Pranayur is onderdeel van Holisan Health Products en is een Ayurveda webshop speciaal voor consumenten. Je vindt bij ons volop natuurlijke verzorgingsproducten, de fijnste producten voor wellness bij jou thuis, yoga spullen en veel meer ayurvedische producten.

Pranayur.nl heeft zich ontwikkeld tot een van de beste importeurs en distributeurs van ayurvedische kruiden, kruidenpreparaten en massageolie. Van onze ayurvedische producten kun je bovendien dezelfde kwaliteit verwachten als van de producten van Holisan Health Products (HHP). Ook onze bio lijnen zijn gemaakt volgens de hoogste standaarden; Cosmo Naturel, C’BIO en Fajah skincare voldoen aan de strengste regels voor natuurlabels en keurmerken. De biologische ingrediënten worden in Zuid-Frankrijk geteeld en verwerkt.

Wij hechten veel waarde aan het snel en met zorg leveren van de producten die je in onze webshop bestelt. Daarnaast doen wij onze uiterste best je zo goed mogelijk te informeren over deze producten. Mocht je toch een vraag hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Ayurherba bv
BTW nummer NL807796578B01
Kvk: 39070140

Merwede 30
8226NA, Lelystad
Tel: 0320 28 98 35