Toepassingen

Vitaminen en supplementen voor allerlei toepassingen

Rooster Lijst

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

11 Artikel(en)

Toepassingen

Producten die ayurveda ondersteunen

Ayurveda ziet het lichaam niet los van geest en natuur. Belangrijk element hierbij is dat ayurveda niet op materie of fysiek aanwijsbare factoren is gericht, maar kijkt naar het energetische evenwicht (dosha’s) in het lichaam en de relatie van het lichaam met zijn omgeving. De centrale gedachte is dat problemen eerst in de geest ontstaan en zich pas daarna in het lichaam manifesteren. Ongemakken zijn dus een gevolg en niet de oorzaak. Uitzondering hierop zijn zaken die genetisch bepaald zijn. Moderne ayurveda stelt echter dat slechts 10 tot 20 procent van alle ongemakken een genetische oorzaak heeft. De producten op deze pagina dragen in ieder geval bij aan een gezonde levenswijze. U bestelt ze eenvoudig via de Pranayur webshop.

Gezondheid op eerste plaats

Gezondheid is voor iedereen het grootste goed. Wie daarmee problemen ervaart, weet als geen ander dat dit ons belangrijkste bezit is en dat we er zo zorgvuldig mogelijk mee moeten omgaan. Ayurveda biedt voor elke levenssituatie, voor ieder individu en voor alle jaargetijden eenvoudige tips en regels om een gezond leven te leiden. Bij Pranayur hebben we alle informatie over deze gezonde holistische leefwijzen en producten die een natuurlijke leefwijze ondersteunen.

Ayurveda, omdat geen mens hetzelfde is

Het geheim van ayurveda zit in het holistische principe dat geen mens hetzelfde is en dat elk individu een eigen lichamelijke constitutie heeft en een individueel bewustzijn. Onze gezondheid wordt beïnvloed door onze afkomst, aanleg, gedrag, omgeving en door alles wat we zien, horen, voelen en beleven. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans – de basis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid voor iedereen afzonderlijk. De toepassingen die u op op deze pagina van onze webshop ziet, ondersteunen een gezonde leefwijze voor ieder individu.

Vitaminen en supplementen voor iedereen!

De bij Pranayur verkrijgbare vitaminen en supplementen passen uitstekend in een holistische levenswijze; de oude Indiase traditie waarbij de gezondheid van geest, ziel en lichaam door middel van kruiden, voeding, lichaamsbeweging en geestelijke harmonie in balans worden gebracht. Leven volgens dit principe is niet moeilijk en staat helemaal los van waar we als persoon vandaan komen, waar we leven en welke voorkeuren en afkeren we hebben. Clark vitaminen en supplementen bevatten alle aspecten van het menselijk lichaam. U bestelt de Clark vitaminen en supplementen makkelijk en snel in de Pranayur webshop.