PH Correct Poeder 300 g

Art.nr: 4041246001143

Natriumarm en Kaliumrijk. Een evenwichtige mineralen- en zuur-base-huishouding met de natuur als voorbeeld. De zuurgraad van je lichaam is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Groente en fruit zijn belangrijke leveranciers van waardevolle organische mineralen zoals kalium, calcium en magnesium (in een verhouding van ca. 3:2), maar bevatten weinig natrium. PH Correct poeder neemt de natuur als voorbeeld en bevat daarom belangrijke stoffen die een prettige bijdrage leveren aan je gezondheid en lichamelijk functioneren. PH Correct Poeder helpt je bij deze balans. Bestel het hier.


Lees meer
€ 23,65
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

-
Omschrijving

Details

Het belang van pH waarde op je gezondheid

De pH waarde is een maataanduiding voor de zuurgraad van een vloeibare substantie en kan variëren van 0 tot 14. Gezondheid kun je ook afleiden uit de pH waarde. Onze huid heeft ongeveer een pH waarde van 5,5 en citroensap (zuur) bijvoorbeeld heeft een pH waarde van 2.

De neutrale waarde ligt bij 7. Niet overal in je lichaam is de pH waarde gelijk: de waarden in je darmen, speeksel, bloed, urine, bindweefsel en maagsap kunnen verschillen. Gezondheid en een neutrale pH waarde gaan hand in hand.

 

Zuur-Base Balans

Zuur-Base Balans is de neutrale waarde. Dit evenwicht is belangrijk want ben je te 'zuur' dan zorgt dat voor onnodige veroudering. Voorkom met dit voedingssupplement tekorten en onderhoud je zuur base balans in periodes van extra inspanning of stress.

 

Meten van je zuurgraad doe je zo

Wil je gemakkelijk je zuurgraad meten? Kijk even hier bij de Blemastrip - pH Meetstrips

 

Zuurgraad en het belang van de balans

Een te hoge zuurgraad in je lichaam heeft bijvoorbeeld een ongunstige invloed op de gewrichten. Om de zuurgraad te corrigeren gebruikt je lichaam mineraalstoffen zoals calcium, kalium en magnesium uit de botten. Maar voor een goede botaanmaak kan je lichaam deze stoffen eigenlijk niet missen.

 

Natriumvrij

PH Correct Poeder is een uitgekiend, natriumvrij mengsel vitamines en mineralen. Onderstaande bestanddelen leveren een wetenschappelijk onderbouwde bijdrage aan de gezondheid en normale lichaamsfuncties:

  • Zink: zuur-base balans, het immuunsysteem, huid, haren en gezonde nagels
  • Kalium: instandhouding van een normale bloeddruk, spierfunctie en zenuwstelsel
  • Natriumarm: instandhouding van een normale bloeddruk
  • Magnesium: vermindert vermoeidheid, ondersteunt energiestofwisseling, normaal psychisch functioneren, zenuwstelsel, spierfunctie, botten en tanden
  • Calcium: voor sterke botten en tanden
  • Vitamine D: voor de botten en het immuunsysteem

 

Dagelijks

De dagelijkse dosering van 9 gram (2 maatlepels) komt ruimschoots tegemoet aan de dagelijks benodigde hoeveelheid magnesium en calcium (97%, respectievelijk 69%) en levert ongeveer 75% van de benodigde hoeveelheid kalium. Een verpakking PH Correct Poeder bevat 300 gram (67 doseringen).

 

Zorg goed voor je lichaam en een goede balans in je zuurgraad. Bestel PH Correct Poeder hier bij Pranayur. Gratis thuisbezorgd in Nederland.

Heb je liever tabletten? Dan kun je PH Correct Tabletten gebruiken. 

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Prana Greens
- Menu: Zuurbalans 

 


 

Dosering en gebruik

Algemene gebruiksaanwijzing: Los 1-2 maal daags 1 maatlepel (4,5 gram) op in 300 ml water, frisdrank of vruchtensap. Bij voorkeur tijdens de maaltijd. Veel drinken. 

Opmerking

Niet gebruiken bij alkalose, hyperkaliëmie, kaliumsparende diuretica of nierfalen.

Samenstelling

Kaliumcitraat, calciumcitraat, magnesiumcitraat, magnesiumcarbonaat, kiezelzuur, natuurlijk citrusaroma, zinkcitraat, vitamine D3.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

Milde formule - ontziet maag en darmen
Zonder suiker en lactose, zoetstoffen en gluten
Geen vulstoffen
Natuurlijke 3:2 calcium-magnesium verhouding 

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen
Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Hoe waardeer je dit product? *

Beoordeling