Pranayur Bloeddruk Formule - 60 vcaps.

Art.nr: 488-111448

Pranayur Bloeddruk Formulier is een kruidenpreparaat dat bijdraagt aan het behoud van een goede en gezonde bloeddruk. De rustgevende effecten zorgen voor ontspanning van lichaam en geest. Wat bloeddruk is en wat je kunt doen om meer rust in uw leven te bewaken, wordt besproken op deze pagina. Pranayur Bloeddruk Formule zorgt voor energie en flexibiliteit. Het is een formule voor het hart, het bloed en het zenuwstelsel. Bestel het hier via de webshop van Pranayur.


Lees meer
€ 23,09
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

De normale bloeddruk in stand houden

Pranayur Bloeddruk Formule is opgebouwd uit ingrediënten die rustgevend zijn. De kruiden in deze formule zijn niet alleen goed voor de bloeddruk, maar hebben ook een gunstige invloed op hart en bloedvaten.

Hart en bloedvaten kunnen onder invloed komen te staan van stress, zorgen en spanning. Dat kan iemand onder druk zetten. Rustgevende kruiden en planten zijn dan een goede keuze. Dat kan de druk in uw leven doen afnemen.

Zo vindt u in deze Bloeddruk Formule de meidoorn plant, traditioneel al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van hart en bloedvaten.

Wilt u meer ontspannen in een prettige gezondheid: bestel de Pranayur Bloeddruk Formule zodat u met een gerust hart uw dag doorgaat.

 

Wat is bloeddruk en hoe kunt u uw bloeddruk meten?

Op de wanden van de bloedvaten wordt een druk uitgeoefend, dit is bloeddruk. De bloeddruk waarden worden gemeten in een onderdruk en een bovendruk. Uw leeftijd en uw leefstijl spelen daarin ook een rol.

U kunt een lage bloeddruk hebben of een hoge bloeddruk. Beide kunnen een vervelend effect hebben op uw leven. Daarom is het goed om een goede/normale/gezonde bloeddruk te behouden.

Om uw bloeddruk te meten, wordt een bloeddrukmeter gebruikt. Om het nauwkeurig te laten doen, kunt u het best naar uw huisarts gaan. In onderstaande tabel ziet u de waarden. Lees via deze informatieve link meer over bloeddruk.

 

Bloeddruk tabel

Bloeddruk Tabel 

 

Rustgevend en meegaand

Meer rust brengt meer flexibiliteit in uw systeem. Daardoor kan alles makkelijker meebewegen. Ook als de dagelijkse bezigheden en overdenkingen u even heel erg onder druk lijken te zetten.

Meerdere dingen die u kunt doen om de rust in uw leven beter te bewaken:

 • genoeg slapen
 • voor voldoende ontspanning zorgen
 • voldoende evenwichtige lichaamsbeweging
 • goed en diep ademhalen
 • met aandacht uw leven leven
 • gezonde voeding
 • natuurlijk kruiden en remedies die echte rust tot in de diepte ondersteunen

Shatavari (Asparagus racemosus) in deze formule zorgt voor een zachte kracht: het geeft energie en flexibiliteit. Hierdoor kan alles makkelijker en rustiger stromen in uw leven en in uw lichaam.

Pranayur Bloeddruk Formule is opgebouwd uit meerdere kruiden die u helpen flexibeler, rustiger en zachter te maken. Bestel het hier bij Pranayur.

 

De werkdruk van uw hersenen verminderen

Voor veel mensen geldt dat als de hersenen veel werk moeten doen, en mensen zich onder druk voelen staan, de rest van het lichaam ook meer onder spanning komt te staan. Minder denken is niet altijd mogelijk. Zachter en vriendelijker denken vaak wel.

Bepaalde kruidenremedies helpen gewoonweg het hoofd meer koel te houden. De Aziatische waternavel in deze kruidenformule is daar een goed voorbeeld van.

Ook hibiscus en Bhumiamalaki (Phyllanthus niruri) in deze formule zorgen voor meer koelte in het hoofd. Daardoor kan mentale spanning en druk makkelijker vermeden worden.

 

Wat doet deze Bloeddruk Formule

 • brengt rust in uw leven en in uw lijf
 • laat alles makkelijker stromen in geest en lichaam
 • houdt de normale bloeddruk in stand
 • heeft een verzachtende invloed op het hart
 • geeft veerkracht en zachtheid

 

Belangrijke ingrediënten in Pranayur Bloeddruk Formule

Meidoorn (Crataegus oxyacantha)
De meidoorn is een veel gebruikte plant voor rust en ontspanning, zowel in Ayurveda als in westerse plantengeneeskunde. Meidoorn geeft rust aan hart en bloedvaten. Het bevordert bovendien een natuurlijke en gezonde nachtrust. Meidoorn draagt bij aan een happy gevoel en een goede gemoedstoestand.

Aziatische asperge (Asparagus racemosus)
De ayurvedische naam voor deze energierijke en verzachtende asperge variant is Shatavari. Deze plant staat bekend om de zachte kracht die zij schenkt, waardoor de plant helpt beter met druk en spanning om te kunnen gaan. Bovendien werkt de plant licht verkoelend, niet alleen op het lichaam maar ook op de geest.

Hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis)
De prachtige hibiscusbloem kennen we allemaal. Wat we vaak niet weten is hoe goed deze plant is voor het behoud van een gezonde bloeddruk. Hibiscus helpt ook bij de verlaging van het cholesterolgehalte en bevordert bovendien een normale en regelmatige menstruatie.

Valeriaan (Valeriana wallichii)
Al heel lang bekend – in oost en west – om de rustgevend werking ervan. Waar meer rust is, is minder druk. Deze plant is een grote vriend voor ons: verzachtend en ontspannend wanneer dat nodig is.

 

Bestel vandaag nog Pranayur Bloeddruk Formule en start met een zachter en meer ontspannen dag.

Tip: En voor in de keuken en op tafel is er Basisch Bloeddruk-Zout.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Pranayur Hart Formule
- Pranayur StressVrij

Zie ook:
Menu ‘Zuurbalans’

Lees verder:
>>> Aziatische Waternavel

 


 

Dosering en gebruik

2 maal daags 1 capsule.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Crataegus oxyacantha extract 100 mg, Terminalia arjuna extract 95 mg, Valeriana wallichii extract 80 mg, Aziatische waternavel (Centella asiatica) extract 60 mg, Aziatische asperge (Asparagus racemosus) extract 55 mg, Emblica officinalis extract 41 mg, Terminalia belerica extract 41 mg, Terminalia chebula extract 41 mg, Hibiscus rosa-sinensis extract 40 mg, Phyllanthus niruri extract 32 mg.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.