Neem Supreme HairPro - 60 caps.

Art.nr: 264-901817

Neem Supreme HairPro is er voor gezond haar. Neem heeft natuurlijke zuiverende eigenschappen. Neem Supreme HairPro is voedend en verzorgend voor uw haar. Samengesteld met meerdere kruiden en zink. Makkelijk in te nemen met water. In handige capsules – geschikt voor vegetariërs. Bestel deze Neem Supreme HairPro via de webshop van Pranayur voor gezond en mooi haar.


Lees meer
€ 16,97

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Neem Supreme een vernieuwende ayurvedische productlijn

Neem Supreme is een vernieuwende ayurvedische productlijn die is opgebouwd rond het werkzame kruid Neem. Onze lijn met Neem Supreme haarverzorgingsproducten is nu uitgebreid met Neem Supreme HairPro.

 

De beste Neem haarverzorging op natuurlijke basis

Uw haar is belangrijk voor uw uiterlijk. Het is uw visitekaartje en daarom besteedt u er veel aandacht aan. U wilt immers goed voor de dag komen. Tijd voor de best mogelijke haarverzorging. Neem Supreme producten zijn uiteraard op natuurlijke basis.

 

Neem, waar komt dat eigenlijk vandaan?

Neem (zeg: 'Niem'), is één van de belangrijkste zuiverende stoffen in de Ayurvedische geneeskunde. Het is een sterke, snelgroeiende, groenblijvende boom. Alle delen van de boom worden gebruikt; de vruchten, zaden, zaadkernen, bladeren, bloemen, schors en stam, evenals de gom en de olie.

 

Uw haar voeden en verzorgen met meerdere kruiden en zink

Neem Supreme HairPro capsules bevatten niet alleen Neem (Azadirachta indica), maar ook nog een aantal andere kruiden en mineralen die het haar voeden en verzorgen. Ook zink is erin opgenomen wat bijdraagt tot de instandhouding van normaal haar.

 

Bestel Neem Supreme HairPro 60 caps en geef uw haar die natuurlijke verzorging die het waard is.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:  
- Neem Supreme Haarolie
- Neem Supreme shampoo

Zie ook:
- Neem haarverzorging
Haarverzorging

 


 

Dosering en gebruik

2 maal daags 1 capsule met water innemen.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Mirreboom (Commiphora mukul) extract 264 mg, Bambusa vulgaris 75 mg, Azadirachta indica 44 mg, Vicissus quadrangularis 44 mg, Cateria lacca 44 mg, zink 10 mg*.
*103% ADH/RDA

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.