Prostaprev - 90 vcaps.

Art.nr: 1440

Prostaprev is een krachtpatser voor de prostaat. De ingrediënten zijn nauwkeurig samengesteld. Voor een goede prostaat en prostaatfunctie. Lees op deze pagina verder wat Prostaprev allemaal voor je kan betekenen. En leer wat weetjes rondom de prostaat. En wist je dat Pranayur de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker (SWOP) steunt? Van elke verkochte verpakking van dit product doneren wij 1 euro aan de SWOP.


Lees meer
€ 32,49
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud 90 Vkaps.
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Belangrijk om mee te beginnen: Pranayur ondersteunt Onderzoek Prostaatkanker

Pranayur steunt Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker (SWOP). Van elke verkochte verpakking van dit product doneren wij 1 euro aan de SWOP.

Emeritus-hoogleraar Urologie Fritz Schröder ontwikkelde een voedingssupplement voor de verbeterde werking van de prostaat. De wetenschappelijk onderbouwde receptuur lag jarenlang op de plank bij grote bedrijven, die er niets mee deden.

In een samenwerkingsverband met een patiëntenorganisatie brengen de bedrijven Arspro Pharma en Holisan uit Lelystad het nu uiteindelijk naar de markt. En nu vind je het hier bij Pranayur.

Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland bv geeft wat meer achtergrondinformatie hierover.

 

Voorstander van een goede prostaat

De titel boven deze paragraaf verwijst naar de letterlijke vertaling van ‘prostaat’ – ook wel ‘voorstander-klier’ genoemd. De prostaat of voorstanderklier is een klier die bij de man vlak onder de blaas zit en om de urinebuis heen ligt.

Het woord prostaat is afgeleid van het Griekse woord prostates. Letterlijk betekent dit: ‘degene die voor staat, ‘beschermer’, of ‘wachter’. De prostaat bevindt zich vlak voor het rectum. Zo nodig wordt via deze weg vaak manueel onderzoek gedaan naar deze klier.

Prostaprev is zodanig samengesteld dat het die ‘beschermer’ goed in de watten legt.

 

Prostaat support – Prostaprev ondersteunt

De prostaat produceert een aantal hulpstoffen. Deze worden aan het sperma toegevoegd zodat de zaadcellen goed kunnen bewegen. Daar zit onder anderen een goede hoeveelheid zink bij. De suikers en de basische consistentie die in dit kleine orgaan worden aangemaakt, helpen sperma hun kracht te bundelen bij hun tocht de vrouwelijke vagina in. De vagina is zuur van omgeving en spermacellen dienen daarom via de prostaatvloeistof goed gebufferd te worden. Extra vitaminen, tanninen en basen helpen hierbij: Prostaprev is hier dan ook rijk aan. Prostaprev zorgt goed voor de prostaat. Bestel het hier bij Pranayur.

 

Gezonde voeding voor de prostaat, dus ook die antioxidanten

Op internet en in bladen is er allerlei nieuws te vinden over wat goed zou zijn voor je prostaat. Vaak komt dat neer op bepaalde vormen van antioxidanten, waaronder zogenaamde polyfenolen.

Daarnaast zijn er ook een aantal vitaminen en mineralen waarvan bekend is dat ze goed zijn voor dit orgaan. De belangrijkste voorbeelden daarvan in deze formule zijn selenium, zink en een keur aan vitaminen B, C en E. Lees ook onder titel: Belangrijke ingrediënten van Prostaprev.

 

De prostaat vanuit ayurvedisch perspectief

De prostaat is volgens Ayurveda een onderdeel van het mannelijke reproductiesysteem. In die hoedanigheid maakt de prostaat deel uit van het urogenitale systeem. Door de locatie en de betrokkenheid van Apana Vayu heeft dit afscheidingssysteem een nauwe verbinding met het genitale systeem.

Het urogenitale systeem wordt binnen Ayurveda extra ondersteund door bepaalde kruiden die een grote affiniteit hebben met dit systeem. Dit gehele urogenitale systeem zorgt ook voor de afvoer van afscheidingsproducten uit het lichaam.

 

De prostaat en de dikke darm

De prostaat bevindt zich tussen blaas en dikke darm. De conditie van de dikke darm heeft eveneens een belangrijke invloed op de prostaat. Ook een gezonde dikke darm is dus van groot belang voor een goede prostaatfunctie. Ayurveda kent verschillende zeer goede remedies voor een gezonde dikke darm en dergelijke supplementen vormen een zeer goede én belangrijke aanvulling.

 

Belangrijke ingrediënten in Prostaprev

Tomaat (Solanum lycopersicum, extract)
De rode kleur van tomaten ontleent deze vrucht aan een pigment dat tevens een goede antioxidant is. Deze stof heet lycopeen en behoort tot de carotenoïden, waar ook de worteltjes oranje door kleuren. Het is in een in de natuur ruim voorradige en daarom ook goedkope antioxidant. Bij alles wat je eet, is het goed te bedenken dat het vooral ook gaat over hoe je de goede stoffen ervan ook echt kan opnemen. Wanneer tomaten gekookt zijn, komt de lycopeen veel makkelijker vrij. Lycopeen werkt goed samen met vitamine E, selenium en zink: allemaal ingrediënten die in een goede tomaat te vinden zijn. In dit product vind je een zeer goed opneembare vorm van lycopeen. Verder bevat de tomaat ook quercetine, een andere stevige antioxidant.

Mariadistel (Silybum marianum)
Mariadistel is een goede remedie om Pitta Dosha te verlagen. Dat is belangrijk voor een Kapha orgaan als de prostaat. Mariadistel is een eetbare distel met een bittere smaak. De smaak bitter werkt als een tonicum op de lever en ondersteunt daarmee ook het bloed. Het houdt het bloed koel en zuiver.

Soja (Glycine max)
Soja wordt al eeuwen als basisvoeding gebruikt en werkt vooral in de vorm van tofu en tempeh goed als onderdeel in maaltijden. Kleine hoeveelheden van de natuursubstanties in soja ondersteunen natuurlijke fluctuaties in het lichaam van man en vrouw, vooral waar het ge geslachtsorganen en hun functies betreft. Soja bevat 19% vet en 35% eiwit: het geeft energie en voeding.

Zink

  • Zink draagt bij tot een normaal zuur-basemetabolisme
  • Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting

Selenium

  • Seleen draagt bij tot een normale spermatogenese

 

Om nogmaals te noemen

Pranayur steunt Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker (SWOP). Van elke verkochte verpakking van dit product doneren wij 1 euro aan de SWOP.

 

Bestel Prostaprev hier bij Pranayur. Je steunt het Onderzoek Prostaatkanker. En Prostaprev is een krachtpatser voor je prostaat. Zo behoud jij een goede prostaatfunctie.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Pranayur Antioxidant Formule
- Pranayur Kracht & Herstel

Zie ook:
- Menu Mannen
- Menu Spijsvertering

 


 

Dosering en gebruik

Algemeen: 3 maal daags 1 capsule.
Een verpakking Prostaprev bevat 90 plantaardige capsules.

Samenstelling

Multisupplement met bioflavonoïden, soja- isoflavonen en lycopeen uit tomatenextract. Prostaprev bevat daarnaast vitamine C, E, B2, B12 en B6 en belangrijke mineralen zoals zink en selenium.
Prostaprev Inhoud Capsules

Allergie informatie

Dit product bevat (of bevat een ingrediënt van) soja.

Bijzonderheden

Geschikt voor vegetariërs.
Gecapsuleerd in plantaardige capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

We versturen je bestelling morgen

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.