Producten voor Natuurlijke Haarverzorging

Rooster Lijst

31 Artikel(en)

Rooster Lijst

31 Artikel(en)

Producten voor Natuurlijke Haarverzorging

Natuurlijke haarverzorging; de dagelijkse verzorging van uw haar

Een goede haarverzorging is uiteraard erg belangrijk. Ongeacht welk haartype u heeft, via de webshop van Pranayur vindt u talloze natuurlijke haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor u. Hierbij zijn natuurlijke shampoos, die uw haren op een milde manier reinigen en verzorgen, zeer belangrijk. Verder is er een ruime keuze uit verschillende vormen en maten van de Neemkam. Neemkammen zijn gemaakt van Neem, dat een positieve uitwerking heeft op huid en haren. De uitwendige Neem Supreme Haarproducten van Pranayur pakken diverse haarproblemen bij de wortel aan. Hieronder leest u er meer over. Mocht u nog vragen hebben over deze haarverzorgingsproducten, neem dan gerust contact op met Pranayur.

Shampoos en vitaliser

Via de webshop van Pranayur kunt u diverse soorten shampoos bestellen, zoals Neem haarverzorging, Cosmo Naturel Haarverzorging en C’Bio Haarverzorging. Deze natuurlijke shampoos zijn met grote zorg bereid, waardoor uw haar en hoofdhuid op de juiste manier en hygiënisch verzorgd worden. In tegenstelling tot normale shampoos bestaan deze haarproducten voor honderd procent uit natuurlijke ingrediënten. Synthetische bestanddelen en genetisch gemanipuleerde organismen, die een nadelige werking op de haargroei kunnen hebben, komen hier dus niet in voor. Bovendien leveren de shampoos die u via deze webshop kunt bestellen een bijdrage aan het gezond, sterk en glanzend houden van het haar. Ook de hair vitalisers bevatten geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of petrochemische bestanddelen. Deze haarlotion is bijvoorbeeld geschikt om roos, haaruitval en voortijdig grijs worden tegen te gaan. 

Kammen van Neem

De verschillende Neemkammen die u via de Pranayur-webshop kunt bestellen worden gemaakt van hout van de Neem-plant of Neem-boom. Een Neemkam bevat stoffen als tannine, calcium, kalium, ijzerzouten en nimbidine. Laatstgenoemde stof heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect. Wanneer u uw haren kamt met een kam van Neem-hout, dan voorziet u uw hoofdhuid gelijk van een massage, waardoor een betere doorbloeding wordt ondersteund en waardoor jeukklachten afnemen. Verder worden een zachte en soepele hoofdhuid en haardos bevorderd. In tegenstelling tot een kam van kunststof maakt deze kam uw haren niet statisch. Uw haar zal dus minder snel afbreken. Bovendien helpt een Neemkam bij het ontwarren van alle haren, zonder daarbij de haren te beschadigen. Tenslotte ondersteunt een Neemkam u in de strijd tegen roos, haaruitval en voortijdig grijs worden. Heeft u al een Neemkam besteld via de Pranayur-webshop? Maak deze kam dan af en toe schoon met water en vloeibare zeep. Droog daarna de kam direct goed af, zodat de actieve ingrediënten (en daarmee de effectiviteit) niet afnemen.

Bestel uw Ayurvedische haarverzorging via de webshop van Pranayur

Heeft u belangstelling voor Ayurvedische producten met betrekking tot natuurlijke haarverzorging? En wenst u hierover nog wat meer informatie te ontvangen? De specialisten van Pranayur staan u dan graag te woord. Bel 0320-289835, stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wanneer u onze natuurlijke haarverzorgingsproducten wilt bestellen, dan doet u dat het snelst en het voordeligst via de webshop van Pranayur. Als u vóór 12.00 uur bestelt, heeft u de door u bestelde haarverzorgingsproducten de volgende werkdag al in huis. U betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven de 20 euro. Bestel dus snel uw natuurlijke haarverzorgingsproducten via de webshop van Pranayur en breng uw haarverzorging naar een hoger niveau.