Meer Views

Pranayur Vocht Balans - 60 vcaps.

Art.nr: 440-111301

Voor een goede vochtbalans, goed voor de nierfunctie en urinewegen, ondersteunt de (vet-)stofwisseling. Is verzachtend en bloedzuiverend. Pranayur Vocht Balans ondersteunt de vocht- en waterhuishouding. Het is kalmerend en revitaliserend. Het verjongt ofwel hernieuwt het lichaam door de kracht van het heilzame kruid Punarnava. Deze Vocht Balans formule helpt in die gevallen door te voorzien in een betere vochtafvoer, kalmering van de urinewegen en reiniging. Bestel het via de webshop van Pranayur en probeer het uit.


Lees meer
€ 15,09
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
 •  
  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
 •  

  Voor 12 uur besteld,
  morgen in huis *

 •  

  100% natuurlijke Ayurveda &
  biologische producten

Omschrijving

Details

Punarnava, het krachtige kruid in Pranayur Vocht Balans

Pranayur Vocht Balans is gebaseerd op het kruid Punarnava, de Sanskriet benaming van Boerhaavia diffusa. In Ayurveda al eeuwenlang bekend om zijn goede eigenschappen en ondersteuning van de vochtbalans.

Is verzachtend en bloedzuiverend. De plant vermenigvuldigt zich in het regenseizoen door middel van snelgroeiende scheuten. De goede eigenschappen zijn vooral te vinden in de vlezige witte wortelstok.

De Sanskriet naam Punarnava refereert aan het vermogen van dit kruid om het lichaam steeds weer te reinigen en te vernieuwen; punar betekent ‘telkens weer’ en nava betekent ‘nieuw’.

 

De kracht van het heilzame kruid Punarnava

 • een tonicum voor blaas en urinewegen
 • een tonicum voor het bloed
 • ondersteunt de vocht- en waterhuishouding
 • kalmerend en revitaliserend
 • verjongt of hernieuwt het lichaam

Het revitaliseert de watersystemen in uw lichaam. Wilt u frisse en sappige weefsels behouden dan is Purnarnava het kruid voor u. Probeer het uit en bestel het hier bij Pranayur.nl.

 

Waterhuishouding en vet: goed om te weten als u wilt afvallen

Vocht (water) kan zich in het lichaam ook opslaan als vetweefsel. In Ayurveda zijn het element water (en de waterhuishouding) en vetweefsel nauw met elkaar verbonden. Water kan in het lichaam dus makkelijk omgezet worden in vetweefsel.

En bij een langzaam metabolisme kan het lichaam meer vocht gaan vasthouden. Pranayur Vocht Balans helpt bij het reguleren van de vocht- en waterhuishouding in het lichaam.

Deze formule helpt in die gevallen door te voorzien in een betere vochtafvoer, kalmering van de urinewegen en reiniging.

 

Waarom is de vochthuishouding zo belangrijk?

 • uw lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en vocht
 • in uw lichaam moeten water en vocht fris en levend blijven
 • het is de basis voor een goed antioxidanten beheer
 • het helpt dat de afvalstoffen goed kunnen doorstromen en wegstromen

 

Hoeveel water drinkt u per dag? Drinkt u genoeg? Gaat u voldoende naar de wc om dat ook weer uit te plassen? Houdt u vocht in uw benen vast?

Dit alles heeft te maken met uw vochtbalans. Precieze antwoorden zijn hier niet op te geven omdat deze heel persoonlijk van aard zijn. Dus zijn het hulpvragen aan uzelf om te kijken hoe het met uw vochtbalans staat.

Algemeen wordt er gesteld dat u zo’n één tot vijf liter per dag zou mogen drinken. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen en in elke omstandigheid. Bijvoorbeeld in de hete zon werken vraagt iets anders van u dan wanneer u op een lente-zondag een boekje ligt te lezen.

Vooral als u (veel) vocht vasthoudt kunt u Pranayur Vocht Balans gebruiken om dat meer te reguleren. Als u het vandaag bestelt via onze webshop, dan heeft u het morgen in huis. Probeer het uit.

 

Belangrijkste ingrediënt

Punarnava (Boerhaavia Diffusa)
Aan het kruid Punarnava is nog een extract van Punarnava zelf toegevoegd, waardoor de werking wordt versterkt. Dit kruid helpt de balans te herstellen in de stofwisseling met betrekking tot de vochtbalans. In Ayurveda valt deze plant onder de kruiden die helpen veroudering tegen te gaan. Een juweeltje in haar eigenschappen.

Bestel via de Pranayur-webshop het juweeltje voor uw vochtbalans: Pranayur Vocht Balans 60 vcaps.

 

Voor een nog beter resultaat is dit product mogelijk te combineren met een of meer van de volgende middelen:
- Uva ursi / Berendruif
- Pranayur Urinewegen (speciaal voor de prostaat)
- Pranayur Granaatappelconcentraat

 


 

Dosering en gebruik

1 capsule, 2 maal per dag. Innemen met wat warm water.

Opmerking

Bij zwangerschap alleen gebruiken op advies van een arts of behandelaar.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Boerhaavia diffusa extract 250 mg, Boerhaavia diffusa 250 mg

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.
Gecapsuleerd in vegetarische capsules.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.