Hart- en bloedvaten

Hart- en bloedvaten op een natuurlijke manier ondersteunen

Rooster Lijst

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

3 Artikel(en)

Hart- en bloedvaten

Hart- en bloedvaten ondersteunen met natuurlijke producten

Als jij je hart- en bloedvaten op een natuurlijke manier wilt ondersteunen, dan gebruik je de Ayurvedische producten van Pranayur. De producten zijn gemaakt van volledig natuurlijke en biologische ingrediënten, en houden de leer van Ayurveda aan. Ayurveda is een vorm van geneeskunde die al meer dan 5000 jaar dagelijks wordt toegepast in India. Centraal staat een goede emotionele balans, en het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat de voedingssupplementen van Pranayur Indiase kruiden bevatten die al generaties lang gebruikt worden in de Ayurvedische geneeskunde. De natuurlijke voedingssupplementen van Pranayur voor het versterken van je hart- en bloedvaten vind je hier in onze webshop.

Het hart in Ayurveda

Het hart heeft een centrale positie zodat het bloed rond kan pompen door je hele lichaam. Hierbij vervoert het voeding, en worden afvalstoffen weer weggevoerd. Buiten het circuleren van het bloed is het hart ook de zetel van de ziel en van de emoties. Het hart is dus sterk verbonden met de spiritualiteit, en heeft ook een eigen chakra. De effecten van de verschillende emoties op het hart zijn dan ook meteen voelbaar. Volgens ayurvedische begrippen is het hart de zetel van prana, de levensenergie, die onderhouden wordt door voldoende zonne-energie (Agni) en maanenergie (Soma). Ook de gezondheid van het hart wordt beheerd door de drie Dosha's: Pitta, Kapha en Vata.

Ayurvedische voedingssupplementen

De Ayurvedische voedingssupplementen van Pranayur helpen om je lichaam te ondersteunen, zo ook je hart en bloedvaten. Omdat deze zo'n centrale rol spelen in het leven krijgen ze bij ons ook veel aandacht. Zo maken we onder andere gebruik van de Indiase ginseng in onze natuurlijke voedingssupplementen deze staat bekend als een versterker van de levenskracht. De ingrediënten zoals meidoorn, Aziatische asperge, hibiscus en valeriaan in de formules van Pranayur hebben een effect op onder andere de aders, hartweefsels, longen, bloedcirculatie en de hartspier. Zij krijgen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten meer kracht. Hierdoor wordt ook weer een goede emotionele balans ondersteunt.

Hart- en bloedvaten op een natuurlijke manier ondersteunen? Bestel onze producten in de webshop

Wil je na het lezen van deze informatie je hart- en bloedvaten ook ondersteunen met de natuurlijke, Ayurvedische voedingssupplementen van Pranayur? Je bestelt ze gemakkelijk hier in onze webshop. Als je dit voor 12 uur doet worden de producten morgen bij je bezorgd. Bovendien is bezorging bij een bestelling boven de 20 euro helemaal gratis. Bestel de natuurlijke voedingssupplementen van Pranayur en ervaar zelf alle positieve effecten!