één van de belangrijkste mineralen in onze cellen: het houdt de botten gezond en zorgt het behoud van een stabiele bloeddruk.

 

Natriumarm - zoals de natuur

Teveel natrium kan een hoge bloeddruk veroorzaken. Gezonde voeding, zoals fruit en groente, is rijk aan kalium en magnesium, maar bevat slechts weinig natrium. De alkalische producten van Dr. Jacob‘s® zijn geformuleerd met de natuur als voorbeeld.

 

Een gezonde bloeddruk en een goed zuur-base evenwicht

Ze bevatten weinig natrium, maar veel kalium en magnesium voor een goed zuur-base evenwicht in de cellen. De Europese instantie voor voedselveiligheid (EFSA) adviseert 4,7 g kalium per dag. Vooral vanwege het gunstig effect op een gezonde bloedddruk.

De gemiddelde inname van kalium bedraagt echter slechts 3,3 g (mannen) en 2,9 g (vrouwen). De EFSA verklaart verder dat een hoog kaliumniveau samengaat met een lagere bloeddruk en een hoog natriumniveau met een hoge bloeddruk.

De verhouding tussen natrium en kalium is hierbij bepalend. Daarom luidt het advies: minder natrium, veel kalium.

 

Je hebt gelezen dat een goede balans in je zuurgraad belangrijk is voor je gezondheid. PH Correct Tabletten kunnen je daarbij helpen. Bestel ze hier bij Pranayur. Gratis thuisbezorgd in Nederland.

Heb je liever een poeder? Dan kun je PH Correct Poeder gebruiken.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Prana Greens
- Menu: Zuurbalans 

 


 

Dosering en gebruik

Algemeen gebruiksadvies: Neem 2 maal daags 4 tabletten met een groot glas water. 

Opmerking

Niet gebruiken bij nierfalen, hyperkaliëmie of alkalose. 

Samenstelling

Kaliumcitraat, inuline, calciumcitraat, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, magnesiumhydroxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, acerola-kers-extract, silicium, zinkcitraat, vitamine D3.

Allergie informatie

GEEN 

Bijzonderheden

Ontziet maag en darmen - zonder lactose en gluten 

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen