Pranayur VrouwenPower - 333 g

Art.nr: 1460

Grotendeels BIOLOGISCHE VrouwenPower voor ondersteuning van je vrouw-zijn en fit door de overgang. Voor vrouwen in de levensfasen vanaf 30 jaar en na de menopauze. Pranayur VrouwenPower helpt je door de overgang en sterkt aan tijdens de menopauze. Soja-eiwit en -isoflavonen zonder genetische manipulatie. Yamwortel-extract: bepaalt in hoge mate de vitaliteit en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen en nachtkaarsolie: bij overgangsverschijnselen. Alle benodigde vitamines en plantaardige werkstoffen. Volwaardig voedingssupplement voor vegetariërs en veganisten. En nog aangenaam van smaak ook. Power voor Vrouwen: ín je kracht en ín je vrouwelijkheid. Bestel je Pranayur VrouwenPower voor 12 uur dan heb je het morgen in huis.


Lees meer
€ 62,62
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
 •  
  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
 •  

  Voor 12 uur besteld,
  morgen in huis *

 •  

  100% natuurlijke Ayurveda &
  biologische producten

Omschrijving

Details

Je wilt leven vanuit je vrouwelijkheid en ín je kracht

Vrouwelijkheid gaat niet alleen maar over aantrekkelijkheid. En zeer zeker hoef je deze ook niet te verliezen. Misschien wel zogezegd dat je aantrekkelijkheid een volwassenwording doorgaat.

Het vermogen om kwetsbaar te durven zijn. Zachtheid naar je kinderen ervaren en vooral het liefdevol verzorgen van jezelf. De kracht in jezelf verzorgen zodat je fit en vitaal kunt blijven.

Jouw sensuele en stralende vrouw-zijn is de glans van je leven. Jouw kracht. Pranayur VrouwenPower is voor vrouwen in de levensfasen vanaf 30 jaar.

 

Natuursubstanties en jouw biologische veranderingen: VrouwenPower helpt je

De natuur regelt allerlei biologische schommelingen door minieme hoeveelheden van bijzondere natuursubstanties in je lichaam te activeren. Het is bijna een wonder te noemen hoe die minieme hoeveelheden de ritmes van je lichaam en je geest kunnen beïnvloeden.

Veel daarvan wordt geregeld door je lichaam zelf. Uiteraard kun je dat prima ondersteunen door aandacht te besteden aan wat je eet en drinkt, en hoe je verder leeft. In Pranayur VrouwenPower zitten een aantal van die natuursubstanties die jou helpen in rustiger vaarwater terecht te komen.

Bijvoorbeeld helpt het bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus. Moeder natuur die jou als moederwezen helpt: tijdens de overgang, maar ook al tijdens de menstruatie.

 

Volledig vrouw-zijn in elke levensfase: overgang en menopauze

Vrouw zijn vraagt heel wat van je lichaam: je leeft met en in een lichaam dat voor een groot deel van je leven ineens klaar moet kunnen staan om in zichzelf een heel nieuw leven te creëren. Iedere maand van je vruchtbare leven merk je dat ook.

En je lichaam heeft daarin haar geheel eigen dynamiek. Maar nog duidelijker merkbaar wordt dit op het moment, dat je lichaam zich gaat omschakelen naar de fase waarin die vruchtbaarheidsversnelling niet meer nodig is.

Die periode van omschakeling wordt de overgang genoemd. En daarna kom je dan terecht in wat menopauze heet. Het hoort bij het leven, en is onderdeel van de natuur. En juist die natuur kan jou wat extra ondersteuning bieden.

Pranayur VrouwenPower bevat een rijke verzameling natuurlijke ingrediënten juist om je extra te ondersteunen in alle fluctuaties van je vrouwenleven. Bestel het hier bij Pranayur.

 

VrouwenPower heeft heel wat vrouwelijke kracht in huis

 • Het zit boordevol vitaminen en mineralen en is dus echt krachtvoer
 • Het ondersteunt de natuurlijke schommelingen in je vrouwenlichaam
 • Het biedt extra ondersteuning voor de dagen vlak voor je menstruatie
 • Het is een product dat ook speciaal ontwikkeld is voor vrouwen in de overgang
 • Het kan ook na de overgang nog prima als dagelijks supplement gebruikt worden

 

Gezond en ‘sappig’ een dagje ouder – laat het leven maar lekker stromen

In Ayurveda is er veel aandacht voor hoe je evenwichtig en letterlijk ‘sappig genoeg’ een dagje ouder kan worden. Dat geldt zeker voor vrouwen die in hun leven – in vergelijking tot mannen – daarin een vrije abrupte omschakelingsfase ervaren.

Juist in die omschakelingsfase, maar ook daarna, is en blijft het van belang om je natuurlijke ‘sappigheid’ te blijven ondersteunen. Dit betekent: al je vloeistoffen. Pranayur VrouwenPower denkt hierin volledig met je mee:

Het bevat veel voedende, verfrissende en kracht gevende elementen die eraan bijdragen dat je weefsels soepel en sappig blijven. Ook wanneer je een dagje ouder wordt.

 

Wat Pranayur VrouwenPower kwaliteiten op een rijtje

 • VrouwenPower is een natuurlijke poederdrank met een aangename smaak. Het bevat plantaardige natuursubstanties uit niet genetisch gemanipuleerde bio-soja.
 • Een portie VrouwenPower verschaft alle benodigde vitaminen in de dagelijks aanbevolen dosis, maar ook waardevolle mineralen zoals zink, mangaan en selenium.
 • De plantaardige natuursubstanties in VrouwenPower ondersteunen de natuurlijke lichaamsfuncties van de vrouw tot op hoge leeftijd.
 • Bijzonder belangrijk zijn met name ook vitamine C, OPC, Vitamine E, K en D, die tezamen met calcium, silicium en mangaan essentieel voor de botopbouw zijn.
 • Bovendien vormt Vitamine B-complex een uitstekende ondersteuning voor het zenuwstelsel, een mooie huid en glanzende haren.
 • Zie ook onderaan: de werkzame stoffen van Pranayur VrouwenPower.

 

Zorg liefdevol goed voor jezelf – ‘Sweet Life’ voor je vrouw-zijn

Je kunt zelf ook een belangrijke bijdrage leveren aan je mooie leven. Zorg ervoor dat je goed en sappig eet: raadpleeg eens een Ayurveda kookboek en kies die recepten die vata verminderen en je weefsels meer soepelheid en voeding geven.

Vermijd ook stress en zorgen (ook over je leeftijd), want stress en zorgen ‘drogen’ je uit – zeggen ze in Ayurveda. Herwaardeer je nieuwe levensfase met een volle ‘ja’ en gun jezelf een ‘sweet life’ – juist in deze levensfase.

Pranayur VrouwenPower levert een concrete bijdrage hieraan: meng het dagelijks in een drankje dat je lekker vindt en geniet van de aangename smaak. Geef jezelf deze ‘Sweet Life’ en bestel vandaag jouw VrouwenPower.

 

Drie bijzondere ingrediënten besproken van deze VrouwenPower

Natuurlijke soja (Glycine max)
Soja wordt al eeuwen als basisvoeding gebruikt en werkt vooral in de vorm van tofu en tempeh goed als onderdeel in maaltijden. Kleine hoeveelheden van de natuursubstanties in soja ondersteunen natuurlijke schommelingen in je vrouwelijke lichaam. Soja bevat 19% vet en 35% eiwit: het geeft je energie en voeding.

Framboos (Rubus idaeaus)
De framboos is een rode, sappige en verfrissende vrucht. De gehele frambozenplant wordt al eeuwenlang gebruikt om vrouwen en hun biologie te ondersteunen. Het is een rijke plant: de vruchten zijn weldadig, je kunt een goede thee trekken van de bladeren, en je ziet het terug in menig ‘vrouwenthee’ en andere vrouwenformules.

Bijenpollen (Brassica campestris)
Bijen verzamelen hun leven lang een soort krachtvoer van bloemen. Gebracht naar de bijenkorf wordt er honing van gemaakt. Maar ook de bijenpollen zijn een resultaat van al deze verzamelactiviteiten van de bij. De pollen zijn een vorm van zeer geconcentreerde voeding vol natuurlijke kracht, rechtsreeks afkomstig van bloemen die letterlijk in ‘bloei’ staan – en die kracht vind je in de pollen terug. Bijenpollen vallen officieel onder de ‘superfoods’.

 

Bestel Pranayur VrouwenPower voor een heerlijk gevoel, zo’n extra ondersteuning, om je vrouw-zijn volledig en vitaal te kunnen leven. Puur en 100% natuurlijk. Grotendeels biologisch. Bestel het hier bij Pranayur.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Sensual Woman
- Cool Mind

Zie ook:
Menu Toepassingen
- Vrouwen

 


 

Dosering en gebruik

1 maal daags 1 1/2 eetlepel (7,5 gram) in water of vruchtensap.
Tip: bijzonder lekker in yoghurt, samen met muesli, melk, sojamelk, als een ideaal hapje tussendoor.

Samenstelling

SOJAPROTEÏNE* **, zoete lupine*, SOJA-isoflavone* ** (7%), frambozenpoeder*, aardbeienpoeder*, bijenpollen* (5,5%), bosbessenpoeder*, kersenpoeder*, pruimenpoeder*, topinamburpoeder*, calciumcitraat, magnesiumcarbonaat, ananaspoeder*, dadelpoeder*, fructose, calciumcarbonaat, lecithine, acerolakersen-extract* (2,8%), Teunisbloemolie* (1,4%), appelpectine, vitamine C, cranberry*, inuline, yamwortel*, citroenzuur, citrus-bioflavonoïde*, nat. frambozenaroma, silicium (0,28%), seleniumgist, natuurlijk vitamine E, zinkcitraat, vit. B3, druivenpitextract (0,25%), mangaangluconaat, vit. B5, vit. D, vit. B6, vit. B1, vit. K, vit. B2, foliumzuur, vit. B12, biotine.
* uit gecontroleerde biologische teelt, ** gentechvrij.

De werkzame stoffen in VrouwenPower

Deze leveren de volgende wetenschappelijk onderbouwde bijdrage aan normale lichaamsfuncties:

 • Beschermt de cellen tegen oxidatieve stress: Vitamine E, C, Selenium en Mangaan
 • Normaal functioneren van het zenuwstelsel: Vitamine B1 en Magnesium
 • Behoud van een normale huid: Vitamine B2, B3
 • Behoud van normaal haar: Biotine, Selenium, Zink
 • Homocysteïne-stofwisseling, vorming van rode bloedcellen: Vitamine B6, B12 en Foliumzuur
 • Behoud van normale botten: Vitamine D en K
 • Spierfunctie en energiestofwisseling: Magnesium
 • Normaal functioneren van het immuunsysteem: Selenium en Zink
 • Normale schildklierfunctie: Selenium
 • Normale vorming van bindweefsel: Mangaan
 • Normale vetzuur-stofwisseling: Zink
 • Behoud van een normale bloedsuikerspiegel: Chroom

 

Allergie-informatie:

Dit product bevat (of bevat een ingrediënt van) soja.

Bijzonderheden

Grotendeels uit gecontroleerde biologische teelt
Gentechvrije sojaproteïne en soja-isoflavone
Volwaardig voedingssupplement voor vegetariërs en veganisten

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen