Pranayur Sensual Woman - 60 vcaps.

Art.nr: 483-111299

Pranayur Sensual Woman ondersteunt en toniseert uw voortplantingsorganen. De formule is samengesteld uit kruiden die de vrouwelijke respons op sensuele prikkelingen vergroten. Het bevordert de seksuele functies. Voor meer genot en plezier in uw leven. Het bevordert de vruchtbaarheid en normaliseert de menstruatie. Pranayur Sensual Woman verbetert de doorbloeding, ontspant uw lichaam en verzorgt de geslachtsorganen en baarmoeder. Tijdens de zwangerschap is de formule verzorgend voor moeder en kind. Postnataal worden het herstel en de melkvorming gestimuleerd. Gedoseerd in handige capsules. Bestel Pranayur Sensual Woman via onze webshop en ervaar uw sensualiteit.


Lees meer
€ 40,25
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
 •  
  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
 •  

  Voor 12 uur besteld,
  morgen in huis *

 •  

  100% natuurlijke Ayurveda &
  biologische producten

Omschrijving

Details

De sensuele vrouw heeft seksueel genot en plezier in het leven

Sensualiteit en plezier gaan hand in hand. Het plezier met uw partner is één ding – niet geheel onbelangrijk – maar plezier beleven in uw gehele leven is evenzeer van belang.

Pranayur Sensual Woman ondersteunt en prikkelt de sensuele vrouw in seks, plezier en balans in haar leven. Uw leven. De mate van intimiteit met uw omgeving, de ander en uzelf is in wezen van levensbelang.

U ervaart uw leven vanuit de kern – uw plezier. Pranayur Sensual Woman is die kruidenmix die u daarvoor goed kunt gebruiken om uw sensuele vrouw in u wakker te maken of te verlevendigen. Bestel het vandaag nog en ga uw sensualiteit ervaren.

 

Een oud recept voor de moderne vrouw – erotiek en gezondheid in een hedendaagse jas

De formule van Pranayur Sensual Woman is zorgvuldig samengesteld en bereid volgens een eeuwenoud ayurvedisch recept speciaal voor vrouwen. De moderne vrouw.

Een combinatie van veertien kruiden die ondersteunen en bevorderen. Erotiek en gezondheid hebben veel met elkaar te maken en deze formule onderstreept dat in haar bijzondere samenstelling.

Onder het kopje ‘belangrijke kruiden’ worden er een aantal uitgelicht. Pranayur Sensual Woman brengt alles in een natuurlijke balans, waardoor de seksuele functies verbeteren en ongemakken rondom de menstruatie verminderen.

 

Belangrijke werkingsgebieden van deze formule

 • zenuw-sterkend afrodisiacum 
 • bevordert seksuele energie
 • remt prikkelbaarheid
 • bevordert de vruchtbaarheid
 • ondersteunt regelmaat in de menstruatiecyclus
 • bevordert lactatie (de vorming van moedermelk)

 

Belang van een vrij bekkengebied - laat het bloed maar lekker stromen

In deze formule bevinden zich planten die de bloeddoorstroming – en dan met name in het bekkengebied – goed ondersteunen en bevorderen. Volgens Ayurveda is het vooral een functie van vata dosha.

Speciaal van apana vata (ofwel apana vayu). Deze functie reguleert een goede werking van alle energie in het bekken. Wanneer het in uw bekken goed doorstroomt, ontstaat daar een gevoel van meer vrijheid.

Wanneer dat gevoel van vrijheid in uw bekken in contact staat met uw hart en met uw Prana, kunt u vanuit uw ware gevoel meer genieten. Uw hart is de zetel van ojas – een verfijnde levensenergie die ook uw zenuwstelsel positief beïnvloedt en u gelukkig maakt.

Ojas is belangrijk voor het afweersysteem, een goede gezondheid en een lang leven. Een gelukkig leven.

 

Menstruatie - Voortplanting - Zwangerschap - Moeder Kind - Lactatie (melk) - Postnataal

De menstruatie is een belangrijke fase in de maand. Veel vrouwen kennen daar hun ongemakken in. Zeker tegenwoordig is het niet altijd even gemakkelijk om u deze fase helemaal toe te eigenen en het vrouw-zijn helemaal te laten zijn.

Zoals eerder genoemd bestaat Pranayur Sensual Woman uit veertien kruiden. Deze ondersteunen allemaal op hun eigen wijze uw geslachtsorganen (de link verwijst naar de vrouwelijke geslachtsorganen).

