Pranayur Antioxidant Formule - 90 vcaps.

Art.nr: 433-111447

Pranayur Antioxidant Formule vangt vrije radicalen af en ondersteunt de weerstand en het immuunsysteem. Het beschermt gezonde cellen en weefsels tegen deze vrije radicalen. Dit antioxidanten supplement ondersteunt u om langer jong, vitaal en fit te blijven. Zo kunt u lekker genieten van het leven. Pranayur heeft deze Antioxidant Formule in makkelijk in te nemen (vega) capsules verwerkt, zodat u het prettig kunt innemen na de maaltijd. En wel zo fijn: deze formule helpt ook bij het verteren van uw voeding. Kortom, een perfecte Antioxidant Formule. Met zorg samengesteld door Pranayur. Bestel het online, hier via de webshop van Pranayur.


Lees meer
€ 22,37
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
 •  
  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
 •  

  Voor 12 uur besteld,
  morgen in huis *

 •  

  100% natuurlijke Ayurveda &
  biologische producten

Omschrijving

Details

Boordevol antioxidanten: een belangrijke bescherming voor al uw lichaamscellen

In Pranayur Antioxidant Formule hebben we een aantal ingrediënten samengebracht die boordevol antioxidanten zitten. De natuur zit eigenlijk altijd boordevol antioxidanten. Die zorgen ervoor dat uw cellen langer jong blijven. In de planten en kruiden in de natuur zelf, maar – als u ze inneemt – ook in uw lichaamsweefsels.

In deze krachtige formule zitten plantenextracten: geelwortel, Indiase kruisbes, lange peper en heilige basilicum. Al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid. Deze kruiden werden en worden verwerkt in zowel voeding als kruidenpreparaten. Het zijn dan ook kruiden met zeer veelzijdige eigenschappen.

Niet onbelangrijk: in voeding verwerkt, helpen deze kruiden – in kleine hoeveelheden – bij de verteerbaarheid van de voeding. Om de voeding om te zetten naar cellen die goed beschermd zijn. Daarom worden deze kruiden ook wel antioxidanten genoemd.

 

Dit biedt de Pranayur Antioxidant formule

 • houdt uw cellen jong en veerkrachtig
 • ondersteunt de weerstand
 • geeft een natuurlijke bescherming aan lichaamsweefsels
 • stimuleert de intelligentie van onze cellen
 • geeft energie en helpt uw metabolisme

 

Wat zijn antioxidanten, vrije radicalen en wat betekent oxidatie

Antioxidanten en vrije radicalen worden vaak in een adem genoemd. Antioxidanten zijn stofjes die oxidatie tegengaan. Oxidatie betekent dat door een reactie met zuurstof iets verbrandt – of vergaat. Antioxidanten voorkomen juist dat stoffen en weefsels – en dus ook uw eigen lichaamscellen – voortijdig afsterven.

De vrije radicalen in onze leefomgeving en in onze voeding kunnen onze gezondheid aantasten. Ook wel alleen ‘radicaal’ genoemd. Het beste antwoord daarop is het gebruik van antioxidanten. Ayurveda realiseerde zich al eeuwen geleden dat bepaalde kruiden in dat geval extra belangrijk zijn. Dat is een van de redenen waarom er zo vaak wat geelwortel aan Aziatische recepten wordt toegevoegd.

Modern onderzoek toont aan dat juist kruiden zoals geelwortel en lange peper een zeer sterke antioxidant werking hebben. Een uitmuntend voorbeeld daarvan is het bekende ayurvedische kruid amalaki – ook wel Indiase kruisbes genoemd. Dit kruid bevat een hoge hoeveelheid vitamine C. Vitamine C zelf heeft een sterke antioxidant werking.

Pranayur besteedt uiterste zorg aan deze producten om u te ondersteunen bij het bereiken van een optimale gezondheid. Bestel deze Antioxidant Formule via de Pranayur-webshop en voorkom dat uw cellen voortijdig afsterven zodat u jong, vitaal en fit blijft.

