Pranayur - 100% natuurlijke & biologische ayurveda producten
Welkom bij Pranayur
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

PH correct tabletten Zoom

PH correct tabletten

Wees de eerste om dit product te waarderen

PH correct tabletten bevatten de volgende nuttige vitamines en mineralen:

Zink, Kalium, Calcium, Magnesium en Vitamine D
Vitamine C (Acerolaextract) voor de colageenvorming (bloedvaten, botten) en bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress
Met de ballaststof Inuline en Silicium
Ontziet maag en darmen - zonder lactose en gluten

Samenstelling: Kaliumcitraat, inuline, calciumcitraat, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, magnesiumhydroxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, acerola-kers-extract, silicium, zinkcitraat, vitamine D3.

Algemeen gebruiksadvies: Neem 2 maal daags 4 tabletten met een groot glas water. Niet gebruiken bij nierfalen hyperkaliëmie of alkalose.

Een verpakking PH correct bevat 250 tabletten.

Z-indexnummer: 15709523

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,88
Incl 6% BTW
Product Omschrijving
  Meer kalium, minder natrium! Voor een goede gezondheid is een gezonde pH-balans (het evenwicht tussen zuren en basen) in het lichaam belangrijk. Daarvoor hebben we mineralen nodig die de verzuring van het lichaam tegengaan: kalium, magnesium en natrium. Helaas bevat onze voeding vaak te weinig kalium en te veel natrium. Kalium is één van de belangrijkste mineralen in onze cellen: het houdt de botten gezond en zorgt het behoud van een stabiele bloeddruk. Teveel natrium kan een hoge bloeddruk veroorzaken. Gezonde voeding, zoals fruit en groente, is rijk aan kalium en magnesium, maar bevat slechts weinig natrium. De alkalische producten van Dr. Jacob‘s® zijn geformuleerd met de natuur als voorbeeld. Ze bevatten weinig natrium, maar veel kalium en magnesium voor een goed zuur-base evenwicht in de cellen. De Europese instantie voor voedselveiligheid (EFSA) adviseert 4,7 g kalium per dag (vooral vanwege het gunstig effect op een gezonde bloedddruk). De gemiddelde inname van kalium bedraagt echter slechts 3,3 g (mannen) en 2,9 g (vrouwen). De EFSA verklaart verder dat een hoog kaliumniveau samengaat met een lagere bloeddruk en een hoog natriumniveau met een hoge bloeddruk. De verhouding tussen natrium en kalium is hierbij bepalend. Daarom luidt het advies: minder natrium, veel kalium!
Aanvullende Informatie
  Package size Nee
Product Beoordeling

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: PH correct tabletten

  Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Waardering
  Kwaliteit
  Prijs
CMS tab