Pranayur Cholesterol 120 tabl

Meer Views

Pranayur Cholesterol 120 tabl

Art.nr: 441-111287

Dit klassieke natuurproduct helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte. Pranayur Cholesterol draagt bij aan het behoud van een soepele vaatwand. In het algemeen houdt het de bloedvaten schoon en bevordert het de vetverbranding. Pranayur Cholesterol is darmreinigend, bloedreinigend en bloedvormend. Is leversterkend en leverbeschermend. Pranayur Cholesterol bevordert de doorbloeding, de stofwisseling en de spijsvertering. Pranayur Cholesterol levert een belangrijke bijdrage als het gaat om een goed cholesterolbeheer. Zo draag je zelf bij aan een gezonde cholesterolspiegel.


Lees meer
€ 18,25
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud Nee
Omschrijving

Details

De goede cholesterol is van levensbelang

De afgelopen decennia werd je met het woord cholesterol om de oren geslagen. Het zou slecht voor je zijn, je zou het zo veel mogelijk moeten verminderen. Maar dat bleek onjuist: je hebt cholesterol hard nodig in je lichaam - maar wel de goede vorm ervan.

 

Cholesterolwaarden: LDL-Cholesterol en HDL-Cholesterol

LDL-cholesterol is het cholesterol die je liefst zo min mogelijk aantreft in je lichaam. Deze mag 2,5 mmol/l zijn of lager. HDL-cholesterol is het cholesterol wat je graag in je lichaam aantreft.

En een hoog HDL is daarom prima. Hier geldt dan ook niet een waarde die je zou moeten navolgen. Gemiddeld zou je kunnen zeggen dat boven de 1,0 mmol/l prima is. Kijk hier als je wilt weten wat mmol betekent?

Deze formule levert hier een krachtige bijdrage aan. Met goede cholesterol de toekomst in, daar gaat het om. Op een natuurlijke wijze. Bestel het hier en begin met een goed cholesterol beheer.

 

De natuur en goede cholesterol

In de natuur zijn talrijke planten en stoffen te vinden die ons helpen bij een goede vetverbranding. Het is een goed idee om een aantal daarvan te gebruiken als aanvulling op je voeding. Zeker als je weet dat jij vet soms wat minder goed weet te verteren.

De natuur als helpende hand is de meest zekere weg voor een duurzaam vet- en cholesterol-management. In Ayurveda staat de mirreboom bekend als een van de beste spelers op dit gebied. Lees er hieronder meer over. En gebruik het in jouw voordeel.

 

Pranayur Cholesterol zorgt voor

  • een goede vetverbranding
  • een gezond cholesterol beheer
  • ondersteuning van goede cholesterol
  • vertering en verwijdering van slechte cholesterol
  • een schoon lichaam en open lichaamskanalen

 

Wat is cholesterol

Op deze pagina van Pranayur cholesterol willen we je een goed beeld kunnen geven over cholesterol. Waarom is het er? Wat doet het? Welke is juist en welke niet? Op deze vragen zou je hier een antwoord kunnen krijgen.

Maar als je toch nog meer wilt weten is deze site 'cholesterolvoorlichting' misschien prettig voor je om er nog meer over te lezen.

 

Cholesterol dieet - cholesterol verlagen

Vraag eens een ayurveda practitioner of een ayurveda therapeut om een goed en passend voedingsadvies voor jouw persoonlijk. Dit kan je veel inzicht geven in wat je nu beter kan laten staan en waar je lekker in mag bijten. Maak daarbij gebruik van Pranayur Cholesterol en bestel het vandaag nog.

 

Een gezonde cholesterol huishouding

Cholesterol is een onmisbare stof voor het lichaam. Het is een noodzakelijke bouwstof voor alle celwanden en levert een bijdrage aan de vorming van hormonen. Ook is cholesterol een belangrijke stof voor ons hersen- en zenuwweefsel.

Een te laag cholesterol kan geheugenproblemen geven of zelfs een factor zijn in het ontwikkelen van dementie en Alzheimer.

 

Vet, cholesterol en een goed metabolisme - goed bloed

Vet in het bloed staat bekend als cholesterol. Vet in vaste weefsels staat bekend als lipide. Vet, cholesterol en metabolisme hebben veel met elkaar te maken. Het metabolisme van het lichaam wordt geregeld door met name de bijnieren en de schildklier.

Met metabolisme wordt gedoeld op het omzetten van voedsel in energie. Wanneer dit niet goed gebeurt, wordt te veel voedsel omgezet in stagnerend of blokkerend vet. Dan komen de goede cholesterol en lipide soorten niet meer tot hun recht.

Pranayur Cholesterol ondersteunt juist een goed metabolisme. Op een zuiver natuurlijke manier.

 

Belangrijke ingrediënten in Pranayur Cholesterol

De mirreboom ofwel Guggulu (Commiphora mukul)
Guggulu werkt stimulerend op de spijsvertering en op het levermetabolisme. Recent onderzoek toont aan dat Guggulu een krachtige antioxidant is. Het werkt afbrekend op vet en reinigt het bloed. Guggulu is bitter, wrang en scherp van smaak en heeft de eigenschappen droog, licht, scherp en ruw. Op grond van die kwaliteiten kan het diep in de weefsels doordringen en daar een teveel aan vettige stoffen wegschrapen.

Triphala (Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia belerica)
Dit is een klassieke ayurvedische formule van drie vruchtenpoeders met een sterke invloed op een goede spijsvertering en tevens zeer ondersteunend bij het afvoeren van overtollige stoffen uit onze lichaamsweefsels. Alle drie van deze superfood-vruchten in dit Triphala mengsel bezitten krachtige antioxidanten, waaronder in de vorm van vitamine C.

Lange peper ofwel Pippali (Piper longum)
Pippali behoort tot de pepersoorten en is een van de beste hulpmiddelen bij een goede vetverbranding. Het wordt veel gebruikt in Ayurveda, omdat het niet alleen de spijvertering ondersteunt, maar ook de lichaamsweefsels versterkt en revitaliseert. Pippali ondersteunt bovendien een goede werking van de lever.

 

Voor een gezond cholesterol bestel je hier Pranayur Cholesterol 120 tabl.

 

Zie ook:
Menu Toepassingen
- Hart- en bloedvaten
- Overgewicht
- Weerstand en conditie

 


 

Dosering en gebruik

3 maal daags 1-2 tabletten met warm water innemen, 's morgens op de nuchtere maag. Niet vlak voor of vlak na de maaltijd. Drink 2-3 maal daags 1 glas warm water.

Opmerking

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling

Eén tablet bevat: Mirreboom (Commiphora mukul) 217 mg, Zwarte myrobalaan (Terminalia chebula) 43,4 mg, Terminalia belerica 43,4 mg, Indiase kruisbes (Emblica officinalis) 43,4 mg, Lange peper (Piper longum) 43,4 mg.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

Een zuiver en klassiek natuurproduct.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen
Beoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen beoordeling

Hoe waardeer je dit product? *

Beoordeling