Meer Views

Pranayur Long Formule - 100 vcaps.

Art.nr: 429-111295

Pranayur Long Formule is een kruidenformule die bijdraagt aan gezonde luchtwegen en goed werkende longen. Pranayur Long Formule zorgt voor doelmatige en natuurlijke ondersteuning van de ademhaling. De formule ondersteunt de ademhaling om vrijer te ademen.
Geef pollen minder kans, niet alleen overdag maar ook ’s nachts. Pranayur Long Formule houdt niet alleen de luchtwegen gezond en sterk maar het ook keel-, neus- en oorgebied.
Pranayur Long Formule helpt u om opgelucht adem te halen. Het zit in vegetarische capsules die u gemakkelijk met water in kunt nemen. Deze zijn ook geschikt voor kinderen. Bestel het via de Pranayur-webshop en probeer het snel uit.


Lees meer
€ 40,61
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
 •  
  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
 •  

  Voor 12 uur besteld,
  morgen in huis *

 •  

  100% natuurlijke Ayurveda &
  biologische producten

Omschrijving

Details

Gezonde luchtwegen – vrijer ademen van pure levensenergie

Voor gezonde luchtwegen is Pranayur Long Formule zorgvuldig samengesteld uit kruiden en planten die een verzachtende invloed hebben. Iedereen vindt het fijn om onbelemmerd te kunnen ademen. Uw adem is tenslotte uw levenslijn.

In Ayurveda en Yoga wordt de adem in verband gebracht met Prana – pure levensenergie. U wilt dus graag uw luchtwegen gezond en open houden. Dan kunt u meer levensenergie inademen.

Gebruik deze Pranayur Long Formule om uw luchtwegen te ondersteunen en vrij te ademen. Bestel het hier via de webshop van Pranayur.

 

Opgelucht ademhalen als er pollen en stof in de lucht zijn

Alles wat de longen binnenkomt via de luchtwegen, moet verwerkt of afgevoerd worden. Daar hebben de longen veerkracht voor nodig. Kruiden die longen en luchtwegen ondersteunen zijn dan belangrijk.

In Ayurveda wordt expliciet verwezen naar ‘pollen en stof’ als factoren die de longen belasten. In bepaalde seizoenen of in bepaalde omgevingen is dat niet te vermijden. Pranayur Long Formule kan dan helpen om de keel en luchtwegen te verzachten.

Op die manier geeft u pollen en stof minder kans. En niet alleen overdag, ook ‘s nachts kunt u dan opgelucht ademhalen.

 

Pranayur Long Formule biedt op de volgende manieren ondersteuning:

 • verzacht keel, neus en luchtwegen
 • houdt de luchtwegen en het keel-, neus- en oorgebied gezond en sterk
 • draagt bij aan een goed metabolisme in buik en longen
 • goed te gebruiken bij koud, nat en schraal weer
 • geschikt voor kinderen

 

Kruiden voor een doelmatige ademhaling – lucht op

In Pranayur Long Formule vindt u bekende ayurvedische kruiden die al eeuwenlang gebruikt zijn om vrijer te kunnen ademen. Een goed voorbeeld daarvan is Tulsi – ofwel Indiase basilicum.

Dit is een plant die u vaak aantreft bij de ingang van huizen, scholen en gebouwen in India en andere landen. De plant geeft veel stoffen af aan de omringende lucht. Die helpen bij een betere zuurstofopname uit de lucht.

Logisch dat u daardoor vrijer kunt ademen. Zuurstofopname is een van de belangrijkste functies van de longen. Zuurstof is de meest fysieke vorm van Prana voor ons.

 

De keuken in voor gezonde luchtwegen: als het vuurtje maar goed brandt

In Pranayur Long Formule treft u een paar typische keukenkruiden en specerijen aan. In ayurvedische voeding wordt het gebruik van kruiden en specerijen aanbevolen: niet alleen voor de buik maar eveneens voor de rest van het lichaam.

Als het vuurtje beter brandt, kunnen alle organen vrijer werken en blijven er minder ballaststoffen in het lichaam. Dat geldt mede voor de luchtwegen. Zo treft u in deze formule o.a. gember aan, maar ook Laos, een zusje van de gember met de botanische naam Alpinia galanga.

Een ander ingrediënt is Pippali – ofwel lange peper, wat in Ayurveda bijvoorbeeld voor de keel wordt gebruikt. Gebruik deze kruidenformule om zowel uw luchtwegen als ook uw keel-, neus- en oorgebied te verzorgen. Bestel het nu via de Pranayur-webshop.

 

Drie belangrijke ingrediënten in Pranayur Long Formule

Tulsi (Ocimum sanctum)
In Ayurveda wordt Tulsi een ‘heilige’ plant genoemd omdat het voor zoveel dingen kan worden ingezet. Van tempelrituelen om de lucht te zuiveren tot en met kruidenthee om de luchtwegen open te maken en vrijer te kunnen ademen. Tulsi is een lid van de basilicumfamilie. De basilicum plant bevat belangrijke etherische oliën die op veel manieren gebruikt worden. Onder anderen op grond van hun verfrissende en het gemoed verbeterende geur.

Pushkaramula (Inula racemosa)
Deze plant werkt verzorgend en verzachtend op het gehele borstgebied. De naam ervan verwijst naar de stralen van de zon en de verlichtende werking die ervan uitgaat. De geur van de plant is openend en verzachtend en behoort tot de kamferachtige soort. Kamfer wordt veel gebruikt om luchtwegen, keel en neus vrijer te maken.

Malabarnoot (Adhatoda vasica)
De malabarnoot is een bekend kruid in Ayurveda voor ondersteuning van keel, neus en luchtwegen. De Sanskriet naam ervan is ‘Vasa’. De plant wordt ook wel Indiaas longkruid genoemd. Gebruik van de plant ondersteunt een goede zuurstofopname in longen en luchtwegen.

Geef pollen minder kans en haal opgelucht adem. Bestel Pranayur Long Formule 100 vcaps en ga lekker naar buiten.

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Pranayur Weerstand Formule 
- Pranayur Sensibility
- Pranayur Neusolie
- Pranayur Keelsiroop 

 


 

Dosering en gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags 2-3 capsules met water innemen.
Kinderen: halve dosering.

Opmerking

Niet gebruiken bij astma cardiale.
Bevat een kleine hoeveelheid zoethout - mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Tulsi (Ocimum sanctum) extract 16.5 mg, Inula racemosa extract 16 mg, Malabarnoot (Adhatoda vasica) extract 14 mg, Laoswortel (Alpinia galanga) extract 14 mg, Zoethout (Glycyrrhiza glabra) extract 14 mg, Lange peper (Piper longum) extract 14 mg, Gember (Zingiber officinale) extract 11 mg.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.