Kinderen

Verzorgingsproducten voor kinderen

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Kinderen

Ayurvedische ondersteuning voor kinderen bij Pranayur

Volgens Ayurveda zitten kinderen in de Kapha fase, de dosha van ontwikkeling en voeding. Hun levensenergie is gericht op groeien en het leren van nieuwe dingen. Daar kunnen zij natuurlijk wel wat ondersteuning bij gebruiken. Niet alleen door het lichaam gezond te houden, maar ook door het binnenkrijgen van voedingsstoffen die kinderen de energie geven om te groeien. De Ayurvedische voedingssupplementen en remedies van Pranayur ondersteunen kinderen in de groei. Je bestelt ze eenvoudig en snel hier in de webshop.

Kinderen in de Kapha fase

De alternatieve geneeswijze Ayurveda komt oorspronkelijk uit India, waar deze centraal staat in het dagelijkse leven van het gezin. Ook kinderen worden er zeer bij betrokken. Neem bijvoorbeeld de babymassages die onderdeel zijn van het dagelijkse ritme van families met kleine kinderen. De technieken die hierbij gebruikt worden geven moeders door aan hun dochters, waardoor ze dus onderdeel zijn van een eeuwenlange traditie. Volgens de Ayurveda bevinden kinderen zich in de Kapha levensfase. In deze periode ontwikkelen botten, spieren, hormonen en allerlei andere processen zich. Goede eetpatronen zorgen voor balans tijdens de Kapha, die later de basis vormt voor een gezonde levensstijl. Ayurvedische voedingssupplementen helpen in deze belangrijke fase doordat kinderen zo de juiste natuurlijke voedingssupplementen binnen krijgen.

Energie om te groeien

Deze groei en ontwikkeling vraagt natuurlijk heel veel energie van kinderen. Daarom is het verstandig om de voeding hier goed op aan te passen. Naast gezond eten bieden Ayurvedische voedingssupplementen extra ondersteuning. Ginseng, bijvoorbeeld, geeft extra energie, zodat kinderen effectief kunnen leren en groeien. Ook moet er aandacht besteed worden aan de weerstand van kinderen. Zij stoppen vanalles in hun mond, en komen bijvoorbeeld op school veel in contact met andere kinderen. De Ayurvedische voedingssupplementen van Pranayur versterken ook de weerstand. Is je kind wel ziek geworden? Dan zorgen onze Ayurvedische remedies ervoor dat hij of zij snel weer beter wordt. Dit wordt natuurlijk gedaan met volledig natuurlijke ingrediënten, die het lichaam reinigen en tot rust brengen.

Ondersteuning bij allergie

Heeft je kind last van allergie? Dan bieden Ayurvedische remedies ook de uitkomst. Wanneer je kind last heeft van allergie kan dat voor een slechte ademhaling zorgen. Met natuurlijke kruiden en andere ingrediënten zorgen Ayurvedische voedingssupplementen ervoor dat de luchtwegen open blijven, ook wanneer kinderen last hebben van pollen. Bovendien worden met de Ayurvedische voedingssupplementen van Pranayur rode en branderige ogen bij kinderen voorkomen, wordt het afweersysteem ondersteund en het bloed gezuiverd.

Gemak van Pranayur

De Ayurvedische voedingssupplementen en remedies van Pranayur ondersteunen het lichaam van je kind dus bij de groei en ontwikkeling, ook wanneer zij last hebben van allergie. En dit met 100% natuurlijke ingrediënten. Deze Ayurvedische voedingssupplementen bestel je eenvoudig hier in de webshop. Wanneer je dit voor 12 uur doet heb je ze morgen al binnen. Bovendien worden bestellingen boven de 20 euro gratis thuisbezorgd.