Neem haarverzorging

Verzorg je haar met Neem - de wonderboom

Rooster Lijst

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

10 Artikel(en)

Neem haarverzorging

Verzorg uw haar met Neem - de wonderboom!

Neem (zeg: ‘Niem’), is één van de belangrijkste zuiverende stoffen in de Ayurvedische geneeskunde. Het is een sterke, snelgroeiende, groenblijvende boom met een rechte stam, lange brede takken en matig dikke ruwe schors. De volwassen boom wordt 7 tot 20 meter hoog, draagt vanaf 4 jaar vrucht en kan wel 200 jaar oud worden. Neem is inheems in de warmere gebieden van India en Zuidoost-Azië en wordt vooral gevonden in de wouden van Andhra Pradesh, Tamil Nadu en Karnataka. Het is ook wijdverbreid in West-Afrika, het Caribisch gebied en Zuid- en Centraal-Amerika.

Toepassingen Neem

Alle delen van de Neem-boom worden gebruikt en hebben daarmee een functie; de vruchten, zaden, zaadkernen, bladeren, bloemen, schors en stam, evenals de gom en de olie. De stoffen die uit de Neemboom worden gewonnen kennen vele toepassingen, maar wij zullen ons hier richten op de zeer positieve werking die deze stoffen kunnen hebben op uw haar en hoofdhuid. Immers, deze lovenswaardige effecten verklaren waarom onze webshop u met trots de Neem-haarverzorgingsproducten aanbiedt. De olie die uit de bladeren en zaden gewonnen wordt, bevat veel zwavel en verder nimbidine en nimbidol. Het is het hoofdbestanddeel van de Neem Shampoo en Neem Hair Vitalizer. Het hout, waarvan de kammen worden gemaakt, bevat tannine, calcium, kalium en ijzerzouten.

De voordelen die Neem uw haar biedt

Voor veel mensen is het haar hun visitekaartje en iets dat dus zeker de nodige verzorging behoeft. Het probleem van veel “conventionele” haarverzorgingsmiddelen zoals shampoos is echter dat deze vaak chemische toevoegingen bevatten. Dit betekent dat uw haar er op de korte termijn wellicht beter en glanzender uitziet, maar op de lange termijn kunnen deze chemische toevoegingen de haargroei bemoeilijken. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom zult u verheugd zijn dat de Neem-haarproducten die u in onze webshop kunt kopen uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten. Verder kunt u, afhankelijk van het exacte Neem-haarproduct dat u in onze webshop koopt, rekenen op glanzend, sterk, gezond en mooi haar. Daarbij worden roos, haaruitval, voortijdige vergrijzing en luizen en neten bestreden. Tevens bevorderen de Neemhouten kammen die wij aanbieden een zachte en soepele hoofdhuid en bos haren.

De voordelen van bestellen bij onze webshop

Uiteraard is het zeer belangrijk dat, indien u online een bestelling doet, u niet alleen het volste vertrouwen hebt in de betrouwbaarheid en de kwaliteit van het product dat u aanschaft, maar ook in de deugdelijkheid van de webshop. Daarom informeren wij u graag dat wij een uiterst professionele webshop zijn, wat u onder andere terugziet in het feit dat wij 5 sterren op Trustpilot hebben. Toch zetten wij graag even in detail onze grote voordelen voor u op een rijtje:

  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
  • Voor 12 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Pure en 100% natuurlijke Ayurveda producten
  • 5 sterren op Trustpilot!

Bestel snel uw 100% natuurlijke Neem-haarproducten!

Zoals u heeft kunnen lezen, bieden Neem-haarverzorgingsproducten uw haar werkelijk een schat aan voordelen, zoals, onder andere, een complete vitalisering en versterking hiervan. Twijfel dus niet langer en bestel nu deze hoogwaardige en 100% natuurlijke haarverzorgingsproducten in onze webshop. Bestel voor 12:00 uur (op elke dag behalve een zaterdag en de dag voor een feestdag) en u heeft uw product de volgende dag al in huis!