Neem Complex Cream - 200 ml

Art.nr: 8714226010614

Neem Complex Cream is een weldadig product voor een goede en heerlijke verzorging van de huid. Een intensieve verzorging van de gevoelige huid. Ondersteunt de natuurlijke weerstand van de huid. Beschermt de huid tegen veroudering. Ontdek ook de andere producten van Neem. Deze kunt u onderaan deze pagina vinden. Geef uzelf de Neem-verzorging die uw huid zal waarderen en bestel het hier via de Pranayur-webshop. 


Lees meer
€ 80,42

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud 250 g
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Neem, een bijzondere plant - een cosmetisch wondertje

Neem (Azadirachta indica) wordt in India al eeuwenlang gebruikt in cosmeticaproducten. Dit vanwege de capaciteit om de huid diep en grondig te reinigen en te verzorgen.

Neem is bitter - wat een kwaliteit

Neem is een zeer bitter kruid dat bekend staat om zijn natuurlijke ondersteuning van de huid. Door de extreme bitterheid van Neem zijn de neemproducten daarom zeer geschikt voor personen die hun huid goed willen verzorgen.

Neem Complex Cream - speciaal voor de gevoelige huid

Devi Neem Complex Cream is speciaal geformuleerd om de gevoelige huid te verzorgen en deze te ondersteunen in het herstellende vermogen van de huid. Aan het complex zijn, naast Neem, nog andere plantenextracten toegevoegd die elk hun eigen ondersteunende kwaliteit op de huid hebben.

 

Lekker in uw vel met Neem Complex Cream. Ontdek het wonder van deze Neemproducten en bestel het vandaag nog via de webshop van Pranayur.

 

Hier vindt u nog meer Neemproducten:
- Neem Haarverzorging
Neem Cleansing Emulsion
- Neem Taila

Neem Complex Cream is ook verkrijgbaar in 50 ML