Toepassingen

Vitaminen en supplementen voor allerlei toepassingen

Rooster Lijst

10 Artikel(en)

 1. Pranayur Sensual Man - 60 vcaps.
  Bestel nu Meer Informatie
  € 42,67

 2. Pranayur StressVrij - 60 vcaps.

  Bestel nu

  Meer Informatie
  € 29,31

 3. Prostaprev - 90 vcaps.

  Prostaprev is een krachtpatser voor de prostaat. De ingrediënten zijn nauwkeurig samengesteld. Voor een goede prostaat en prostaatfunctie. Lees op deze pagina verder wat Prostaprev allemaal voor je kan betekenen. En leer wat weetjes rondom de prostaat. En wist je dat Pranayur de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker (SWOP) steunt? Van elke verkochte verpakking van dit product doneren wij 1 euro aan de SWOP.

  Meer Informatie
  € 32,49

 4. Pranayur AYUzink
  In AYUzink wordt ayurvedisch gereinigd zinkoxide gecombineerd met het poeder van de Amalaki-vrucht (Emblica officinalis). Ingrediënten: Amalaki-vruchtpoeder (Emblica officinalis) 77,5%, zinkoxide 0,53%, HPMC (plantaardige capsule). Gebruiksaanwijzing: Volwassenen: 3 capsules per dag. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. De dagelijkse dosering bevat 7,14 mg zink = 71,4% ADH.. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Koel en droog bewaren. Geschikt voor vegetariërs / veganisten Meer Informatie
  € 19,99

 5. Kalmegh
  Wat is Kalmegh? Kalmegh (Andropraphis paniculata) is een belangrijk kruid in Ayurveda. Het staat ook wel bekend als Kalpanath, Indiase Gentiaan of Bitterspitje. Daarnaast wordt het kruid vanwege zijn eigenschappen ook wel ‘Indische echinacea’ genoemd. Kalmegh groeit voornamelijk in Aziatische landen en heeft een zeer bittere smaak. De bittere smaak komt voort uit de verscheidene bitterstoffen die aanwezig zijn in de plant en heeft ervoor gezorgd dat Kalmegh de bijnaam ‘king of bitters’ (koning van bitters) kreeg. Werking van Kalmegh Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Kalmegh een verlagende werking op Pitta en Kapha. Ondersteunt het natuurlijke immuunsysteem Samenstelling Per capsule: Andrographis paniculata (Kalmegh) extract 250 mg, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule) Algemene gebruiksaanwijzing 2 maal daags 1 capsule Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Niet te gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding. Verpakking Een verpakking Kalmegh bevat 60 plantaardige capsules Meer Informatie
  € 18,77

 6. Pranayur Kracht & Herstel - 60 vcaps.

  Ben jij klaar voor extra kracht en vitaliteit. Zo krachtig als een paard? Pranayur Kracht & Herstel is een formule voor deze tijd en die ook helpt bij het reinigen van het lichaam.

  Deze formule bevat Ashwagandha, ook wel Indiase Ginseng genoemd, een ayurvedisch kruid dat bij uitstek de levenskracht versterkt en meer energie geeft.

  Pranayur Kracht & Herstel verbetert het uithoudingsvermogen. Bij verlies aan vitaliteit. Voor herstel na fysieke inspanning. Bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust. En nog veel meer: lees er hieronder meer over en kom ook tot de conclusie dat Pranayur Kracht & Herstel een power formule is. Bestel het hier bij Pranayur.

  Meer Informatie
  € 16,09

 7. AyurMan Prana Vata Cream 50 ML
  Deze 24 uurs Cream herstelt de vochtbalans van de mannenhuid. Meer Informatie
  € 19,26

 8. AyurMan Tejas Pitta Cream 50 ML
  Deze 24 uurs Cream heeft een vochtinbrengende en beschermende werking op de mannenhuid. Meer Informatie
  € 19,26

 9. AyurMan Ojal Kapha Cream 50 ML
  Stimuleert en verfrist Meer Informatie
  € 19,26

Rooster Lijst

10 Artikel(en)

Toepassingen

Producten die ayurveda ondersteunen

Ayurveda ziet het lichaam niet los van geest en natuur. Belangrijk element hierbij is dat ayurveda niet op materie of fysiek aanwijsbare factoren is gericht, maar kijkt naar het energetische evenwicht (dosha’s) in het lichaam en de relatie van het lichaam met zijn omgeving. De centrale gedachte is dat problemen eerst in de geest ontstaan en zich pas daarna in het lichaam manifesteren. Ongemakken zijn dus een gevolg en niet de oorzaak. Uitzondering hierop zijn zaken die genetisch bepaald zijn. Moderne ayurveda stelt echter dat slechts 10 tot 20 procent van alle ongemakken een genetische oorzaak heeft. De producten op deze pagina dragen in ieder geval bij aan een gezonde levenswijze. U bestelt ze eenvoudig via de Pranayur webshop.

Gezondheid op eerste plaats

Gezondheid is voor iedereen het grootste goed. Wie daarmee problemen ervaart, weet als geen ander dat dit ons belangrijkste bezit is en dat we er zo zorgvuldig mogelijk mee moeten omgaan. Ayurveda biedt voor elke levenssituatie, voor ieder individu en voor alle jaargetijden eenvoudige tips en regels om een gezond leven te leiden. Bij Pranayur hebben we alle informatie over deze gezonde holistische leefwijzen en producten die een natuurlijke leefwijze ondersteunen.

Ayurveda, omdat geen mens hetzelfde is

Het geheim van ayurveda zit in het holistische principe dat geen mens hetzelfde is en dat elk individu een eigen lichamelijke constitutie heeft en een individueel bewustzijn. Onze gezondheid wordt beïnvloed door onze afkomst, aanleg, gedrag, omgeving en door alles wat we zien, horen, voelen en beleven. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans – de basis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid voor iedereen afzonderlijk. De toepassingen die u op op deze pagina van onze webshop ziet, ondersteunen een gezonde leefwijze voor ieder individu.

Vitaminen en supplementen voor iedereen!

De bij Pranayur verkrijgbare vitaminen en supplementen passen uitstekend in een holistische levenswijze; de oude Indiase traditie waarbij de gezondheid van geest, ziel en lichaam door middel van kruiden, voeding, lichaamsbeweging en geestelijke harmonie in balans worden gebracht. Leven volgens dit principe is niet moeilijk en staat helemaal los van waar we als persoon vandaan komen, waar we leven en welke voorkeuren en afkeren we hebben. Clark vitaminen en supplementen bevatten alle aspecten van het menselijk lichaam. U bestelt de Clark vitaminen en supplementen makkelijk en snel in de Pranayur webshop.