Baby

Categorie

Rooster Lijst

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

2 Artikel(en)

Baby

Bescherming van de gevoelige babyhuid

In de baarmoeder wordt je baby beschermd tegen alle gevaren van buitenaf. Na de geboorte wordt je kleintje echter overal aan blootgesteld. Dan wil je hem of haar natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Heb je zelf een gevoelige huid? Dan is de kans bovendien groot dat dit ook het geval is bij je kindje, aangezien erfelijkheid hier een grote rol in speelt. De babyhuid is van nature al erg dun en gevoelig, maar wanneer er ook nog onvoldoende vocht vastgehouden wordt kan de huid droog aanvoelen en vertoont deze schrale plekken. Om de huid van je baby gezond te houden en te beschermen tegen deze gevaren biedt Pranayur verschillende natuurlijke babyproducten die de gevoelige babyhuid van je kleintje verzorgen. Op deze pagina kun je onze verschillende babyverzorgingsproducten bekijken die je vervolgens ook direct kunt bestellen.

Natuurlijke babyproducten van Pranayur

Met de natuurlijke babyproducten van Pranayur kun je de gevoelige huid van je baby beschermen en gezond houden. Standaard babyverzorgingsproducten bevatten onder andere parfum en parabenen. Parfum en geurstoffen kunnen allergieën veroorzaken en parabenen, de conserveermiddelen in veel babyproducten, kunnen een hormoonverstorende werking hebben. Pranayur levert slechts volledig natuurlijke babyproducten zonder parfum of parabenen. De ingrediënten gebruikt in de natuurlijke producten van Pranayur zijn ook nog eens volledig biologisch, en gebaseerd op natuurlijke Ayurveda. Dit maakt ze zeer geschikt voor een gevoelige babyhuid.

Ayurvedische babyproducten

Ayurveda is de traditionele geneeswijze die in India al ruim 5000 jaar gebruikt wordt. Bij Ayurveda staat het gebruik van natuurlijke middelen centraal. Ook voor de gevoelige babyhuid kan Ayurveda een oplossing bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Abhyanga, oftewel babymassage. Dit is een techniek die dagelijks toegepast wordt door moeders in India, en die wordt doorgegeven van moeder op dochter. Deze techniek heeft in veel gevallen niet alleen een kalmerend effect heeft voor je kindje, maar het kan ook nog een helende werking op de huid van je kindje hebben wanneer de natuurlijke Ayurvedische babyproducten van Pranayur erbij gebruikt worden. Andere voordelen van babymassage kunnen zijn:
  • minder huilen
  • beter slapen
  • minder pijn bij doorkomende tandjes
  • ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen
  • versterkt het immuunsysteem
De natuurlijke ingrediënten van de babyproducten van Pranayur voeden en beschermen de gevoelige huid van je baby.

Bestel uw babyspullen online in de webshop

In onze webshop vind je babyverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid van jouw baby. Ze zijn mild en verzorgend, op basis van natuurlijke ingrediënten. Zo vind je hieronder bijvoorbeeld een natuurlijke, hypoallergene crème tegen luieruitslag, hypoallergene reinigingslotion en voedende olie voor een babymassage. Heeft jouw kindje een gevoelige huid die slecht reageert op standaard babyproducten? Bestel hier in de webshop van Pranayur eenvoudig onze natuurlijke babyverzorgingsproducten, waarmee je de gevoelige babyhuid kan verzorgen en beschermen.