Mannen

Natuurlijke producten voor mannen

Rooster Lijst

16 Artikel(en)

Rooster Lijst

16 Artikel(en)

Mannen

Natuurlijke verzorging voor mannen

Volgens de leer van de Ayurveda hebben mannen en vrouwen elk een andere fysiologie. Dat is waarschijnlijk niet verrassend. Het betekent wel dat mannen hun lichaam op een iets andere manier moeten verzorgen dan vrouwen. Bij Pranayur vind je de beste natuurlijke verzorging voor mannen, zowel voor het uiterlijk als het innerlijk. Je bestelt onze natuurlijke producten gemakkelijk hier in onze webshop.

Het huidtype

Net als bij vrouwen is ook de huid van mannen onderverdeeld in de drie verschillende huidsoorten, die elk last hebben van verschillende huidproblemen. Zo wordt de Vata huid snel droog en schilferig, de Pitta huid warm en verhit en is de Kapha huid vaak klam en vettig. Het is dan ook van groot belang dat de huid op de juiste manier verzorgd wordt. Dit doe je met verschillende producten zoals crèmes die speciaal geschikt zijn voor mannen, maar er zijn ook bepaalde natuurlijke voedingssupplementen die ondersteuning bieden.

Ayurvedische voedingssupplementen voor mannen

Voedingssupplementen zijn een excellente manier om het lichaam wat extra ondersteuning te bieden. Doe je dit met de Ayurvedische producten van Pranayur, dan kun je rekenen op 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Zo zijn onze producten voor mannen onder andere geschikt voor het verlagen van cholesterol, het geven van meer energie de gezondheid van de nieren en het verhogen van reproductief weefsel. Ook op andere gebieden kun je op natuurlijke ondersteuning van onze producten rekenen. Denk hierbij onder andere aan:
  • Verbeteren van het uithoudingsvermogen
  • Lichamelijk herstel na het sporten
  • Verbeteren van de nachtrust
  • Meer energie
  • Ondersteuning bij allergie

Natuurlijke verzorging voor mannen

Kies je voor de Ayurvedische producten voor mannen van Pranayur? Dan kun je rekenen op 100% natuurlijke verzorging. Bovendien zijn al onze producten biologisch. Wij vinden namelijk dat natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en specerijen een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van het mannelijke lichaam. Deze gebruiken wij dan ook in onder andere onze voedingssupplementen. Denk hierbij aan ashwagandha voor ondersteuning van de spieropbouw, Indiase valeriaan voor stabiliteit, pippali voor het bevorderen van de spijsvertering en het metabolisme en nootmuskaat voor een heldere geest, ondersteuning bij concentratie en een vrije ademhaling.

Bestel eenvoudig natuurlijke verzorgingsproducten voor mannen online

Wil jij ook je lichaam versterken met de natuurlijke verzorging voor mannen van Pranayur? Je bestelt onze producten gemakkelijk hier in de webshop. Doe je dit voor 12 uur ‘s middags, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Bovendien hoef je geen bezorgkosten te betalen op bestellingen boven de 20 euro. Mannen kiezen bij een natuurlijke verzorging van hun lichaam voor de Ayurvedische producten van Pranayur!