Prana Greens - 270 g

Art.nr: 618

Prana Greens is een nieuw en uniek voedingssupplement dat de pH-waarde herstelt en bewaakt. Het voorziet het lichaam van alle belangrijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten. Het poeder lost gemakkelijk op in water of uw favoriete drankje, heeft een aangename smaak en is geschikt voor vegetariërs. Bestel Prana Greens via de webshop van Pranayur en herstel uw pH-waardes!


Lees meer
€ 51,36
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Een poeder met power: Prana Greens is een echt super voedingssupplement

Ja! Er zit power in Prana Greens. Prana Greens is een product dat kan helpen om de power terug op een goed niveau te brengen. Alle belangrijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten vindt u terug in deze formule.

Niet zo gek dat dit een echt power voedingssupplement genoemd kan worden. Probeer het uit en test uw power. Het is hier bij Pranayur te bestellen. Voor meer informatie over pH-waardes en het belang hiervan kunt u verder lezen.

 

Wat is de pH-waarde en het belang ervan op uw gezondheid - een zuur-base balans

Gezondheid kunt u mede afleiden uit pH-waardes. De pH-waarde is een maataanduiding voor de zuurgraad van een vloeibare substantie en kan variëren van 0 tot 14. Onze huid heeft een pH-waarde van ongeveer 5,5, terwijl bijvoorbeeld citroensap (zuur) een pH-waarde van 2 heeft.

Gezondheid en een neutrale pH-waarde gaan hand in hand. De neutrale waarde ligt bij 7. Niet overal in uw lichaam is de pH-waarde gelijk: de waarden in uw darmen, speeksel, bloed, urine, bindweefsel en maagsap kunnen verschillen.

Zuur-base balans is de neutrale waarde. Dit evenwicht is belangrijk, want wanneer u 'te zuur' bent dan zorgt dat voor onnodige veroudering. Voorkom met dit voedingssupplement tekorten en onderhoud uw zuur base balans in periodes van extra inspanning of stress.

 

Meten van uw zuurgraad doet u zo

Wilt u gemakkelijk uw zuurgraad meten? Kijk even hier bij de Blemastrip - pH Meetstrips

 

Voor energie en betere prestaties uw pH waarde neutraliseren met Prana Greens 

Een neutrale pH-waarde is belangrijk voor een goede gezondheid. Dit zorgt voor vitaliteit en nieuwe energie, waarmee u uw prestaties zult kunnen verbeteren. Prana Greens helpt de pH-waarde van uw lichaam te neutraliseren, te herstellen en te bewaken.

Prana Greens heeft een gunstige invloed op uw gezondheid en beschermt u bij veroudering. Een dagelijks portie Prana Greens staat gelijk aan vijf à zes porties groente en fruit. Daarmee is het een uitstekende aanvulling op uw dagelijkse voeding.

 

De voordelen van Prana Greens op een rijtje

  • Het bevat een hoge dosering spirulina en chlorella en een hoge potentie Gerstegras als hoofdbestanddeel (meer informatie over de bestanddelen vindt u onder 'Samenstelling')
  • Prana Greens heeft de rijkste bron van natuurlijke vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen die de natuur te bieden heeft.: één portie bevat de gezondheid van vijf tot zes porties groente en fruit. Dit zorgt voor een gezond en energierijk begin van de dag
  • Prana Greens is laag-glycemisch en bevat geen gist, suiker, zetmeel, zout, kleur- of smaakstoffen of andere chemische en synthetische toevoegingen.
  • Het poeder is gemakkelijk oplosbaar in water of vruchtensap: geen gedoe met tabletten slikken!
  • Het heeft een aangename groente- en fruitsmaak 
  • Geschikt voor vegetariërs

 

Deze Power Prana Greens herstelt en bewaakt de pH-waarde van uw lichaam. Geef uzelf de nodige energie en vitaliteit om langer jong te blijven en bescherm uzelf bij veroudering. Bestel nu Prana Greens 270 g.


 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Menu: Zuurbalans 

lees verder:
>>> Prana Greens – een verzameling superfoods voor extra Power!
>>> Gerstegras (Barley Grass) onder de loep
>>> Chlorella – een bijzondere alg onder de loep

 


 

Dosering en gebruik

Los een maatschepje per dag op in een glas bronwater of appelsap, gebruik bij voorkeur een shaker voor het beste resultaat.

Opmerking

Prana Greens geeft veel energie, dus bij voorkeur gebruiken in de ochtend of de eerste helft van de middag.

Samenstelling

Prana Greens 270 g per portie (een volle maatschep/9 gram): 13:1 Barley Grass poeder extract 4230 mg, Fruits & Greens complex 1140 mg (bestaande uit een 100:1 extract uit 27 verschillende groenten- en fruitsoorten), Chlorella 300 mg (bevat 30 mg chlorophyl per gram), Spirulina 700 mg (bevat meer dan 50 belangrijke nutriënten), Enzymencomplex 50 mg (amylase, lactase, protease, lipase en cellulase), Vezelcomplex 2000 mg (appelvezel, appelpectine, tarwekiemen, gemicroniseerde tarwezemelen en acaciavezels), Probiotische Lactospore cultuur 1.49 miljard/190 mg, Policosanol 30 mg, Acerola extract 150 mg, Groene thee extract 50 mg (bevat 40% catechines), Natuurlijke smaakstoffen uit vruchtenextracten 260 mg

Voedingswaarde

  • Eiwit (plantaardig)

Per 100 gram: 415 kCal
Per portie (9 gram): 0,85 g

  • Koolhydraten

Per 100 gram: 57,3 g
Per portie (9 gram): 5,18 g

  • Vet (plantaardig)

Per 100 gram:11,4 g 
Per portie (9 gram): 1,02 g

  • Voedingsvezels

Per 100 gram: 21,8 g
Per portie (9 gram): 1,94 g

Allergie informatie

Dit product bevat (of bevat een ingrediënt van) tarwe, gerst, rogge, stevia en natuurlijke zoetstof. Kan residu van gluten bevatten.

Bijzonderheden

Bevat geen suiker, zout, gist, synthetische smaak- of kleurstoffen of andere chemische toevoegingen.
Geschikt voor vegetariërs.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen