Dr. Clark Zink 60 mg - 60 vcaps.

Art.nr: 1464

Zink ondersteund het immuunsysteem.
Lees meer
€ 13,93
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Omschrijving

Zink maakt deel uit van alle goede multivitamine- en multimineraalpreparaten. Daar is een goede reden voor: dit belangrijke mineraal speelt een rol bij tal van lichaamsprocessen. Zink draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Ook ondersteunt zink de normale vruchtbaarheid en voortplanting. Verder speelt zink een rol bij de instandhouding van het gezichtsvermogen en het zuur/base evenwicht. Zink is van nut voor normale cognitieve functie (alertheid, leervermogen, geheugen) en het behoud van gezonde botten, haar, huid ern nagels. Gebruikers van vitamine B6 kunnen behoefte hebben aan extra zink.

Samenstelling: Eén capsule bevat: Zinkcitraat 200 mg (= 62 mg Zink*) *620% ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). Vulstof: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule). Gecapsuleerd in Vcaps (HPMC - vegetarische capsules): een goed plantaardig alternatief voor gelatine-capsules.

Dosering en gebruik: Als aanvulling op de voeding 1 maal daags 1 capsule, tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen