Meer Views

Pranayur Spieren & Gewrichten - 100 vcaps.

Art.nr: 716

Het is belangrijk om uw spieren en gewrichten soepel en vitaal te houden. Pranayur Spieren & Gewrichten gebruikt u voor verhoging van de vitaliteit (bij verlies aan vitaliteit), voor soepele gewrichten, goed voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen in de gewrichten. Pranayur Spieren & Gewrichten verhoogt de weerstand en stimuleert de stofwisseling. Het bevordert de doorbloeding. Het voorziet uw metabolisme van extra warmte en verbrandingsvermogen. Dat is belangrijk om spieren soepel te houden en gewrichten open en vrij te houden. Bestel via de webshop van Pranayur en probeer het uit.


Lees meer
€ 40,10
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Soepele spieren en vrije gewrichten, dat willen we allemaal

De bestanddelen van Pranayur Spieren & Gewrichten smeren de gewrichten en versterken de spieren, verhogen de weerstand en stimuleren de stofwisseling. De ingrediënten in deze formule houden bovendien de spieren en gewrichten vrij van kristalachtige afzettingen. Deze kunnen ontstaan wanneer de spijsvertering niet goed werkt, met name wanneer het koud en vochtig is, u te zwaar of te zuur eet, of wanneer u niet voldoende beweegt.

In Pranayur Spieren & Gewrichten zitten plantenextracten – bijvoorbeeld gember, Salai (een wierookhars) en Suranjan (uit de knoflookfamilie) - die uw metabolisme voorzien van wat extra warmte en verbrandingsvermogen. Dat is belangrijk om spieren soepel te houden en gewrichten open en vrij te houden.

Gezonde voeding en dit voedingssupplement helpen de gewrichten en gewrichtskapsels extra te smeren. De juiste voeding en een goede spijsvertering helpen bij het produceren van gezond synoviaal vocht.

 

Stijve spieren en minder beweeglijke gewrichten als het koud en vochtig is

Een koude en vochtige omgeving kan bijdragen aan stijve spieren en minder beweeglijke gewrichten. Hetzelfde geldt voor eten dat zwaar, koud en vochtig is. Ayurveda is een voorstander van goed verteerbaar en warm eten. Kruiden als gember kunnen daarbij helpen. Om die reden is deze universele plant aan deze formule toegevoegd. Dat geldt ook voor Tulsi (Indiase basilicum).

Verder bevat Pranayur Spieren & Gewrichten een plant met de naam Cypergras. Traditioneel wordt deze veel gebruikt om lichaamsweefsels warmer te maken. Het stimuleert de verbranding in weefsels. Om tegelijkertijd te zorgen dat alles glad en goed ‘gesmeerd’ blijft in de spieren en gewrichten, is er zoethout aan toegevoegd. Zoethout zorgt voor een goede Kapha ofwel gezond en ondersteunend slijmweefsel.

Blijf prettig bewegen als het koud en vochtig weer is. Ondersteun uw spieren en gewrichten met deze Spieren & Gewrichten formule. Bestel het hier via de Pranayur-webshop.

 

Dit doet de Pranayur Spieren & Gewrichten formule

  • draagt bij aan soepele spieren
  • ondersteunt vrije en goed bewegende gewrichten
  • maakt warm en zorgt voor een goede doorstroming
  • stimuleert een goede stofwisseling
  • geeft kracht en weerstand

 

Extra energie en kracht voor versterking van uw gewrichten en spieren

Deze verzorgende formule bevat ook bestanddelen die bijdragen aan de veerkracht en tonus van uw spieren. En extra kracht kan nooit kwaad. Spieren worden ingezet voor bewegen: vaak voor complexe en zich veel herhalende functies. Het revitaliseren van uw spieren en deze voorzien van extra energie is erg belangrijk.

Ashwagandha – in Ayurveda ook wel vrij vertaald met ‘de kracht van een paard’ – geeft deze extra energie en kracht. Ashwagandha wordt daarin ondersteund door Salai – een wierookhars die stevigheid aan spieren en gewrichten geeft – en Suranjan, die ook revitaliserend werkt.

