Verzorging

100% natuurlijke verzorgingsproducten

Producten voor Natuurlijke Haarverzorging

Alle producten in Producten voor natuurlijke haarverzorging

Verzorging

Verzorging binnen de ayurveda

De dagelijkse verzorging speelt een zeer belangrijke rol binnen de ayurveda. Niet alleen zorgt een goede dagelijkse verzorging met de juiste producten ervoor dat je natuurlijke schoonheid naar voren komt, maar het ondersteunt ook de gezondheid. Routine is heel belangrijk binnen de ayurveda. Maak de dagelijkse verzorging met de natuurlijke producten van Pranayur onderdeel van je routine. Je bestelt de producten eenvoudig online hier in onze webshop.

Oog voor je gezondheid

Zoals gezegd speelt je dagelijkse verzorging een grote rol in je gezondheid. Binnen de ayurveda staat de balans tussen de drie Dosha’s, Pitta, Vata en Kapha, centraal. Wanneer deze Dosha’s uit balans zijn, kun je daar lichamelijke klachten van ondervinden. Een goede dagelijkse routine zorgt ervoor dat de Dosha’s in balans blijven. Hiervoor zijn in de eeuwenoude traditie van de ayurveda handige hulpmiddelen voor ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een tongschraper of een handige pakket voor een snelle voetmassage.

Verzorging voor lichaam en haar

Bij Pranayur kun je ook terecht voor producten voor haar- en lichaamsverzorging. Deze passen ook zeer goed in de dagelijkse verzorging. Bovendien zijn de volledige natuurlijke ingrediënten helemaal afgesteld op de drie Dosha’s. Zo koop je bij Pranayur bijvoorbeeld voedende body lotions die ofwel geschikt zijn voor de Pitta, de Vata of de Kapha. Voor elk product hebben we omschreven wat de kenmerken zijn van de Pitta, Vata of Kapha huid, en ook voor welk huidtype het product het meest geschikt is. Ook de haren moeten natuurlijk verzorgd worden. Dit doe je met onze volledig natuurlijke haarverzorging zoals biologische shampoo voor bepaalde haartypes.

Ayurvedische huishoudelijke producten

Naast een goede dagelijkse verzorging van de huid, mag ook het huis niet vergeten worden. Een hygiënische omgeving draagt namelijk ook bij aan een goede gezondheid. Wij van Pranayur bieden de natuurlijke huishoudproducten van Lérutan. Naast het feit dat deze producten je huis grondig reinigen, hebben ze bovendien een heerlijke geur. Dat komt door het speciale ingrediënt: de 100% biologische etherische oliën. Net als de verzorging voor je lichaam bestel je ook deze huishoudelijke producten hier in de webshop.

100% natuurlijke verzorgingsproducten

Wat betreft verzorging heeft iedereen z'n eigen voorkeur en gelukkig is er dan ook een ruim aanbod van verzorgingsproducten.

  • van biologische verzorgingsproducten tot Ayurvedische producten
  • van hypoallergene reinigingsgel tot natuurlijke shampoo
  • van huidverzorging tot haarverzorging
  • van douchegel tot cosmetica
  • van massageolie tot wasmiddel

Dan zijn er ook nog échte Ayurvedische verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld de neemkam. Dit is een kam gemaakt van Neem, wat volgens de Ayurveda een positieve werking heeft op huid en haar. Lees meer over neem in de kennisbank.

Bestel eenvoudig online

Het bestellen van ayurvedische producten voor de dagelijkse verzorging doe je eenvoudig en snel hier in de webshop van Pranayur. Doe je dit voor 12 uur, dan heb je alles de volgende dag al in huis. Bovendien zijn worden bestellingen van boven de €20 gratis thuis afgeleverd! Begin ook met de dagelijkse verzorging met de ayurvedische producten van Pranayur.