Pranayur Kracht & Herstel - 60 vcaps.

Art.nr: 455-111449

Ben jij klaar voor extra kracht en vitaliteit. Zo krachtig als een paard? Pranayur Kracht & Herstel is een formule voor deze tijd en die ook helpt bij het reinigen van het lichaam.


Deze formule bevat Ashwagandha, ook wel Indiase Ginseng genoemd, een ayurvedisch kruid dat bij uitstek de levenskracht versterkt en meer energie geeft.


Pranayur Kracht & Herstel verbetert het uithoudingsvermogen. Bij verlies aan vitaliteit. Voor herstel na fysieke inspanning. Bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust. En nog veel meer: lees er hieronder meer over en kom ook tot de conclusie dat Pranayur Kracht & Herstel een power formule is. Bestel het hier bij Pranayur.


Lees meer
€ 16,09
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Kracht en herstel uit kruiden halen: energie bij vermoeidheid

Pranayur Kracht & Herstel is een formule voor deze tijd. Het is speciaal ontwikkeld op basis van kruiden die kracht aan het lichaam en aan de weefsels in het lichaam geven.

Deze formule bevat Ashwagandha, ook wel Indiase Ginseng genoemd, een ayurvedisch kruid dat bij uitstek de levenskracht versterkt en meer energie geeft. Een natuurlijke remedie die zorgt voor extra energie en die ook bijdraagt aan meer volume van de spierweefsels.

Pranayur Kracht & Herstel helpt bij vermoeidheid.

 

Rust in de weefsels – ontspanning en goede nachtrust

Ashwagandha (Withania somnifera) in Pranayur Kracht & Herstel bevat ingrediënten die het systeem – en onrustige energie in dat systeem – tot rust brengen. De Latijnse verwijzing in de naam – ‘somnifera’ – betekent ‘slaap-brenger’.

Het gaat hier niet alleen over beter kunnen slapen, maar ook over meer evenwicht bij onrustige energie. Je zou deze plant (de wortel ervan wordt hier gebruikt) een rust-tonicum kunnen noemen. Verderop lees je er nog meer over.

Pranayur Kracht & Herstel helpt je gezond en sterk te worden of te houden.

 

Krachttraining – niet alleen voor mannen: je eigen kracht, spieren en gezondheid versterken

Krachttraining wordt makkelijk geassocieerd met mannen, maar in deze zin geldt het voor zowel vrouwen als mannen. Pranayur Kracht & Herstel geeft energie. Zo kun je makkelijker je eigen kracht versterken.

En als we het hebben over krachttraining, denken we meteen aan spieren. Deze formule weet een aanvulling te geven op het versterken van de spieren. Bijvoorbeeld in herstel na fysieke inspanning en bij vermoeide spieren.

 

Deze bodybuilder-plant heeft PlusPunten

  • verbetert het uithoudingsvermogen
  • draagt bij aan herstel van o.a. je spieren
  • geeft meer energie en kracht
  • ondersteunt een natuurlijke vitaliteit
  • bevordert een gezonde nachtrust
  • ondersteunt en activeert het afweersysteem
  • ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem

 

De power van een paard kan nog wel eens van pas komen in de sportschool of bij de fitness

Ga je naar de sportschool voor fitness of sport je bij een club? Of zijn jouw sportieve bezigheden anders, zoals: yoga, tai chi of wandelen? Een goede gezondheid houdt van lekker bewegen. En lekker bewegen houdt van een goede gezondheid.

‘Ashwa’ in de naam Ashwagandha betekent ‘paard’ en dat verwijst naar de kracht en potentie van dit edele dier. Ashwagandha bevat een precursor van testosteron en werkt revitaliserend op de potentie en op de reproductieorganen van zowel mannen als vrouwen.

Pranayur Kracht & Herstel kan helpen om weer op een goed prestatieniveau te komen. Het geeft je hernieuwde power. En deze power als van een paard zit in Pranayur Kracht & Herstel. Bestel het hier bij Pranayur.

 

Ojas en een goede weerstand, afweer en immuunsysteem

Pranayur Kracht & Herstel helpt bij het opbouwen van Ojas. Dat is volgens ayurveda verantwoordelijk voor het onderhouden en sterk maken van het immuunsysteem. Het wordt nog versterkt als je deze formule inneemt tezamen met warme (biologische) melk.

Je afweersysteem wordt ondersteund en geactiveerd door deze Kracht & Herstel formule. De Withania somnifera in deze formule wordt in westerse termen als ‘adaptogeen’ geclassificeerd: een goede weerstand leidt tot een meer adequate reactie bij stress.

Wil je je weer gezond en vitaal voelen? Bestel dan vandaag nog Pranayur Kracht & Herstel.

 

Het super ingrediënt van Pranayur Kracht & Herstel

Ashwagandha (Withania somnifera)
Het kruid Ashwagandha in deze formule is voornamelijk goed ter ondersteuning van een verstoorde vata dosha. Ashwagandha balanceert vooral vata dosha en ondersteunt de spieropbouw. Ashwagandha is een tonicum voor de urinewegen en is tevens een rasayana – d.w.z. het ondersteunt de natuurlijke vitaliteit en de weerstand.

 

Wordt opnieuw fit en versterk je levenskracht. Bestel Pranayur Kracht & Herstel 60 vcaps.

 


Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Pranayur Weerstand Formule
- Pranayur Prostaprev
- Pranayur Spieren & Gewrichten

Zie ook:
Menu Mannen
Menu Spieren en Gewrichten
Menu Weerstand en Conditie

Lees verder:
>>> BLOG: Ashwagandha – Withania somnifera

 


 

Dosering en gebruik

2 maal daags 1 capsule met warm water of melk.

Opmerking

GEEN

Samenstelling

Eén capsule bevat: Indiase ginseng (Withania somnifera) extract 250 mg, Indiase ginseng (Withania somnifera) 250 mg

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.