Pranayur - 100% natuurlijke & biologische ayurveda producten
Welkom bij Pranayur
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

PH correct poeder Zoom

PH correct poeder

Wees de eerste om dit product te waarderen

Een evenwichtige mineralen- en zuur-base-huishouding met de natuur als voorbeeld

De zuurgraad van het lichaam is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Een te hoge zuurgraad in het lichaam heeft bijvoorbeeld een ongunstige invloed op de gewrichten.

Om de zuurgraad te corrigeren gebruikt het lichaam mineraalstoffen zoals calcium, kalium en magnesium uit de botten. Maar voor een goede botaanmaak kan het lichaam deze stoffen eigenlijk niet missen.

PH correct poeder is een uitgekiend, natriumvrij mengsel vitamines en mineralen. Onderstaande bestanddelen leveren een wetenschappelijk onderbouwde bijdrage aan de gezondheid en normale lichaamsfuncties:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,65
Incl 6% BTW
Product Omschrijving
  Zink: zuur-base balans, huid, haren en nagels Kalium: behoud van een normale bloeddruk, spierfunctie en zenuwstelsel Natriumarm: instandhouding van een normale bloeddruk Magnesium: vermindert vermoeidheid, ondersteunt energiestofwisseling, normaal psychisch functioneren, zenuwstelsel, spierfunctie Calcium, Magnesium en Vitamine D: botten en botten Vitamine D en zink: immuunsysteem De dagelijkse dosering van 9 gram (2 maatlepels) komt ruimschoots tegemoet aan de dagelijks benodigde hoeveelheid magnesium en calcium (97%, respectievelijk 69%) en levert ongeveer 75% van de benodigde hoeveelheid kalium. Samenstelling: Kaliumcitraat, calciumcitraat, magnesiumcitraat, magnesiumcarbonaat, kiezelaarde, natuurlijk citrusaroma, zinkcitraat, vitamine D3. Algemene gebruiksaanwijzing: Los 1-2 maal daags 1 maatlepel (4,5 gram) op in 300 ml water, frisdrank of vruchtensap. Veel drinken. Niet gebruiken bij alkalose, hyperkaliëmie, kaliumsparende diuretica of nierfalen. Natuurlijke 3:2 calcium-magnesium verhouding Kaliumrijk, natriumarm - voor het behoud van een normale bloeddruk Voordelig - slechts 35 cent per portie, geen vulstoffen Milde formule - ontziet maag en darmen, zonder suiker en lactose, zoetstoffen en gluten Een verpakking PH correct poeder bevat 300 gram (67 doseringen). Z-indexnummer: 15709442
Aanvullende Informatie
  Package size Nee
Product Beoordeling

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: PH correct poeder

  Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Waardering
  Kwaliteit
  Prijs
CMS tab