Ouderdom

Gezond ouder worden? Probeer onze voedingssupplementen

Rooster Lijst

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

7 Artikel(en)

Ouderdom

Last van ouderdom? Ontdek een nieuwe levensfase

Iedereen wordt ouder, dat hoort nu eenmaal bij het leven. De natuurlijke, Ayurvedische producten van Pranayur zorgen ervoor dat je gezond ouder wordt en een goede dosis levensenergie behoudt. De voedingssupplementen van Pranayur kunnen deze ondersteuning bieden met volledig natuurlijke ingrediënten, zoals een uitgebalanceerd Ayurvedisch kruidencomplex. Voedingssuplementen kunnen niet alleen je weerstand versterken, maar helpen ook door het geven van extra energie, of ze zorgen voor een goede nachtrust. In onze webshop bestel je snel en eenvoudig Ayurvedische voedingssupplementen om gezond ouder te worden.

Ayurvedische voedingssupplementen

Bij Pranayur kun je terecht voor Ayurvedische voedingssupplementen. Deze supplementen zijn ontwikkeld met de kennis van Ayurveda, een geneeswijze die al meer dan 5000 jaar gebruikt wordt in India. Ayurveda heeft het leven in drie fases ingedeeld, de Dosha's. De drie types zijn Vata, Pitta en Kapha. De drie Dosha's zijn elk weer gerelateerd aan een combinatie van de vijf elementen ether, lucht, water, aarde en vuur. Bij het ouder worden gaat Vata Dosha een grotere rol spelen. De elementen die bij deze Dosha horen zijn lucht en ether. Vata is verantwoordelijk voor onder andere de hartslag en de bloedcirculatie, maar ook voor de ademhaling, het zenuwstelsel en alle bewegingsprocessen. Om de Vata bij een ouder wordend lichaam te ondersteunen biedt Pranayur verschillende voedingssupplementen. Het natuurlijke kruidencomplex versterkt onder andere de weerstand, wat belangrijk is voor een ouder wordend lichaam.

Gezondheid van binnen en van buiten

De huid reflecteert de gezondheid. Hoe jij je van binnen voelt, wordt als het ware op je huid geprojecteerd. Vandaar dat onze voedingssupplementen, die het ouder wordende lichaam ondersteunen, ervoor zorgen dat je er stralender en energieker uit ziet. Dit begint al bij een goede nachtrust. Door Ayurvedische voedingssupplementen zorgen er door middel van natuurlijke ingrediënten voor dat je kunt genieten van een ongestoorde nachtrust. Dit zorgt vervolgens weer voor een goede doorbloeding en kracht en stevigheid van het zenuwstelsel. Ingrediënten die onder andere gebruikt worden in de natuurlijke voedingssupplementen zijn Indiase ginseng extract en Panax ginseng extract.

Gezond ouder worden? Bestel onze producten en ontdek het zelf

Wil je na het lezen van deze informatie ook de natuurlijke, Ayurvedische voedingssupplementen proberen? Via de webshop bestel je ze eenvoudig. Als je dit voor 12 uur doet heb je ze de volgende dag al binnen. Bovendien worden producten boven de 20 euro gratis bezorgd. Met de natuurlijke voedingssupplementen van Pranayur wordt je gezond oud, en behoud je een goede dosis levensenergie.