Meer Views

Pranayur StressVrij 60 vcaps

Art.nr: 714

Evenwichtig in stresssituaties, voor een goede hersenwerking, bij spanning en inspanning. Het geeft een rustige geest, bevordert het geheugen, het leervermogen en de concentratie. Het middel houdt het zenuwstelsel jong omdat het helpt beschermen tegen vrije radicalen en goed is voor de doorbloeding. Pranayur StressVrij is celbeschermend en houdt jong, waardoor de vitale functies van de geest, zoals ontspanning en kalmte, alertheid, geheugen en concentratie langer behouden kunnen worden. Een breinvriendelijke manier om je te ondersteunen in spannende tijden, probeer het uit.


Lees meer
€ 28,50
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

-
Omschrijving

Details

Pranayur StressVrij – voor meer rust in je hoofd en meer ontspanning in je lijf

Ons moderne en westerse leven doet vaak voortdurend aanspraak op ons. We zijn altijd druk (hoge werkdruk) en hebben veel verantwoordelijkheden op ons bordje liggen. Dat kan ertoe leiden dat we ons gehaast voelen. Dat onze reserves opraken. Dat we oververmoeid raken.

Pranayur StressVrij is een ayurvedische formule die meer rust brengt in lichaam en denken. Zorgt er ook voor dat er energie wordt opgebouwd, zodat je meer aankan wanneer dat nodig is.

De ingrediënten dragen eraan bij dat de hersenen goed werken. Dat de vele impulsen van de dag adequaat kunnen worden omgezet.

 

Een evenwichtige leefstijl: regelmaat, voldoende slaap en goede voeding

Om beter met de dagelijkse stress van ons vaak haastige leven om te kunnen gaan, is het belangrijk om een evenwichtige leefstijl te ondersteunen. Een goede gezondheid, regelmaat en voldoende slaap is daarbij essentieel.

Ingrediënten in Pranayur StressVrij ondersteunen een goede slaap. Ook goede en energierijke voeding is van belang. Naast voeding zijn er kruiden die als superfoods werken. Ze geven energie en kracht.

Guduchi is daar een goed voorbeeld van. Het wordt in India ‘nectar van onsterfelijkheid’ genoemd.

 

Anti stress - wat kun je doen bij stress/spanning

  • relaxen voor een moment, laat je adem kalm worden, sluit je ogen eventjes
  • doe een meditatie die prettig is voor je
  • geef de ontspanning even de tijd om terug te keren
  • neem regelmatig een fijne massage
  • luister naar rustgevende muziek

 

De ‘adaptogene werking’ van StressVrij

Een aantal kruiden in deze formule hebben een werking die adaptogeen genoemd wordt. Dat houdt in dat ze ons lichaam helpen om in verschillende omstandigheden beter met stress om te gaan.

Ze helpen het lichaam om zich in te stellen op wat er aan stress-weerstand vereist is. Dat kan van moment tot moment verschillen. Een goede aanpassing van wat er aan lichaamshuishouding en neurotransmitters telkens weer nodig is, is dus belangrijk.

Volgens Ayurveda is Pranayur StressVrij een zogenaamde 'Medhya Rasayana', een middel met essentiële voedingsstoffen voor een optimaal functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel.

 

Pranayur StressVrij ondersteunt je stressbestendigheid op de volgende manieren

  • het balanceert de neurotransmitter-systemen in de hersenen
  • de formule verbetert de energiehuishouding, hetgeen herstel na langdurige blootstelling aan stress bevordert
  • het geeft weer kracht en energie bij chronische vermoeidheid, slaapgebrek of wanneer je opgebrand bent
  • stimuleert enthousiasme en levensvreugde en versterkt bij ouderdomsverschijnselen

Regelmatig gebruik geeft meer mentale energie en een hogere stressbestendigheid, zodat je uithoudingsvermogen onder moeilijke omstandigheden verbetert en kalmte beter bewaard blijft. Probeer het uit en bestel hier Pranayur StressVrij.

 

Belangrijke ingrediënten in Pranayur StressVrij

Brahmi (Bacopa monnieri)
Brahmi is een hart- en zenuwtonicum. Een van de meest kenmerkende eigenschappen van Brahmi is dat het kalmerend en rustgevend werkt en tegelijkertijd de geest verheldert.

Aziatische waternavel (Centella asiatica)
Centella asiatica wordt ook wel Gotu Kola genoemd. De legende zegt dat als men iedere dag een blad van de Gotu Kola eet, je levensduur verlengd wordt tot 1000 jaar! Aziatische waternavel is een belangrijk hersentonicum en een uitstekende ondersteuner van het zenuwstelsel.

Guduchi (Tinospora cordifolia)
Guduchi (Tinospora cordifolia) heeft een immuun-ondersteunende werking op lichaam en geest. Het ondersteunt lichamelijke en geestelijke weerstand. Guduchi geeft voeding en energie. De plant ondersteunt cellulaire intelligentie en is een cel-tonicum.

Shankapushpi (Convolvulus pluricaulis)
In combinatie met Tinospora cordifolia heeft Convolvulus pluricaulis een balancerende werking op lichaam en geest. Beide kruiden leveren tevens krachtige anti-oxidanten.

Ashwagandha (Withania somnifera)
Withania somnifera ondersteunt rust, een goede slaap, en geeft kracht en energie. Het wordt wel de Indiase ginseng genoemd. Als adaptogeen is het uitermate geschikt om verschillende vormen van stress goed op te vangen: lichamelijk en geestelijk.

 

Gewoon StressVrij omdat ook de rust je lief is. Bestel hier Pranayur StressVrij 60 vcaps

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
Pranayur Energie
Pranayur Sensual Man
Pranayur Sensual Woman

Lees verder:
>>> Aziatische Waternavel

 


 

Dosering en gebruik

2 maal daags 2 capsules innemen na de maaltijd met warm water, warme melk of warme amandeldrank. Tenzij anders geadviseerd.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Convolvulus pluricaulis extract 40 mg, Brahmi (Bacopa monnieri) extract 30 mg, Aziatische waternavel (Centella asiatica) extract 30 mg, Guduchi (Tinospora cordifolia) extract 20 mg, Withania somnifera extract 20 mg.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen
Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Hoe waardeer je dit product? *

Beoordeling