Suikerstofwisseling

Suikerstofwisseling ondersteunen met natuurlijke ingrediënten

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

4 Artikel(en)

Suikerstofwisseling

Ondersteun je suikerstofwisseling

Tegenwoordig wordt er ontzettend veel suiker geconsumeerd, wat tot verschillende gezondheidsproblemen kan leiden. Natuurlijk helpt het om minder suiker binnen te krijgen, maar het helpt ook om je suikerstofwisseling wat extra te ondersteunen. Dit doe je met de voedingssupplementen van Pranayur, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en effectieve kruidencombinaties. Wil je meer weten over onze natuurlijke preparaten voor de ondersteuning van de suikerstofwisseling? Lees dan verder, of probeer ze zelf! Je bestelt ze immers gemakkelijk hier in de webshop.

Suikerstofwisseling in de Ayurveda

Volgens de Ayurveda zijn suiker en de suikerstofwisseling nauw verbonden met de Kapha Dosha. Kapha typen zijn dan ook veel gevoeliger voor overmatige consumptie van suiker. Maar wij ook aan Vata en Pitta typen om niet te veel suiker te nuttigen. In de Ayurveda zijn er een aantal kruiden en preparaten die de suikerstofwisseling ondersteunen. Bij Pranayur vind je deze natuurlijke voedingssupplementen om je suikerstofwisseling te verbeteren.

Verband tussen energie en suikerstofwisseling

Je energieniveau hangt af van een goede bloedsuikerspiegel. Zorg je dus voor een goede suikerstofwisseling, dan ga je ook energieker door het leven! Pranayur helpt je hierbij. Door onderzoek naar natuurlijke plantaardige ingrediënten en hun effect op de suikerstofwisseling zijn er voedingssupplementen ontwikkeld die het weefselmetabolisme stimuleren en reguleren. Hierbij wordt onder andere de vrucht Amalaki, ook wel de Indiase kruisbes genoemd, gebruikt. Deze vrucht stimuleert een goede suikerverbranding. Overige kruiden en specerijen die bekend staan om hun ondersteuning van de suikerstofwisseling zijn onder andere gember, geelwortel, kaneel en kruidnagel.

Het effect van natuurlijke voedingssupplementen

Met de voedingssupplementen van Pranayur kun je onder andere rekenen op:
  • Ondersteuning van een evenwichtige stofwisseling
  • Bijdrage aan een gezonder gewicht
  • Hulp bij de afvoer uit lichaamsweefsels
  • Stimulering van de verbranding en het metabolisme
  • Meer energie

Bijdrage aan gewichtsverlies

Een gezonde suikerstofwisseling is ook zeer belangrijk wanneer je gewicht wilt verliezen. Natuurlijk begint gewichtsverlies altijd met voldoende beweging en gezond eten (dus ook minder suiker). Er zijn ook Ayurvedische voedingssupplementen die op een natuurlijke manier bijdragen aan het gewichtsverlies, mede omdat zij de suikerstofwisseling ondersteunen. De effectieve kruidencombinaties richten zich vooral op de spijsvertering. Een complete verbranding draagt immers bij aan een gezond gewicht. De natuurlijke ingrediënten die je in onze preparaten kunt verwachten zijn onder andere:
  • Pompoenzaad
  • Knoflook
  • Gelderse roos
  • Capsicum
  • Tijm

Bestel al uw producten eenvoudig online

Wil jij ook je suikerstofwisseling effectief ondersteunen met natuurlijke voedingssupplementen en kruidenpreparaten? Dan ben je bij Pranayur aan het juiste adres! Wij bieden verschillende natuurlijke en biologische producten om de suikerstofwisseling te versterken. Deze bestel je eenvoudig hier in de webshop. Doe je dit voor 12 uur ‘s middags, dan heb je de producten de volgende dag al in huis. Bovendien worden bestellingen boven de 20 euro gratis thuisbezorgd. Met de natuurlijke ingrediënten van Pranayur zorg je voor ondersteuning van een goede suikerstofwisseling!