Kunt u wel wat extra kracht gebruiken voor uw spieren en gewrichten? Bestel via onze webshop Pranayur Spieren & Gewrichten in 100 vegacapsules.

 

Zit u ook veel achter de computer? Het lange zitten kan hulp gebruiken

Deze klassieke formule ondersteunt gewrichten en vermoeide spieren bij veel of intensief computergebruik. Vaak zitten we lang verkeerd en met veel spanning op onze werkplek, met name achter een computer. Het is dan belangrijk uzelf telkens weer een moment van rust en ontspanning te geven. En het is van belang om ervoor te zorgen dat uw lichaam ‘sappig’ en warm gehouden wordt.

Meerdere ingrediënten in deze formule dragen daaraan bij. Gember staat al eeuwenlang bekend als een medicijn dat ons vochtig en warm houdt, zeker wanneer het in combinatie met zoethout wordt gebruikt. Met deze formule kunt u op plantaardige wijze nog een extra impuls geven aan meer bewust achter de computer zitten!

 

Drie belangrijke ingrediënten in Pranayur Spieren & Gewrichten

Salai (Boswellia serrata)
Salai is een vorm van wierookhars, ook wel Frankincense genoemd. Verwant aan de mirre. Deze hars geeft kracht en stevigheid aan de gewrichten. Zorgt dat spieren soepel en gewrichten vrij blijven aanvoelen. Salai is de laatste tijd vaak in het nieuws geweest: het helpt lichaamsweefsels schoon en veerkrachtig te blijven. Deze wierookhars zorgt eveneens voor het behoud van gezond kraakbeen. Het wordt in die hoedanigheid vergeleken met het supplement glucosamine (sulfaat).

Cypergras (Cyperus rotundus)
In Ayurveda is Cypergras ook wel bekend als ‘Musta’. Het helpt bij het verteren van water. Het verteren van water is een ayurvedisch concept. In India kookt men bepaalde kruiden mee met water dat bestemd is voor drinkwater. Musta behoort in India tot de kruiden die, wanneer meegekookt (of ingenomen) met drinkwater, het makkelijker verteerbaar en minder zwaar maakt. Ook in een chronisch ‘nat’ land als Nederland kan een dergelijke wetenschap van groot nut zijn. Nuttig bij het voorkomen en bestrijden van ‘waterachtige’ of vochtige omstandigheden in lijf en leden, vooral wanneer dat het gevolg is van koud, vochtig en nat weer.

Suranjan (Colchicum luteum)
Suranjan is een bijzonder effectieve plant uit de knoflookfamilie. De plant groeit hoger in de bergen en staat bekend om de revitaliserende werking ervan. Suranjan stimuleert het weefselmetabolisme en is met name goed voor de ondersteuning van botten en gewrichten. Gebruik van deze plant houdt de gewrichten vrij van afzettingen van zuren en sedimenten. Volgens Ayurveda helpt de plant bij het afvoeren van lucht naar beneden toe, in het lichaam.

 

Probeer het uit: Pranayur Spieren & Gewrichten 100 vcaps en bestel het vandaag nog via onze webshop. Voor 12 uur besteld: morgen in huis.

 

Andere producten m.b.t. Spieren en Gewrichten
- MSM (methylsulfonylmethaan)
- Pranayur Calcium Botstelsel
- Pranayur Energie

 


 

Dosering en gebruik

2-3 maal daags 2 capsules met water of warme melk innemen. Vermijd de consumptie van kaas, yoghurt of karnemelk.

Opmerking

Bevat een geringe hoeveelheid zoethout - personen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.
Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Boswellia (Boswellia serrata) extract 39 mg, Cypergras (Cyperus rotundus) extract 37 mg, Colchicum luteum extract 37 mg, Withania somnifera 20 mg, Zoethout (Glycyrrhiza glabra) extract 13 mg, Gember (Zingiber officinale) extract 13 mg, Tulsi (Ocimum sanctum) extract 5 mg.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.