Meer Views

Pranayur Hart Formule - 60 vcaps.

Art.nr: 445-111291

Pranayur Hart Formule heeft een verzorgende invloed op hart en bloedvaten. Het heeft een gunstige uitwerking op de bloedsomloop en de bloeddruk. Pranayur Hart Formule geeft stevigheid en veerkracht. Het heeft een weldadige en versterkende invloed op bloed, aderen en hartweefsels. Het helpt bij overgewicht; het ondersteunt in een goede vethuishouding. Deze formule geeft de longen, de bloedcirculatie en de hartspier extra power en energie. Het helpt om hart en geest te balanceren en ondersteunt in een gezonde emotionele balans. Pranayur Hart Formule is er voor uw hart. Ontdek er hier meer over.


Lees meer
€ 16,14
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Pranayur Hart Formule is gunstig voor de bloeddruk en bloedsomloop

Pranayur Hart Formule is bereid met de zilvergrijze bast van de Arjuna boom. In India is de boom befaamd vanwege zijn verzorgende invloed op hart en bloedvaten: de formule verzorgt deze.

Het heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en is goed voor de bloeddruk. Ook helpt het bij vermoeide ledematen en wanneer handen en voeten vaak koud zijn. Een excellente ayurvedische formule voor het hart!

 

De bijzondere plaats van het hart - zetel van prana

Het hart neemt in Ayurveda een bijzondere plaats in. Het is een orgaan dat bij uitstek zowel met het fysieke lichaam als met het emotioneel-mentale lichaam verbonden is. Daarnaast is het hart de zetel van een aantal belangrijke levensprincipes.

In Ayurveda wordt wel gezegd dat het hart de zetel is van prana ofwel levensenergie. En natuurlijk is het hart ook verbonden met de gevoelswereld. Een gezond en veerkrachtig hart geeft dat ondersteuning.

Deze Hart Formule van Pranayur draagt bij aan uw hart, dat natuurlijk zin in het leven heeft. Bestel het hier bij Pranayur.

 

Hart en bloedvaten goed gezond houden - stevig en veerkrachtig

Wanneer we het over hart en vaten hebben, hebben we het vanuit ayurvedisch perspectief ook over ons lymf- en bloedstelsel. Het hart is een onderdeel van dat systeem, evenals aderen en slagaderen.

Een van de meest bekende ayurvedische remedies die dit systeem ondersteunen, is Arjuna ofwel Terminalia arjuna. De licht samentrekkende (wrange) werking heeft een weldadige en versterkende invloed op bloed, aderen en hartweefsels. Het geeft stevigheid en veerkracht.

 

Helpt bij overgewicht en beschermt tegen vrije radicalen

Door een moderne leefstijl en eetgewoonten, lopen sommige mensen schade aan hun vitale levenscellen op. Pranayur Hart Formule speelt een belangrijke rol bij het wegvangen van vrije radicalen en ondersteunt een goede vethuishouding.

Planten en kruiden bezitten vaak een natuurlijke kracht die lichaamscellen gezond en sterk houden. Arjuna staat bekend als bij uitstek de geschikte ondersteuner voor hart en bloedvaten.

 

Zorg voor uw hart door bijvoorbeeld yoga of mindfulness

Zorg voor uw hart kan volgens Ayurveda vele aspecten hebben. Bij die zorg voor uw hart dienen alle aspecten een plaats te krijgen. Dat kan in de vorm van richtlijnen en adviezen op het gebied van leefstijl, dieet, en remedies.

Maar ook ondersteuning en zorg in de vorm van sporten, meditatie, stress management, mindfulness, yoga en algehele ontspanning kunnen zeer nuttig zijn.

Pranayur Hart Formule hoort bij die zorg voor uw hart; bestel het hier bij Pranayur.

 

Arjuna is het belangrijkste ingrediënt van Pranayur Hart Formule

Arjuna ofwel Terminalia arjuna is een speciaal ayurvedisch kruid dat het hart veerkrachtig houdt. Arjuna is ook een tonicum dat de longen, de bloedcirculatie, en de hartspier extra power en energie geeft.

Arjuna is goed voor alle drie de doshas en kan vooral helpen pitta dosha in hart en geest te balanceren. Dat verklaart het vermogen van Arjuna om ook een gezonde emotionele balans te ondersteunen.

Bestel hier Pranayur Hart Formule 60 vcaps.

 


 

Dosering en gebruik

2 maal daags 1 capsule.

Opmerking

Het gebruik bij zwangerschap en zogen dient zorgvuldig te worden afgewogen.

Samenstelling

Terminalia arjuna extract 250 mg, Terminalia arjuna 250 mg

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.