Luchtwegen

Producten voor gezonde luchtwegen

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Luchtwegen

Gezonde luchtwegen en onbelemmerd ademhalen met Ayurvedische producten

De ademhaling behoort in de Ayurveda tot het systeem dat de levensenergie - ook wel Prana genoemd - binnenhaalt. Het speelt dus een ontzettend belangrijke rol. Zorg er daarom voor dat je jouw luchtwegen goed verzorgd. Dit doe je met de Ayurvedische voedingssupplementen van Pranayur. Hierbij worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt. Je bestelt de Ayurvedische producten eenvoudig en snel via onze webshop.

Longen: de zetel van Kapha

Binnen Ayurveda functioneren onder andere de longen en de luchtwegen als de zetel van de Kapha. Hun doel is om de levensenergie, de Prana, vanuit de longen naar elke cel te transporteren. Bovendien zorgen de luchtwegen er natuurlijk mede voor dat zuurstof in je lichaam terecht komt. Op psychologisch aspect wordt de Kapha geassocieerd met verdragen, liefde en compassie. Is deze uit balans, dan zijn de longen volgens de Ayurveda de zetel van verdriet en ongelukkig zijn. Verzorg je lichaam dus goed met enkel natuurlijke ingrediënten. Om de luchtwegen extra te ondersteunen gebruik je Ayurvedische supplementen.

Kracht van kruiden en specerijen

In de Ayurveda spelen natuurlijke ingrediënten zoals keukenkruiden en specerijen een belangrijke rol. Ze worden in maaltijden dan ook veel gebruikt. Ook worden ze toegepast in onze Ayurvedische voedingssupplementen. Met natuurlijke ingrediënten als gember, laos en pippali worden niet alleen je luchtwegen, maar ook het keel-, neus- en oorgebied verzorgd. De capsules zijn vegetarisch en kunnen gemakkelijk met water ingenomen worden.

Keelsiroop voor de luchtwegen

Ook wanneer je op zoek bent naar een effectieve Ayurvedische keelsiroop met natuurlijke ingrediënten kun je bij ons terecht. Doordat ze volledig natuurlijk zijn, zijn de keelsiropen van Pranayur geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Door de lekker smaak is het ook niet vervelend om in te nemen. De helende kruiden verrichten effectief hun werk. In onze keelsiroop zit onder andere malabarnoot, wat bekend staat om het verzorgen van de keel, luchtwegen en longen.

Ondersteuning met Ayurveda

Met Ayurvedische voedingssupplementen en keelsiroop kun jij je luchtwegen dus extra ondersteuning bieden. Je gebruikt onze producten onder andere voor:
  • Verzachten van keel, neus en luchtwegen
  • Het versterken van de luchtwegen en het keel-, neus- en oorgebied
  • Bijdragen aan een goed metabolisme in de longen
  • Verminderen van irritaties in de keel
  • De weerstand in de keel en luchtwegen ondersteunen

Geef pollen minder kans

Heb je regelmatig last van allergieën? Ook dan bieden onze natuurlijke producten de uitkomst. Je luchtwegen hebben weerstand nodig om alles wat binnenkomt te verwerken en vervoeren. Pollen en stof zijn factoren die de luchtwegen belasten. Versterk ze dus met Ayurvedische voedingssupplementen of keelsiroop. Zo kun je, ondanks pollen of stof, toch vrij ademen.

Bestel uw producten eenvoudig online

Kies ervoor om je luchtwegen te ondersteunen met onze natuurlijke Ayurvedische voedingssupplementen of keelsiroop. Deze bestel je gemakkelijk hier in de webshop. Doe je dit voor 12 uur, dan heb je de producten morgen al binnen. Daarbij wordt een bestelling van boven de 20 euro altijd gratis thuisbezorgd. Voor een natuurlijke verzorging van je luchtwegen kies je dus voor Pranayur!