 

Antioxidanten en E-nummers

Er worden in voeding vaak E-nummers toegevoegd. Onder de E-nummers zitten ook antioxidanten: E-nummers 377 – 399. Hier vindt u een E-nummer lijst waar u kunt zien wat er per nummer bedoeld wordt. Ook handig als u wilt weten welke E-nummers u wenst te vermijden.

 

De ayurvedische namen van deze super antioxidanten

 • Haldi – geelwortel (Curcuma longa)
 • Amalaki (Amla) – Indiase kruisbes (Emblica officinalis)
 • Pippali – lange peper (Piper longum)
 • Tulsi – heilige of Indiase basilicum (Ocimum sanctum)

 

Fris en fruitig ouder worden

Antioxidanten helpen de lichaamscellen om op een ‘sappige’ wijze ouder te worden, zonder dat de cellen letterlijk en figuurlijk ranzig worden. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit vocht en vetten, en die moeten we goed, gezond en fris houden.

Binnen Ayurveda zijn deze kruiden extra bekend om hun beschermende werking. Ze zitten boordevol antioxidanten. Ze worden daarom vaak op vele manieren gebruikt. In deze Pranayur Antioxidant Formule vindt u de topselectie samen in één product zodat u goed beschermd bent.

Belangrijk: eet gezonde en verse voeding en ondersteun uw lichaam met Pranayur Antioxidant Formule. Bestel het vandaag nog.

 

Drie belangrijke ingrediënten in Pranayur Antioxidant Formule

Geelwortel (Curcuma longa)
Geelwortel is familie van de gemberwortel en lijkt erop. Beide worden bovendien veel in allerlei gerechten gebruikt – wereldwijd. Geelwortel geeft die typische gele kleur die we ook kennen van kerriepoeder. In tropische landen wordt geelwortel onder meer aan eten toegevoegd omdat het bederf tegengaat. Eenmaal opgenomen – via de voeding – in onze lichaamscellen, doet het daar eigenlijk hetzelfde. Het gaat bederf tegen. Bovendien weet geelwortel door te dringen in onze hersenen. Dat maakt dit kruid tot een extra unieke antioxidant.

Lange peper (Piper longum)
Pippali stimuleert de spijsvertering. Draagt bij aan het verbranden van opgehoopte afvalstoffen. Pippali is revitaliserend voor de longen en helpt bij het verbranden van opgehoopt slijm. Uit onderzoek blijkt dat Pippali de glutathion niveaus verhoogt. Glutathion, een krachtige lichaamseigen antioxidant, remt de aanmaak van vrije radicalen en beschermt tegen door vrije radicalen veroorzaakte cel schade.

Indiase ofwel heilige basilicum (Ocimum sanctum)
Deze plant wordt in India meestal Tulsi genoemd. Het wordt veel rondom huizen en in tuinen aangeplant. In Azië vindt u deze plant heel vaak in tempeltuinen, vandaar ook de naam ‘heilige' basilicum. Van deze plant is namelijk bekend dat zij de lucht zuivert door zuurstofafgifte. Op die manier beschermt en ondersteunt ze ook de luchtwegen. Tulsi wordt gebruikt in voeding, thee, aromaoliën en kruidenpreparaten. Tulsi is bekend als een krachtige antioxidant.

 

Ondersteun uw lichaam tegen oxidatie en vrije radicalen. Bestel hier Pranayur Antioxidant Formule 90 vcaps.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Pranayur Weerstand Formule 
- Pranayur Hart Formule 
- Pranayur Vitamine C ascorbinezuur

 


 

Dosering en gebruik

2-3 maal daags 1 capsule. Innemen met wat warm water, na de maaltijd.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Geelwortel (Curcuma longa) extract 200 mg, Indiase kruisbes (Emblica officinalis) extract 100 mg, Lange peper (Piper longum) 100 mg, Tulsi (Ocimum sanctum) extract 100 mg.

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.