De functie van deze formule is bloedzuiverend en versterkend op de reproductieorganen. De verhoudingen in de samenstelling zijn zo gekozen dat de verschillende kruiden zowel tijdens de vruchtbare periode, als ook tijdens de zwangerschap en in de postnatale periode elkaar optimaal ondersteunen en versterken.

Tijdens een zwangerschap is de formule verzorgend voor moeder en kind en bevordert het uw welbevinden. Postnataal bespoedigt Pranayur Sensual Woman het lichamelijke herstel en bevordert het de lactatie (melkvorming).

Deze formule bevat veel kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt om deze zowel ‘vrouwelijke’ als ‘moederlijke’ functies te versterken. Geef uzelf deze versterking en bestel Pranayur Sensual Woman via onze webshop.

 

De drie dosha’s in balans – goed voor uw vrouwelijke energie

De Pranayur Sensual Woman formule is zodanig samengesteld dat de drie dosha’s vata, pitta en kapha harmonisch samenwerken. Dat helpt om uw voortplantingssysteem te revitaliseren en onder alle omstandigheden in een gezonde balans te brengen en te houden.

Er zijn zoveel processen in het lichaam aan de gang dat het fijn is als die prettig in balans zijn. Hieronder de dosha’s en hun bijdrage op een rij.

 • Vata dosha: Een goed werkende vata dosha ondersteunt een goede en regelmatige flow, ook wat betreft maandelijkse cyclus.
 • Pitta dosha: Evenwicht in pitta dosha leidt tot beter bloed en daardoor een betere lichaamshuishouding, waardoor de menstruatie zelf goed ondersteund wordt.
 • Kapha dosha: En een gezonde kapha leidt tot sterkere weefsels in uw hele lichaam, meer uithoudingsvermogen, en meer zin in intimiteit en seksualiteit.

 

Een kleine greep uit de belangrijke ingrediënten van deze formule

Palasha (Butea monosperma)
Dit is een heel oude en bekende ayurvedische remedie, gemaakt van een boom met felrode bloemen. Deze boom wordt wel ‘de vlam van het oerwoud’ genoemd en er werd al naar verwezen in de klassieke Ayurveda boeken. De substanties van deze boom bevorderen een goede spijsvertering en metabolisme. En ze zijn ook ondersteunend voor de vrouwelijke geslachtsorganen. Palasha is een afrodisiacum en ondersteunt de bloeddoorstroming in het bekkengebied.

Shatavari (Asparagus racemosus)
Shatavari is een hitte balancerend kruid – het is verkoelend voor lichaam en geest. Een van de betekenissen van Shatavari is ‘honderd echtgenoten’ en dat zegt veel over de kracht van deze plant. Onderzoek heeft aangetoond dat Shatavari voor, tijdens en na de zwangerschap werkt als een tonicum voor het vrouwelijke reproductie- en lactatiesysteem. Het is bijzonder voedend, verzachtend en kalmerend en heeft een positieve uitwerking op de vochthuishouding.

Soja extract
Deze formule bevat meerdere elementen die een evenwichtige lichaamshuishouding ondersteunen. Soja extract helpt het vrouwelijke lichaam op meerdere manieren. Soja verschaft goede natuursubstanties. In combinatie met de andere planten in deze formule kunnen deze natuursubstanties goed opgenomen worden en hun werk doen. Ze ondersteunen de vrouwelijke reproductie functies en beschermen en voeden de voortplantingsorganen.

 

Pranayur Sensual Woman is om uw vrouw-zijn te vieren en te genieten van al uw ervaringen in het leven. Sensualiteit in handige capsules. Bestel Pranayur Sensual Woman via de webshop van Pranayur en vier het leven.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Pranayur Borstvoeding
- Pranayur VrouwenPower
- Pranayur Zuiver Bloed


Zie ook:
Menu ‘Vrouwen’

 


 

Dosering en gebruik

1 capsule, 2 maal per dag. Na de maaltijd innemen met warm water of warme melk.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Butea monosperma poeder 100 mg, Aziatische asperge (Asparagus racemosus) extract 60 mg, Withania somnifera 60 mg, SOJA-extract 60 mg, Saraca indica extract 30 mg, Symplocos racemosa extract 30 mg, Uraria picta 10 mg, Voetangel (Tribulus terrestris) extract 10 mg, Slijmappelboom (Aegle marmelos) extract 10 mg, Premna integrifolia extract 10 mg, Oroxylum indicum extract 10 mg, Gmelina arborea extract 10 mg, Stereospermum suaveolens extract 10 mg.

Allergie informatie

Dit product bevat (of bevat een ingrediënt van) soja.

Bijzonderheden

Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen