Meer Views

Pranayur Vital Feet Ghee - 50 ml

Art.nr: 611

Speciaal bereide ghee voor een heerlijke voetmassage. Een voetmassage heeft een effect op het hele lichaam doordat de reflexpunten van de voet worden geactiveerd. U kunt zich niet beter verwennen dan met deze eenvoudige maar weldadige massage voor de voet en voetzolen. Voor deze massage kunt u de Vital Feet Bowl gebruiken voor een nog beter resultaat. Deze Vital Feet Bowl heeft een weldadig effect op het lichaam. Ook u kunt uzelf deze weldaad geven en weer lekker ontspannen door deze massage. Bestel het via de webshop van Pranayur en probeer het uit.


Lees meer
€ 28,71
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Voor gebruik met de Vital Feet Bowl.

 

Wat is Pranayur Vital Feet Ghee

Vital Feet Ghee is de speciale kruidenpasta die bij massage met de Vital Feet Bowl gebruikt wordt. Vital Feet Ghee is ayurvedische geklaarde boter waarin de vruchten Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) en Bibhitaki (Terminalia belerica) verwerkt zijn.

Deze vruchten geven de ghee een reinigend, ontspannend en versterkend effect. De voetmassage, die werkelijk een wellness is, helpt u om verhoogde Vata te voorkomen. Het is zeer helpend bij ruwe, branderige, vermoeide en droge voeten.

De ghee (net zoals olie) wordt juist via de voetzolen goed opgenomen. Door de massage worden de reflexpunten van uw voetzolen gestimuleerd. Deze punten staan in verbinding met het uw hele lichaam. Dus u masseert niet alleen uw voeten, maar uw hele lichaam.

Vital Feet Ghee is een weldaad voor uw voeten, maar eigenlijk zelfs voor uw hele lichaam. Merk het zelf, probeer het uit. Bestellen gaat eenvoudig en snel via de Pranayur-webshop.

 

De conditie van uw oog wordt ondersteund door Triphala

De drie vruchten die hierboven genoemd zijn worden tezamen ook wel Triphala genoemd. Bovendien is deze speciale ghee goed voor het gezichtsvermogen. Het geeft een fijne ontspanning aan de oogspieren.

Volgens Ayurveda heeft Triphala een sterke affiniteit met de ogen en wordt het op meerdere wijzen ingezet.

 

Massage tips voor een Padabhyanga (is voetmassage)

Vital Feet Ghee, toegepast in combinatie met de Vital Feet Bowl is vitaliserend. Beschermt tegen veroudering. Bevordert de circulatie. Heeft een positief effect op het functioneren van de ogen.

De massage tips en nog veel meer kunt u lezen op de pagina van de Pranayur Vital Feet Bowl.

 

Gunstige invloed op de bloedsomloop

Door de massage met ghee blijft de huid van de voetzolen extra soepel. Een gevoel van lichtheid kan het geven door de gespecialiseerde manier van ayurvedische voetmasssage.

Het ontspant en versterkt de voetspieren. Het eigen gewicht rust heel anders op de voetzolen na regelmatig gebruik van de Vital Feet Bowl. En wanneer u vermoeide en/of koude voeten heeft, helpt deze massage daar goed bij. Echt een wellness voor dagelijks gebruik.

 

Bestel hier via de webshop van Pranayur de Vital Feet Ghee 50 ml en haal die wellness in huis.

 

Hier vindt u:
Pranayur Vital Feet Bowl
Triphala Ghee BIO

 


 

Dosering en gebruik

Vital Feet Ghee inmasseren op de voetzolen met behulp van Vital Feet Bowl.

Samenstelling

Vital Feet Ghee is ayurvedische geklaarde boter waarin de vruchten Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) en Bibhitaki (Terminalia belerica) zijn verwerkt.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

GEEN

We versturen je bestelling morgen

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.