Overgewicht

Overgewicht? Probeer de producten van Pranayur

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Overgewicht

Helpen bij een gezonder metabolisme

Overgewicht stond in de klassieke Ayurveda te boek als een 'aandoening van rijke mensen'. In het moderne westen behoren we in wezen allen tot die 'klasse'. Het is een kunst om met mate te eten én ook nog gezond te eten. Pranayur biedt hulp bij het ondersteunen van wat in Ayurveda 'Agni' wordt genoemd - het spijsverteringsvuur en de stofwisseling. Pranayur producten kunnen helpen bij een gezonder metabolisme, wat leidt tot een betere gewichtscontrole. Een beetje overgewicht is niet direct schadelijk. Zodra overgewicht overgaat in obesitas kunnen er medische complicaties de kop opsteken.

Pranayur Perfect Weight, vermindert vetopname

Zo heeft Pranayur producten die je kunnen bijstaan om mogelijk overgewicht te voorkomen. Ze helpen de vetopname uit voeding te verminderen waardoor je gewicht beter in balans blijft. Het bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten, zoals pompoenzaad, knoflook en tijm. Dat zijn ingrediënten waar een lichaam blij van wordt en die je helpen naar het gewenste evenwicht te komen. Daarnaast is het volgende ook belangrijk: zorg goed voor jezelf met gezonde eetgewoonten en voldoende (en fijne) lichaamsbeweging. En probeer stress te verminderen of zelfs te vermijden.

Cholesterol, past in een goed dieet

We zijn er jarenlang verkeerd mee voorgelicht: cholesterol zou slecht voor je zijn. Dat blijkt een onjuiste conclusie. Cholesterol is juist hard nodig in je lichaam - maar dan wel de goede vorm van cholesterol. Vet in het bloed staat bekend als cholesterol. Vet in vaste weefsels staat bekend als lipide. Vet, cholesterol en metabolisme hebben veel met elkaar te maken. Het metabolisme van het lichaam wordt geregeld door met name de bijnieren en de schildklier. Met metabolisme wordt gedoeld op het omzetten van voedsel in energie. Wanneer dit niet goed gebeurt, wordt te veel voedsel omgezet in stagnerend of blokkerend vet. Dan komen de goede cholesterol en lipide soorten niet meer tot hun recht. Pranayur Cholesterol ondersteunt juist een goed metabolisme. Op een zuiver natuurlijke manier.

Goede vochtbalans om af te vallen

Vocht (water) kan zich in het lichaam ook opslaan als vetweefsel. In Ayurveda zijn het element water (en de waterhuishouding) en vetweefsel nauw met elkaar verbonden. Water kan in het lichaam dus makkelijk omgezet worden in vetweefsel. En bij een langzaam metabolisme kan het lichaam meer vocht gaan vasthouden. Supplementen met het kruid Punarnava helpen bij het reguleren van de vocht- en waterhuishouding in het lichaam. Het werkt kalmerend en revitaliserend. Het verjongt ofwel hernieuwt het lichaam. Daarnaast helpt het je met een betere vochtafvoer en de kalmering en reiniging van de urinewegen.

Eenvoudig Pranayur producten bestellen

Wil jij je ook goed verzorgen met de natuurlijke verzorgingsproducten van Pranayur? Je bestelt onze producten gemakkelijk hier in de webshop. Doe je dit voor 12 uur ‘s middags, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Je betaalt bovendien geen bezorgkosten bij bestellingen boven de 20 euro. Voorkom overgewicht met een natuurlijke verzorging met de Ayurvedische producten van Pranayur!