Meer Views

Pranayur Cool Mind - 60 vcaps.

Art.nr: 486-111288

Pranayur Cool Mind helpt u helder te denken en verbetert de concentratie. Ze bevat het kruid Brahmi: een tonicum voor de hersenen en zenuwen. Het heeft een kalmerende invloed, ontspant het lichaam (ook voor meditatie) en zorgt voor meer balans en harmonie. Pranayur Cool Mind is zeer geschikt voor wanneer u in de menopauze bent. Pranayur Cool Mind-capsules kunnen eenvoudig met lauwwarm water worden ingenomen, na de maaltijd of een uur voor het slapen gaan. Een perfecte ayurvedische oplossing bij stresssituaties. Probeer ook Pranayur Cool Mind als een waardevolle bijdrage aan uw geestelijk welbevinden en uw geheugen.


Lees meer
€ 16,61
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
 •  
  Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
 •  

  Voor 12 uur besteld,
  morgen in huis *

 •  

  100% natuurlijke Ayurveda &
  biologische producten

Omschrijving

Details

Cool Mind – meer balans en minder stressgevoelig

In de wereld van vandaag worden we voortdurend blootgesteld aan vele stressfactoren. Met de plantaardige middelen in Pranayur Cool Mind kunnen we daar op een veilige manier wat aan doen.

Dit product bevat Brahmi (Bacopa monnieri) en dat is een natuurlijke rustgever en verbetert geheugen en leerprestaties. Het versterkt de hersenen en zenuwen en draagt op die manier bij aan meer mentale veerkracht.

Rust en kalmte is belangrijk voor ons allemaal, juist in tijden die veel van ons vragen. En fijn dat juist planten daarbij kunnen ondersteunen en helpen voor een goed evenwicht!

 


Brahmi – een bekende en vertrouwde hulp voor de geest en energie

Cool Mind berust op Brahmi, een al eeuwenlang gebruikt middel om de geest en gevoelens meer rust en harmonie te geven. De naam Brahmi is afgeleid van een Sanskriet woord dat verwijst naar ‘creatieve krachten’ en ‘geestelijke energie’.

Het kan u ondersteunen door een gevoel van zwaarte weg te nemen en bij vermoeidheid. Het helpt om beter te concentreren en meer focus te hebben. We kunnen beter functioneren en meer voldoening ervaren, als de hersenen hun functie goed uit kunnen oefenen.

Brahmi ondersteunt dat. Wilt u beter kunnen functioneren en meer voldoening halen uit uw dagelijkse leven, bestel dan Pranayur Cool Mind via de webshop van Pranayur.

 

Hoofd en hart zijn één geheel - ook in uw ontspanning en meditatie

Gedachtes en gevoelens gaan vaak hand in hand. Negatieve gedachten kunnen leiden tot frustratie, irritatie en woede. Deze gevoelens kunnen op hun beurt een frisse manier van denken in de weg zitten.

Brahmi staat bekend om haar verkoelende werking op de geest, gevoelens en het hart. Waardoor we letterlijk met een meer ‘cool’ gemoed door het leven kunnen gaan - in tegenstelling tot een 'verhit persoon'. Daardoor kan het u helpen om dieper in uw meditatie te kunnen gaan zonder die extra onrust.

Spanning en ontspanning gaan ook hand in hand zoals we merken in het leven. Daarom zijn we altijd weer op zoek naar onze ontspanning. Uw ontspanningsoefeningen helpen dan aan twee kanten.

Enerzijds helpen de oefeningen u om te ontspannen en anderzijds helpt Pranayur Cool Mind u om makkelijker te ontspannen. Zo kunt u meer mindfulness ervaren in uw dagelijkse leven: wel zo prettig!

 


De positieve kracht van Brahmi

 • maakt minder stressgevoelig
 • toename van concentratie
 • ontspanning van spieren
 • beter kunnen slapen
 • verhoogde mentale prestaties
 • meer alertheid

 


Bent u in de overgang en heeft u behoefte aan ‘afkoeling’ bij opvliegers?

Volgens Ayurveda is er in de overgang of menopauze vaak sprake van het jagen van hitte door het lichaam – de zogenoemde opvliegers. Het kruid Brahmi in Pranayur Cool Mind heeft het vermogen die hitte te doen afnemen.

Brahmi geeft tevens rust aan alle ‘verhitte’ emoties die tijdens de overgang kunnen optreden. Ook bij het zo bekende nachtzweten. Pranayur Cool Mind is ondersteunend bij:

 • overgangsverschijnselen
 • wisselende stemmingen tijdens overgang
 • prikkelbare gevoelens
 • opvliegers
 • en sterkt aan tijdens de menopauze

 


Een tonicum voor de hersenen

Met een toename van de leeftijd kunnen bepaalde lichaamsweefsels makkelijker en sneller degenereren en achteruitgaan in functie. Brahmi in Pranayur Cool Mind bevat antioxidanten die de lichaamsweefsels beschermen tegen de invloed van vrije radicalen.

Bepaalde stoffen in Brahmi (Bacosiden) stimuleren SOD-enzymen in het lichaam, en die enzymen helpen eveneens bij het beschermen van lichaamscellen tegen voortijdige degeneratie.

 


Ayurveda en de ‘mind’ (…lekker slapen)

In Ayurveda ziet men de geest of het denkvermogen als iets dat door zijn enorme elektrische activiteit heel warm of heet kan worden. Voeg daaraan ‘verhitte’ gevoelens als frustratie, irritatie, competitie en prestatiedrang toe.

Dan kunt u begrijpen dat een beetje ‘verkoeling’ iets heel nuttigs kan zijn. Brahmi in Cool Mind brengt deze ‘cool-ness’ direct de hersenen en zenuwen in. En daarmee kalmeert het hitte in hersenen, gevoelens en hart. En kunt u ook lekker slapen.

Houd uw hoofd koel en bestel hier, via onze webshop, Pranayur Cool Mind 60 vcaps.

 


 

Dosering en gebruik

1 capsule, 2 maal per dag.

Samenstelling

Eén capsule bevat: Brahmi extract (Bacopa monniera) 250 mg, Brahmi (Bacopa monniera) 250 mg

Allergie informatie

GEEN

Bijzonderheden

Gecapsuleerd in vegetarische capsules.
100% natuurlijk: bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen.

Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.